pub.blues1 22.07.07, 23:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=66216835&v=2&s=0 ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tlucbucow Re: KARAOKE W PIATEK W TDH........ 23.07.07, 00:07 Hehe to ja się piszę;p (Tylko nie upojcie mnie znowu, bo jeszcze będę śpiewała:/ ) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: KARAOKE W PIATEK W TDH........ 23.07.07, 18:01 A w czwartek nie daloby rady? Plis, plis, plis :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: KARAOKE W PIATEK W TDH........ 23.07.07, 19:02 Mi też pasuje czwartek, w piątek będę poza Bielskiem Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: KARAOKE W PIATEK W TDH........ 23.07.07, 20:03 To się decydujmy Ludziska, bo ja już pół świata na piątek zaprosiłem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: KARAOKE 23.07.07, 19:38 Znowu nie pośpiewam.Jutro rano udaję się do Lublina.Tam gdzie jadę , są takie ludzie,co najchetniej rozmawiają z pomocą skalpela(taki scyzoryk,zazwyczaj bez rękojści).Mam nadzieję,że się jeszcze spotkamy w TDH. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: KARAOKE 23.07.07, 20:56 Łomatko, kiedy oni Ci w końcu dadzą spokój..? Będę trzymać kciuki, Nikzmieniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: KARAOKE 23.07.07, 22:04 No to co, czwartek o 20.00? Kto jest za? Kaukonsky, przyjdziesz? Jak tak to bede, przynajmniej bedzie z kim piwo wypic :) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 NO TO JAK ? W CZWARTEK ????? 23.07.07, 22:13 KAUKONSKY, zarządż, coby było oki zuk NIKU LETNI JESTEM Z TOBA, DASZ RADĘ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: NO TO JAK ? W CZWARTEK ????? 24.07.07, 08:08 Ja tam mogę być i w czwartek i w piątek ;o) Tylko nie wiem, jak moi goście... Prusky powinien chyba być w Bielsku, ale Wentkash z Wawy nie zdąży na czwartek. Paru kumpli wpadło akurat z Irlandii i Skandynawii, więc oni na czwartek też powinni się wyrobić. A jak Tłucbuców? Będzie miała nockę w MASH-u w czwartek? W zasadzie mi też czwartek bardziej pasuje, bo: - w piątek i sobotę mamy wyjazdy do Białowieży, Drohiczyna i Rajska; - a czwartek to przecież tradycyjnie początek łyk-endu :o) Czyli co? Impreza w czwartek, a w piątek poprawiny? :oP PS. Zdrowia dla Nicka! Odpowiedz Link Zgłoś
tlucbucow Re: NO TO JAK ? W CZWARTEK ????? 24.07.07, 09:43 Ja bym tradycyjnie upierała się przy piątku, bo uprzeć się muszę;P Na czwartek Dorota nie przyjedzie:/ Ale róbcie jak chcecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: KARAOKE 24.07.07, 14:36 nikletni napisał: > Znowu nie pośpiewam.Jutro rano udaję się do Lublina.Tam gdzie jadę , są takie > ludzie,co najchetniej rozmawiają z pomocą skalpela(taki scyzoryk,zazwyczaj bez > rękojści).Mam nadzieję,że się jeszcze spotkamy w TDH. Wszyscy trzymają kciuki za Twój szczęśliwy powrót.Niech moc i łaska Boża będą z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 W CZWARTEK POSTANOWIONE 24.07.07, 09:57 A W PIATEK POPRAWINY W SOBOTE ZMÓWINY A W NIEDZIELĘ CHRZCINY skąd ja to znam??? chyba z Samych Swoich pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tlucbucow Re: W CZWARTEK POSTANOWIONE 24.07.07, 19:38 pub.blues1 napisał: > A W PIATEK POPRAWINY > W SOBOTE ZMÓWINY > A W NIEDZIELĘ CHRZCINY > skąd ja to znam??? > chyba z Samych Swoich > pzdr A damy radę? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: KARAOKE W CZWARTEK W TDH!! 24.07.07, 21:12 Chili czwartek! Będzie pięknie! Ja załatwiam wódkopijców, a Tłucbuców i Skara - flaszeczki, eee..., znaczy: laseczki! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: KARAOKE W CZWARTEK W TDH!! 24.07.07, 21:57 Eee... Wierzę w Ciebie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: KARAOKE W CZWARTEK W TDH!! 24.07.07, 21:58 Pasi, czwartek okolo 20.00 bede w TDH :) Bedzie jakas inna osoba "plci slabej"? Bo ostatnio sama bylam... Odpowiedz Link Zgłoś
tlucbucow Re: KARAOKE W CZWARTEK W TDH!! 24.07.07, 22:19 skara napisała: > Pasi, czwartek okolo 20.00 bede w TDH :) > Bedzie jakas inna osoba "plci slabej"? Bo ostatnio sama bylam... Jakiej słabej?! Będziemy najmocniejsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: KARAOKE W CZWARTEK W TDH!! 24.07.07, 23:03 No właśnie, Dziewczyny. Bo my na pewno wystawimy silną reprezentację. (Partizan! Wbijaj!) Więc i Wy zadbajcie o godną drużynę! :0D Odpowiedz Link Zgłoś