jasmin51 12.03.07, 18:17 Piszę pracę mgr która dotyczy młodego pokolenia mniejszości ukraińskiej. Szukam chętnych do wypełnienia ankiety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Szukam chętnych do badań dot. mniejszo ukraiń 12.03.07, 19:05 Jak młodych i czy długa ta ankieta? Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Szukam chętnych do badań dot. mniejszo ukraiń 12.03.07, 19:33 Bierz nie pytaj. Trzydieści kilka pytań:D Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Szukam chętnych do badań dot. mniejszo ukraiń 12.03.07, 19:34 Oryginalny pomysł - szukać respondentów na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul niezbyt oryginalny 12.03.07, 20:57 andruszczyn1 napisał: > Oryginalny pomysł - szukać respondentów na forum:) Przez ostatni rok my z Partizanem ze trzy prace "napisali" - dwie magisterskie i jedną doktorską. Jak pytają się grzecznie, co "jako przedstawiciel mniejszości sądzisz na temat problemu "X"? to odpowiadasz. Dawaj Jaśmin ankietę na priva - ale ja nie jestem Ukrainiec tylko Rusin. Jak Ci to nie miesza, mogę wypełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: niezbyt oryginalny 12.03.07, 21:04 A to sorki, nie zauważyłem. Pytania nie są łatwe. Wiesz jak kisiel z owsa zrobić albo korowaj upiec:)? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul wiem, jak zrobić kisiel 12.03.07, 21:15 Ale tzw. "słodkości" niezbyt mnie pasjonują. Wiem też, jak ufarbować jajo przy użyciu owsa - rzecz bardziej istotna. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a w ogóle to.... 12.03.07, 21:20 ... Wyciągnąłem ostatnio od Babci przepis na kumpę. Jak Alutka zgodzi się pomóc, a Artur przechować - to można takie cudo stworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Chlebek z masłem... 12.03.07, 22:46 Ja to bym się do kogoś wprosił na swojski chleb ze swojskim masłem... Moja babcia już od kilku lat ze względu na stan zdrowia nie robi niestety. To co? Ktoś zaprasza do swojej babci? Oczywiście samogonem nie musi częstować...jeśli nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin51 Re: Chlebek z masłem... 14.03.07, 14:05 zapraszam mogę upiec czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Chlebek z masłem... 14.03.07, 17:20 Jak ubijesz masło to nie tylko przyjdę, ale nie będziesz mogła się mnie pozbyć...:) Na kiedy te ankiety? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Pawlo ... 14.03.07, 19:09 Ja o kumpie nic nie wiem :(( Ja tylko kuńpę kiedyś jadłam w babci w komorze!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin51 Re: Pawlo ... 14.03.07, 20:32 wcale się nie boje masło tez będzie....a ankieta no cóż mam nadzieję że znajdę choć kilka osób Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Masz to u mnie a co tam... 14.03.07, 20:38 W końcu mój prapradziad wywodzi się z daaalekiej Ukrainy...podobno ☺ Odpowiedz Link Zgłoś