ckmi 20.03.07, 16:05 Starosta Bielski wydał zarządzenie że podlegli mu urzędnicy powinni posiadać co najmniej wykształcenie licencjackie. Pustki w szkole na Wojska Polskiego deczko zapełnią się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proffet Re: Urzędnicy na studia :) 20.03.07, 20:43 To może etaty się wolne pojawią dla młodych i wykształconych Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Hmm... 20.03.07, 22:34 Osobiście uważam, że to nie ukończone Studia są miernikiem wartości człowieka ale...może tradycyjnie...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ewikola Re: Hmm... 20.03.07, 23:47 a ja uważam, że to będzie,jak w przypadku nauczycieli, niby wszyscy muszą być po studiach, a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Hmm... 21.03.07, 00:30 A ja mysle, ze to dobrze. Poziom pewnie i tak bedzie marny, ale moze czegos nowego sie dowiedza. Generalnie ksztalcenie rozwija, wiec na zle im nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Urzędnicy na studia :) 21.03.07, 00:32 wraca czas kształconych kadr na WUML i tytułów " Dyplomowany Urzędnik Państwowej Administracji " Odpowiedz Link Zgłoś
dwaynehicks Re: Urzędnicy na studia :) 21.03.07, 07:42 A możesz to zarządzenie opublikować - jakiś skan może? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Urzędnicy na studia :) 21.03.07, 07:49 To postaraj się dwayne dorwać tekst i wrzuć na imageshack, Tobie najbliżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dwaynehicks Re: Urzędnicy na studia :) 21.03.07, 11:05 Sęk w tym, że takiego tekstu nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Ziobro ma taki sam pomysł 21.03.07, 07:54 Mają uzupełnić wykształcenie pracownicy sądów. Jakiś lobbing szkół licencjackich? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka To chyba niekoniecznie tak! 21.03.07, 11:34 Jakby sam "tytuł" cokolwiek dawał!! Znam kompetentnych, inteligentnych ludzi z wykształceniem średnim, a znam też osoby, które "legitymują się" wykształceniem wyższym i ... to tyle co się da o nich powiedzieć. Ale to moje subiektywne zdanie...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Urzędnicy na studia :) 21.03.07, 23:59 policjantów wysłać do szkół średnich średnie wykształcenie się poprawi CKP zarobi na kursach Odpowiedz Link Zgłoś