bielszczanin 22.03.07, 18:00 Było tu coś o M jak Miłość, to zapodam niusa z Klanu. Scenarzyści są fantastyczni. Okazuje się, że brat przyrodni Karoliny jest bratem przyrodnim jej dziecka. Ktoś rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul Re: Klan 22.03.07, 18:11 Mogę zrozumieć tylko z opcją kazirodztwa. Kto to Karolina? Nie widziałem tego już z pięć lat. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Klan 22.03.07, 18:41 Tako rzecze małżonka: Ojciec Karoliny (Rafalski) ma dziecko - Jasia (czyli przyrodniego brata Karoliny) z Beatą, która jest żoną Jacka, który to ma być ojcem dziecka Karoliny. uffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Klan 22.03.07, 18:43 Jak to przeczytałem ,to uznałem że kogoś (scenarzystę)nieźle pokęciło. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Aha... 22.03.07, 19:13 To ja ni w ząb. Lepiej zarzuć jakąś zagadkę a la WujekJarek (gdzie on swoją drogą) - to prostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nikprzezimowany Toż to proste 22.03.07, 19:22 jak w "Modzie na sukces"-każda z kazdym,każdy z kazdym i każda z każdą...Dzięki takim stosunkom przeżyli coś ponad 2500 odcinków,chyba.Sex wzmacnia organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Toż to proste 22.03.07, 19:50 nie wiem i nie chcę wiedzieć kto z kim w Klanie czy innych serialach. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Toż to proste 01.09.07, 10:31 Wczoraj usłyszałem mimochodem, że w "Modzie na sukces" Bruk jest w ciąży ze swoim zięciem.............................................................. ........................................ Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Mimochodem 01.09.07, 13:03 Coś Ty Partizanie dobrego uczynił żonce , że dopuściła mimochodem do telewizora w trakcie "Mody na sukces " ? Odpowiedz Link Zgłoś