Dodaj do ulubionych

Święta mają swoją nostalgiczną stronę.

09.04.07, 11:43
Znikające twarze...
I nie tylko te pojawiające się z roku na rok w mniejszej liczbie przy rodzinnych stołach, ale też te widziane dziś tylko przy okazji świąt, choć kiedyś - na co dzień. Kolejny raz przekonałem się wczoraj, że 3/4 świata moich ostatnich lat wyjechało... W praktyce - już go nie ma...
Pozdrawiam mimowolnych uczestników wczorajszego zlotu w Oknie: Wentkasza, Pitzlada i - przede wszystkim - Joanbern! Góra z górą...
Obserwuj wątek
    • kristian_wolf Re: Święta mają swoją nostalgiczną stronę. 10.04.07, 11:00
      tak;
      rok temu na Wielkanoc
      kolegę złożono do grobu;
      • kristian_wolf Re: Święta mają swoją nostalgiczną stronę. 10.04.07, 11:10
        www.youtube.com/watch?v=YyHhGP09wM4
        poznajecie kogoś znajomego ?
    • pitzlad Re: Święta mają swoją nostalgiczną stronę. 11.04.07, 08:06
      Również pozdrawiam. Dodam jeszcze, że w Oknie było wiecej forumowiczów.
      • partizan79 Re: Święta mają swoją nostalgiczną stronę. 11.04.07, 08:42
        A ja stwierdziłem (zresztą po raz kolejny), że chodzenie po knajpach to nie dla
        mnie. Stokroć wolę svieżyj vozduch albo np. w garażu na Dubiczach piwko wypić,
        ewentualnie gin lubuski.

Tam, gdzie ja byłem, forumowiczów naliczyłem 6 sztuk.
        • pitzlad Re: Święta mają swoją nostalgiczną stronę. 11.04.07, 09:08
          Ja wprawdzie formumowiczów nie liczyłem ale było ich sporo. Mógł się wedrzeć
          błąd i wynik mógł być podwójny, ach święta...
          • kaukonsky Re: Święta mają swoją nostalgiczną stronę. 11.04.07, 10:16
            partizan79 napisał:
            > A ja stwierdziłem (zresztą po raz kolejny), że chodzenie po knajpach to nie dla mnie. Stokroć wolę svieżyj vozduch albo np. w garażu na Dubiczach piwko wypić, ewentualnie gin lubuski. Tam, gdzie ja byłem, forumowiczów naliczyłem 6 sztuk.

Mam podobnie, tylko inną lokalizację garażu: bliżej skrzyżowania magistrali: Białystok, centrum, Lublin, Wyszki :oP No, i w garażu zazwyczaj nie mam takich tłumów forumowiczów... A szkoda... ;o)

pitzlad napisał:
            > Ja wprawdzie formumowiczów nie liczyłem ale było ich sporo. Mógł się wedrzeć
            > błąd i wynik mógł być podwójny, ach święta...

Też parę obecnych tam osób podejrzewam o pojawianie się na forum, ale konkretnej wiedzy nie mam, więc milczę :o)
            PS. Kurde, szkoda, że zapomniałem o zlocie w Ciemnej Chacie. I nikt mi nie przypomniał :o( No nic, odrobimy w przyszłości :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka