Dodaj do ulubionych

Komentarz Aliny Janusz

IP: 194.181.131.* 02.08.07, 13:01
termin 14 dni na odpowiedz nie zostal przekroczony to raz. dwa jesli
odpowiedz jest niewyczerpujaca prosze ponowic pytanie - nie ma sensu sie
nawzajem obrazac itp, jasne pytanie jasna odpwiedz :)
kilka zdjec takiej nocnej kolejki mysle ze rozwieje watpliwosci :)
Obserwuj wątek
    • Gość: pwz Re: Komentarz Aliny Janusz IP: 85.134.207.* 02.08.07, 13:22
      A i ja bym obejrzał taką kolejkę. Wszyscy o nich mówią, ale nikt ich nie widział.
      • know1 Oni widzieli kolejki 02.08.07, 14:17
        NO TO MASZ TYCH, KTÓRZY WIDZIELI

Gość: Baba Ruska 18.07.07, 09:41 + odpowiedz
        To czemu system rezerwacji internetowej na załatwienie dowodu i rejestracji
        samochodu działa w Częstochowie? Sprawdzałam, są numerki na rejestracje juz w
        przyszłym tygodniu, bez stania w kolejkach od 5 rano.
        ---------------
        Gość: Marcin 12.07.07, 21:01 + odpowiedz
        To jest naprawdę żenujące, żeby od tylu lat nie poradzić sobie z takim
        prostym problemem.
        ---------------
        tetlian 12.07.07, 21:10 + odpowiedz
        Tam kolejki zawsze były przydługie
        -------------
        Gość: pipi 12.07.07, 22:29 + odpowiedz
        Stałem tam dzisiaj w kolejce.Od 9 rano do 16:30,niestety nie załapałem się.To
        jest zwykłe draństwo,mają klienta w głębokim poważaniu.Prezydent powinien tego
        dyrektora wypieprzyć na zbity pysk.Przy odrobinie dobrej woli można to
        zorganizować tak aby rejestracja była mniej uciążliwa.Temu gościowi pomyliły się
        czasy,a certyfikat ISO to nie wiem za co ten urząd ma,bo chociażby z tego
        względu wymogów nie spełnia.Wstyd Panie Lubawski.Wywalić tego darmozjada z tego
        referatu i zatrudnić kogoś młodego,prężnego.
        --------------
        Gość: dejzi 12.07.07, 23:36 + odpowiedz
        ja pier**** zeby nie umiec zorganizowac obslugi klienta w urzedzie miasta. tak
        ciezko jest wprowadzic jakis system rejestracji przez telefon albo online zeby
        ludzie nie stali w kolejkach??
        prezydent miasta i wszystkei urzedasy z ratusza to kmioty. powoli odechciewa mi
        sie zycia w tym miescie choc dotychczas uwazalem ze jednak warto tutaj zostac...
        ------------
        lord.vader1 12.07.07, 23:57 + odpowiedz
        Trzy tygodnie temu miałem okazję rejestrować samochód. Poszedłem o wpół do
        dziesiątej i zostałem fartownie obsłużony jako ostatni klient o godzinie 16.15.
        Za mną stało jeszcze około dwadzieścia osób :( (niektórzy pobrali specjalnie
        urlopy itp) Nastroje były bojowe - i nie ma się co dziwić.
        ----------
        Gość: mkt 13.07.07, 06:51 + odpowiedz
        Tydzień temu rejestrowałem auto w UM . Była juz lista , wpisałem się jako 90
        na listę o 1430 , o godzinie 1630 zostałem przyjęty przez pania inspektor mimo
        ze przedemna w momencie rejestracji było 30 osob . z tych 30 przyszło 7 albo 8,
        dlatego mi sie udało :) . Niekoniecznie trzeba przychodzić o 1 rano zeby
        zajestrowac samochód ale przyjscie po godzinie 12 to juz gra w ruletkę. jest za
        mało stanowisk i za mało osób które obsługują klientów i stad te kolejki, a
        samochodów ciągle przybywa i bedzie przybywać - Bo nie sa juz dobrem
        luksusowym. Prezydenta to chyba mało obchodzi ze ludzie stoją godzinami w
        kolejkach - swoje audi pewnie zarejestrował bez oczekiania - niestety
        przywileje włady która traci kontakt z rzeczywistościa i jest przekonana o
        swojej nieomylności dopadły także włodarza naszego miasta
        ---------------
        Gość: runfun 14.07.07, 11:20 + odpowiedz
        Sam fakt przesunięcia instalacji dodatkowych stanowisk na inny termin świadczy
        wymownie o podejściu urzędników
        magistrackich do kielczan.Co do starostwa-brat rejestrował tam samochód w maju-
        mówi że taki bardach to tylko w Kielcach
        jest możliwy.Cały dzień w kolejce na schodach,chamskie odzywki urzędników i
        demonstracyjna opieszałość tychże w
        wykonywaniu wszelkich czynności.Brat rejestrował poprzednio samochód w
        Belgi,gdzie mieszkał i tam spędził w urzędzie 20
        minut-reszta załatwiona przez pocztę.My niby też w unii jesteśmy tylko
        urzędniki i ich przełożeni są jeszcze w PRL.
        -----------
    • Gość: terefere Re: Komentarz Aliny Janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:31
      Stałem w kolejkach 25 lat temu myślałem,że to minęło ale wraz z rozwojem świata
      to miasto się cofa ale to pewnie wina tego,że nie ma lotniska...przecież to
      będzie okno na świat!!!
    • Gość: Kierowca Re: Komentarz Aliny Janusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 17:51
      Brawo Pani redaktor !
      Pan Król to jeszcze śpi w czasach przed 90 rokiem?
      Pora Panie Król sie obudzić !
      A teraz pora na starostwo powiatowe bo tam dopieroro są jaja !
      Panie Ziemowicie proszę o interwencje w urzadzie na Malikowie tam horror !
      • Gość: Marek Re: Komentarz Aliny Janusz IP: 62.241.137.* 06.08.07, 12:58
        Popieram poprzednika, Malików to horror. Po ostatniej zmianie samochodu
        powiedziałem sobie, że następny gdy będę rejestrował to skorzystam z usług
        'konika', bo właśnie na Malikowie doszło do tego, że za 50 zł można sobie
        wynająć kogoś do stania w kolejce! Gratuluję temu miastu POMYSŁOWIOŚCI I
        PODĄŻANIA Z DUCHEM CZASU! Pomijam już fakt, że gdy złosiłem się po dowód po
        określonym terminie - wystałem się w kolejce, to się okazało, że jeszcze go nie
        ma :)
        A i jeszcze jedno - jak rejestrowałem samochód, to przez 10 minut musiałem
        prosić Panią by mnie jeszcze obsłużyła, bo było 25 minut do końca jej pracy, a
        zarejestrowanie zajmuje 30 minut, więc Ona powiedziała, że już nie zdąży!
        Dlatego może w UM o 16 nie ma już kolejek, bo każdy wie, że nie ma po co stać.
        Szanowna Gazeto, błagam zajmijcie się tym!
        • Gość: wyborca Re: Komentarz Aliny Janusz IP: 193.59.48.* 06.08.07, 18:43
          Przepraszam Wszystkich forumowiczów, których mogę zdenerwowaćtym ,iż wkleiłem tutaj inny wątek.
          Ale komentarz red.A.Janusz został właśnie wywołany listem JW Króla.

Zainteresowanym polecam n.w. tekst;

List dyrektora Jerzego KrólaIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: Źmior. 02.08.07, 11:26 Odpowiedz

List dyrektora Jerzego KrólaIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: Źmior. 02.08.07, 11:31 Odpowiedz

Panie Dyrektorze!

Ma Pan absolutną rację, są dziennikarze którzy nad wszystko przedkładają
          wierszówkę, a prawda? A kogo prawda obchodzi ...
          Re: List dyrektora Jerzego Króla
          atomm 02.08.07, 12:25 Odpowiedz

No coz
          kto rozliczy nierzetelnych dziennikarzy??
          Re: List dyrektora Jerzego KrólaIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: Źmior 02.08.07, 14:32 Odpowiedz

atomm napisał:

> No coz
          > kto rozliczy nierzetelnych dziennikarzy??

Ci co wydadzą pieniądze na gazetę.
          List dyrektora Jerzego Króla
          lord.vader1 02.08.07, 12:06 Odpowiedz

Własnym oczom nie wierzę.... jak tak arogancki człowiek może piastowac tak
          odpowiedzialną funkcję w UM.

Panie dyrektorze, tylko w jednym się z Panem zgodzę o godzinie 15 czy 16
          rzeczywiście jest już niewielu petentów, ale proszę zauważyć - wynika to z
          tego, że Ci co wyszli wcześniej realnie ocenili swoje szanse i stwierdzili,
          że już nic nie zdążą załatwić.

Nie odpowiedział Pan konkretnie na pytania, mało tego jeszcze Pan atakuje
          gazetę a wszystko dlatego, ze dziennikarz zajął się nie małym przecież
          problemem.

Ukłony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka