solty5 26.04.07, 22:04 Drohiczyn Górą Zamkową stoi i nie tylko. Tak trzymać , jak też mam wpisane w dowodzie "Drohiczyn" i parę latek zeszło, oj zeszło w tym miasteczku. Ehhh, ale to juz było.... Pozdrawiam wszystkich drohiczyniaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solty5 Re: Drohiczyn Górą... 29.05.07, 00:28 Trochę sie zeszło, zanim zajrzałem... ano w okolice stolycy. Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
grigorij84 Re: Drohiczyn Górą... 29.05.07, 00:57 to chyba jakas miejscowa plaga ta stolyca ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
solty5 Re: Drohiczyn Górą... 02.06.07, 14:53 No tak to sie dzieje, że z Drohiczyna wieją do stolycy a do Drohiczyna zjeżdżają okoliczni. Ale ostatnio bywszy, zauważyłem jakis jakby zastój duchowy, brak ludzi... . Może jak byłem młodszy, inaczej to postrzegałem. Ale i piekarnia u Dropiów działała, i Inwalidzi, i GS. i Terenówka, i młodzież licealna.. A teraz jakoś tak cichawo.. hmm. Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
grigorij84 Re: Drohiczyn Górą... 03.06.07, 21:01 niż a poza tym ta dzisiejsza mlodziez to jakas taka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Drohiczyn Górą... 04.06.07, 08:35 nie mów, to już takich niejakich nabieraja do seminarium ? Odpowiedz Link Zgłoś