obserwer11 14.03.07, 17:10 od wczoraj funkcjonuje nowe nad majstrem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cdsmarcin Re: Plusy i minusy SOLARIUM 14.03.07, 17:30 ludziom, ktorzy nie lubią odbijać promieni słonecznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikprzezimowany Re: Plusy i minusy SOLARIUM 14.03.07, 18:34 cdsmarcin napisał: > ludziom, ktorzy nie lubią odbijać promieni słonecznych :) Są tacy , co odbijają ? Tak jak oczy kota,prawie z zupełnej ciemności świecą.Jak żonka z takim śpi,jak on swieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyzio26 Re: Plusy i minusy SOLARIUM 14.03.07, 17:53 Politykom pokroju Leppera,mogą być w lokalnym wydaniu.A może nawet niektórzy chodzą,bo wyglądają jak by byli wiecznie opaleni. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Plusy... 14.03.07, 18:51 Pomijając wszelkie "skojarzenia solariumowskie"...fajnie tak raz na czas długi jakiś poleżeć w miłym ciepełku, a po powrocie do domu zobaczyć jak opalenizna pasuje do koloru oczu ;)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Plusy i minusy SOLARIUM 16.03.07, 00:13 komu potrzebne jest solarium ????????? nie mam zdania. ..... a może różnej maści "bladziom" ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Plusy i minusy SOLARIUM 16.03.07, 00:19 Głodnemu chleb na myśli. Wstydź się Arsenie. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Więc jestem kim? 16.03.07, 02:09 Jeśli lubię opalać się w solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Więc jestem kim? 16.03.07, 02:14 ja też dostałem pół roku dwa saense gratis Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Więc jestem kim? 16.03.07, 02:23 solarium to zdecydowanie przyjemny komfort. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Więc jestem kim? 16.03.07, 02:26 a czy nam można tam wskoczyć na leżankę ? Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: znaczy wilkom? 16.03.07, 02:30 oswojony oswojony nikomu nawet kła nie pokażę ! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Plusy i minusy SOLARIUM 16.03.07, 08:41 Byłem kiedyś w solarium w Białymstoku na Duboisa. Musiałem szybko ksernąć cosik, a tam było najbliższe ksero, więc rad nie rad musiałem wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Plusy i minusy SOLARIUM 21.03.07, 00:17 nie zrozumiałem, co kserowałeś ? członki swego ciała ? Odpowiedz Link Zgłoś
skara Minusy, zdecydowanie 21.03.07, 00:27 Naduzywane niszczy skore, moze powodowac poparzenia a nawet raka. Moze uzalezniac (tanoreksja). Jest niehigieniczne - lezenie golym "odwlokiem" na niedokladnie sprzatnietym lozku moze spowodowac niemile przypadlosci w okolicach narzadow intymnych. Daje opalenizne nienaturalnego koloru. Jest kosztowne i nieprzyjemne (zamykaja cie w kapsule). Mam dalej wymieniac? W Hiszpanii solaria praktycznie nie istnieja i to nie dlatego, ze jest mnostwo slonca na codzien, tylko temu ze panuje moda na jasna, naturalna skore. Ludzie unikaja opalania bo uwazaja to za malo estetyczne i przede wszystkim niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Plusy i minusy SOLARIUM 21.03.07, 00:28 jakaś nowa technologia - ksero pod kwarcówką czyli kopiowanie pod lampą a bułgarski masaż relaksujący też tam mają ? Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Są solaria stojace... 21.03.07, 23:38 słuchawki na uszy, energetyczna muzyka, przyjemnie, szybko i dekadencko....uwielbiam to:) Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Są solaria stojace... 22.03.07, 00:00 ... i opalenizna od dołu ? Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Są solaria stojace... 22.03.07, 00:16 no..ja nie mam żony, ale zaspokoje Twą ciekawość :P niestety na lampach nie dałoby sie ustać :)) Ps. jeśli post 2x pójdzie, -nie moja wina- "nie można znaleźć serwera" sie pojawiło Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Są solaria stojace... 22.03.07, 00:26 ciekawość zaspokojona, dobre i to pytanie pozostało komu je zadać ? Odpowiedz Link Zgłoś