Gość: Sylve Kawau IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 08:38 Kaukonosky go slyszal, ale pozostali chyba nie Co sie stanie kobiecie, ktora spadnie z konia??? Rozbije sobie głowę o szafkę nocną. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? 22.01.02, 16:21 W związku z docierającymi do władz Clubu informacjami mówiącymi o niedostatecznej reprezentatywności i niekoniecznie powalającym imidżu p.o. prezesa domagam się natychmiastowego przekazania środków płatniczych oraz rozpoczęcia prac poszukiwawczych w renomowanych podlaskich sklepach, w celu zakupienia: a) okularów przeciwsłonecznych (zamiast zmróżonych oczu); b) zegarka (zamiast zataczania kapoty i spoglądania na komórę); c) kapoty z odpowiednimi rękawami (zamiast kapoty z rękawami zbyt krótkimi); d) torby dziennikarskiej rasowej (zamiast wieśniarskiej reklamówki); e) butów szczelnych-niedziurawych (zamiast mokrych skarpetek w czasie odwilży). Wszystko powyższe może być zamienione na czapkę-niewidkę, żebyście się Koledzy nie musieli wstydzić za wygląd swojego p.o. prezesa. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie wniosku. KAukonskY Do wiadomości: - Główny Xsięgowy 3Mający Kasę (gdzie kasa?!) - Prezes ds. Organizacyjnych (gdzie sklepy?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 20:05 Co do reklamówki to się zgodzę. Reszta - prezes, nie prezes - proszę pisać wniosek i na Zarząd. Zobaczymy co na to powie Główny X. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 23:25 niestety musze odmowic. z jednej przyczyny: ZA MALE SKLADKI CZLONKOWSKIE!!!!!!!!!!! po drugie Kaukonosky jest tylko pelniacym obowiazki, na Prezesa bym nie zalowal :-))) a tak wogole to ja teraz musze miec jakis imidz, weic na 2 osoby nie wystarczy ha bardzo zaluje P.S. ale masz wydatki chlopie, wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? 23.01.02, 17:58 Znaczy tak: Zarząd zebrał się wirtualnie, frekwencja wyniosła 75%, więc kworum było. Za torbą zamiast reklamówki głosowałem ja i Dyr.ds.Org., GłX był przeciw, a Wentkasz nie oddał głosu. Moim zdaniem przeszło zwykłą większością! Xięgowy szykuj kasę!!! I przeleć się po sklepach - w sobotę będę na Białym Stoku, to dokonamy transakcji. Resztę najwidoczniej będę musiał zatransferować sam, bo podobno składki w ostatnich latach były za niskie... To moja wina, że Xięgowy parę lat temu wyemigrował i zabrał swój kieliszek, by składki zbierać na obczyźnie?! Nie czuję się winny! Zwłaszcza, że składek dokonuję co najmniej raz w tygodniu, a niegdyś bywało znacznie częściej (zwłaszcza wieczorami u Musikowego na ławeczce). Może nawet dzisiaj się złożę, nigdy nic nie wiadomo... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 18:40 A propos p.o. Prezes samowolnie zaczął używać tego skrótu. Czyżby uchylał się od obowiązków i odpowiedzialności??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 10:01 Dyrektor ds. organizacyjnych nie wyrazil sie jasno tam temat imidz p.o. prezesa. wskazal tylko na reklamowke. wniosek wiec musi zostac odrzucony, glosowanie uniewaznione itd; poniewaz dotyczyl on calosci, a nie tylko reklamowki. ponadto Dyr. ds.org. stwierdzil tylko ze przydalaby sie dla Kaukonosky nowa reklamowka. nie uczestniczyl on w glosowaniu. srodkow nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi!!! 25.01.02, 12:12 a) No i się złożyłem - skutecznie - na dwa dni... b) P.o. prezesa, bo pełnię obowiązki tylko do czasu, gdy Miłościwie Panujący Nam i Clubowi Naszemu PRESIDENT powróci z obczyzny z wieloma medalami za walkę w obronie honoru i niepodległości Ziemi Oyczyźnianej! Od odpowiedzialności się nie uchylam, obowiązki wykonuję nader sumiennie (vide: pkt a). c) Reklamówkę?! Ja chcę torbę - rasową, a nie rasową reklamówkę... Eee, jestem zawiedziony... brutalny dziki kapitalizm... wszystko za swoje... A gdzie Clubowe zabezpieczenia socjalne? A co się stanie, gdy organizm nie wytrzyma forsownego treningu i któryś z nas będzie zmuszony przejść na rentę i korzystać tylko z browaru?! Domagam się powołania prezesa ds. pracy i polityki socjalnej, który będzie ściśle współpracował z Gł.Xięgowym! (Xięgowy podrzuć jakąś kandydatórkę - tylko bez kumoterstwa, potrzebujemy autentycznego fachowca, a nie jakąś Belkę czy Pola...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentkasz Bookmacher IP: 212.33.90.* 24.01.02, 09:14 Na dzisiaj, po sprawdzeniu wyników w internecie...(futbol.pl...) No! Mogę powiedzieć, że mniej-więcej jestem jakiś browar do przodu. Statystycznie 8:7, 8:6. Bo dzisiaj znów wygrana. Tym razem tylko trzy piwa w przód(Wygrana Bayernu i Tottenhamu). Krótki utwór poetycki o klubowych preferencjach. Kuchnia Klubowa (Dzięki Dla Pana Prezesa). Jeśli fantazja mi nie zaszwankuje, wtedy koktajla jakiegoś montuję, lakier do włosów, śmietana i smoła - Już mamy drinka: „Upadek Anioła”. Aceton, pieprz, butapren i dziurawiec Valá (czyt. wuala) koktajl „Dziurawy Latawiec” Nazwa drinka ważną tajemnicę kryje; kto spożyje, o podłoge wali ryjem Po „Brzozowej” odbiera mi mowę; Po „Acnosanie” - Ten wali w banię Po „Borygu” świat pełen przygód, a denaturat mnie nie rusza akurat. Po muchozolu nabieram kolorów Po „Polifurze” - ta trzyma najdłużej Po kleju - jakbym się najadł szaleju Warty oklasków jest baryk pełen wynalazków! Bez podniety, ale przyznać trza niestety wynalazki posiadają swe zalety I, aby nie być tutaj całkiem gołosłownym, podam przykład - jeden - ale dobry: Autovidolu raz popiłem wprost strasznie, w kimę dałem przy minus piętnaście Każdy dawno wyciągnąłby kopyta a ja nic! bo mnie mróz nie chwyta mimo złych czasów i braku wykształcenia ja teorię prężnie w czyn zamieniam i rozumiem to w całej rozciągłości co znaczy „Nauka w służbie ludzkości” Po benzynie migrena jedynie Po BHP-owej paście krótkie zapaście Po naftalinie kac szybciej minie a najlepiej w palnik daje rozpuszczalnik Po asfalcie krótkie zaparcie po smole - jakbym miał silniejszą wolę a jak chcecie, to powiedzcie sobie resztę bo ja wiem „mysle więc jestem” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaukonsky Oh, jak piknie :-O IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 12:25 Informaticzeskij Prezesie WENTKASZ! Kto tak pięknie gra? Skąd ten wspaniały głos, ta głębia filozoficzna do mnie dobiega? A jakież to życiowe... Dzięki Niestary Druhu żeś mi przypomnieniem Clubowej Poezji dodał wigoru i chęci życia, gdy w mięśniach zakwasy (po dwudniowym treningu), kości obolałe, a kręgosłup zwiodczały... Za Club aż po butelki grób! Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentkasz Kibole w akcji IP: 212.33.90.* 24.01.02, 09:44 Osiedle, na którym od (nie)dawna zamieszkuję charakteryzuje się atmosferą zbliżoną do klubowej. Otóż, ławeczka pod moim oknem spełnia rolę... popularnej przy 11A(A)!(bez nazwisk) Swego czasu dwóch nosów z reklamówą browaru (ok. 20 sztuk!) zakotwiczyło na niej do około 2 w nocy. Śpiewy słyszane za oknem (Typu: J... Legię, Jagiellonia BKS!!) do złudzenia przypominają te nasze. A w perspektywie sesji i przygotowań do niej, człowiek zaczyna rozmyślać, jak by tu się... podnieść na duchu. Dlatego apeluję do całej Klubowej Braci aby po edukacyjnych torturach zorganizować klubowe spotkanie (jak to Pan Prezes twierdzi -) spopitkom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Kibole w akcji IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 10:20 za za za jestem za moze nawet jakies fundusze sie znajda moje osiedle tzn Mieszka (Piasta) jest identyczne (prawie) do naszego Ż-11.chlopaki latem siedza na laweczce, a zima w klubie w piwnicy.to takze strasznie zagorzali kibole Jagi. teksty takie same puszczaja i oni. slyszane takze ok 2 - dosc czesto jak bylem na meczach to paru widzialem jak stali na jurowieckiej żylecie. oni tesh mnie zauwazyli, mysle ze zalapalem u nich plusa. oby nie wedle przyslowia jeszcze 2 i wpierd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Dzisiaj w Bielsku IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 08:04 przyjezdzam dzisiaj do Bielska, bede ze 2 dni. w sprawie picia wodeczki prosze gwizdac. najgorsze jest to ze nie chce robic haly i nie nawalic sie w klubie i przyjsc tak do chaty. stara bedzie lamentowala. ostatnio na swieta jak wypilem z szwagrem butelke na glowe (biegalem tylko po wodke do lodowki), to stara na powitanie nastepnego dnia powiedziala: "ty pijaku". mniejsza z tym dzisiaj bede w Bielsku i to chyba wszystko co chcialbym przekazac nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentkasz Re: Dzisiaj w Bielsku IP: 212.33.90.* 25.01.02, 10:06 Podpisuję się pod powyższym wszystkimi czterema rękami i nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAukonsk Re: Dzisiaj w Bielsku IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 12:35 Chlapią Koledzy w Bielsku? To jak zwykle się miniemy, bo ja jutro do Czarnej Górki, więc nie mogę się dziś nawalić. Może w sobotę wieczorem? Zobaczymy. Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentkasz Przerwa w rozgrywkach IP: 212.33.90.* 25.01.02, 10:17 Obawiam się, że będe zmuszony zawiesić swą działalność wpisową na czas nieokreślony. Ma to związek z zakończeniem zajęć laboratoryjnych na uczelni. Dzisiaj jest piątek 25.01. Do białego wracam w niedzielę. Trza by się (...) kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Przerwa w rozgrywkach IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 13:39 moja dzialalność wpisowa cały czas wygląda na zawieszoną. Ale generalnie inicjatywa okazała się jak najbardziej słuszna (Ż-11 OEL). Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Przerwa w rozgrywkach 27.01.02, 13:57 Inicjatywa bardzo słuszna! Frekwencja jeszcze nie powalająca, ale proszę wziąć pod uwagę, że z roku na rok, gdy nasze młode kadry Clubowe będą przejmowały co raz ważniejsze stanowiska w mieście i państwie (zdominujemy jeszcze władzę sądowniczą i ustawodawczą, bo wykonawczą-samorządową, siły zbrojne i czwartą władzę już mamy opanowaną), dostęp do internetu Clubowiczów będzie rósł i członków Ż-11 OEC będzie więcej! PRZYSZŁOŚĆ NALEŻY DO MŁODZIEŻY! CZUJMY SIĘ MŁODZI BO CO NAM SZKODZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Przerwa w rozgrywkach IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 20:12 Prawda trzeba stawiac na mlodziez. ja juz nie mam sil. i nie czuje sie jak mlody. w kregoslupie lupie. ilosc szarych komorek na starosc sie zmniejsza (jak dla Jankesa pisalem ze i tak jest mala). czas na MLODZIEZ. nic dodac i nie dodaje nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve CM3 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:00 kiedy przyjechalem do Bielska myslalem ze czegos sie napije. ale gdy usiadlem przy komputerze, niechcacy mi sie wlaczyl CM3, nie musze dodawac iz sie troche zasiedzialem. chce powiedziec ze diametralnie przebudowalem zespol. zostalo mi tylko paru zawodnikow z poprzedniego sezonu. reszte szczesliwym trafem sprzedalem lub puscilem za friko. Kasy w brod. Kupilem Montenegro za 12,5 baniaka i wydaje mi sie ze nie przeplacilem. dokonalem zakupow za 25 baniek. Jankes wie ze grajac Uterhachingiem to nie latwa sztuka. a moj stan konta, oczywiscie w grze to 15 baniek. a zapomnialem powiedziec ze gram 3 sezon, tzn zaczynam. jezeli uznacie ze dobrze rozporzadzam kasa w CM3 to prosze o podwyzke i powierzanie srodkow. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Przerwa w rozgrywkach 29.01.02, 17:48 Młodzież (ta młodsza od nas) jakaś nieruchawa... Nic niesłyszałem, żeby np. Pajacyk coś przełykał po kryjomu. Chyba, że Kilera mamy uznać za młodzież... W przeciwnym razie musimy jeszcze trzymać formę Koledzy, bo honor Clubu to w naszym jestestwie pryncypium, mocium panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Droga z Bialego do Bielska IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 09:39 musze o tym napisac, bo takiej drogi jeszcze nie widzialem w zyciu. byla taka gololec, szok, szok, szok W Laszkach byl jakis wypadeczek. Tiry zablokowaly droge, z dwa kilometry, bo pod gorke o kacie 5 stopni zaden nie dla rady wjechac. Kola tylko sie krecily. a jechac nic. wraz z innymi kierowcami zrobilismy z 19-nastki droge jednokierunkowa. ael od czasu do czasu jakis kierowca z Bielska jechal pod prad. i bylo zajebiscie. szok, szok, szok. Cala droga z Bialego do Bielska pod 2 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Wpis na trzezwo IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:51 POLSKA NA TO JEST POTEGA, POLSKA NAJLEPSZA JEST, POLSKA NA MISTRZA ŚWIATA, POLSKA OLE OLE a teraz dla wszystkich milosnikow pilki noznej rozpoczynam wontek pilkarski dotyczacy MŚ oraz REPREZENTACJI POLSKI w pilce noznej. wontek ten wynika z zapotrzebowania (popytu) jakie zglaszaja czlonkowie Klubu Ż- 11 - (reprezentujacy podaz) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Połska goła! 29.01.02, 19:06 Korea - Japonia 2002 Polska walczy ze Stanami o 3. miejsce w grupie w składzie: Bramkarze: Dudek, Majdan, (Matysek/Wierzchowski?); Prawi obrońcy: Kłos; Stoperzy: J. Bąk, Hajto, Wałdoch, Zieliński, (Głowacki/Kukiełka?); Lewi obrońcy: Michał Żewłakow; Prawi pomocnicy: Karwan, (Iwan/Kaczorowski?); Środkowi pomocnicy: Kałużny, Świerczewski, Zdebel; Lewi pomocnicy: Koźmiński, (Kosowski/Krzynówek?); Napastnicy: Gilewicz, Kryszałowicz, Olisadebe, Marcin Żewłakow, (Smolarek/Sypniewski/Żurawski?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Kawau IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:27 niestety nie bedzie caly bo trafimy do Oślej ławki kto bedzie chcial reszte niech da znac -Jak wyglada seks ze stara baba? -najpierw jest ciezko, a potem lekko. cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Czarna robota IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:25 Chciałbym zauważyć, że odwalam czarną robotę za Dyrektora ds. Technicznych, NT i Nowych Technologii. Udzielałem konsultacji technicznych Głównemu Księgowemu, który to - myślę - potwierdzi. Wnoszę o rozpatrzenie tej kwestii na najbliższym posiedzeniu Zarządu. Dyrektor ds. Organizacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Czarna robota IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 10:04 potwierdzam jzu niedlugo bede korzystal z efektow konsultacji. hehe ale bedzie ze mnie gosc. co do Dyr. ds Technicznych itd. bronie go. Wentkasz ma teraz przeszkolenia na PB wiec postanowilem mu nie przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Wpis po pijaku IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 10:12 Killer na PREZYDENTA. ale wczoraj mialem przeboje. jeszcze dzisiaj mam z pol promila we krwi. ide zaraz do domu. na imprezie wlalem 6 browarow.(6 pamietam) impreza do 10.30. wyryhal sie po drodze. a nastepnie padl na lozko. Sam rozebrac sie nie dalem rady, wiec zrobila to za mnie kobita. na imprezie ksiadz mi zapier.. zapalniczke. gral na fortepianie i wszyscy spiewali. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Wpis po pijaku - no, no :-0 29.01.02, 19:21 Ksiądz Koledze naspawał na podłogę?! I zapalniczką przygrywał? A o fajkę podpalał fortepian?! No, to była jazda, jestem pełem podziwuuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve 1000 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 11:35 1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis, na forum Bielska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: 1000 IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 12:51 GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve nie moglem sie powstrzymac IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 11:40 zrobilem, dokonalismy tego 1000 wpisow. Rada miasta powinna nam za to zaplacic. w koncu bylaby kasa Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: nie moglem sie powstrzymac 29.01.02, 19:29 Myślę, że w tej intencji powinniśmy się starać o granty i fundusze przedakcesyjne w Unii Europejskiej. Na rozwój sieci internetowej w oborach podorlańskich. Wtedy dzikie psy nie rozszarpywałyby krów, tylko puszczały mejle z prośbą o dostarczenie piccy z wołowiną z podwójnym sosem chmielowym. A na rynku lokalnym wystąpimy wraz z Dyr.ds.Org. o przyznanie Gł.Xięgowemu nagrody burmistrza za rozsławianie miasta. Na razie Endriu przyznał tylko jedną: obcojęzycznej poetce Nadziei (ale nie Kilerowej Babeczce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Polska na MŚ IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 08:52 co do skladu nie mam sprzeciwu. jednak z grupy wyjsc wyjdziemy. Engel z Harry Potterem sie razem uczyli, wiec nie widze innej mozliwosci jak wyjscie Polakow z grupy. Z Korea zremisujemy, z Portugalia przegramy, a Stanom dokopiemy, ale bedzie ciezko. dalej nie spekuluje, oby Polska okazala sie czarnym koniem MŚ tak jak kiedys. wiem ze to nie mozliwe, ale same podtrzymywanie sie na duchu, bardzo duzo daje. Psychika. no i oby nasi chlopcy tesh mieli psyche ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Polska na MŚ 30.01.02, 16:09 Tak z tydzień przed mistrzostwami warto by zorganizować małe Clubowe zakładziki na wyniki. A dziś niech Kolega (i kolega Wentkasz też) przedstawi swoją wizję kadry Engela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Polska na MŚ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 00:38 przedstawie swoja wizje w innym terminie. a zreszta to chyba jest oczywiste. na gg zreszta juz ja ukazalem. oby Juska tylko do kadry nie powolal, ale to chyba nie mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Polska na MŚ - a sprawa rżnięcia 31.01.02, 22:25 Na gg to Kolega przedstawił jedenastkę, a tu trzeba zgłosić całą kadrę (i nie rżnąć ode mnie!). PS większy od wpisu podstawowego: Patrzcie, kurde, jakie trudne słowo w internecie - rżnąć. Bo jakby napisać po internetowemu - 'rznac' - to nikt by pewnie nie zajarzył. Jest taka teoria językowa, która mówi, że język polski będzie się uproszczał i wszystkie znaki diakrytyczne szlag trafi. Tę teorię ma popierać fakt, że wpisy internetowe są czytelne nawet bez tych znaków (faktycznie w większości przypadków to się sprawdza). Ale bez rżnięcia to ja do Unii nie wchodzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentkasz CM_3 IP: 212.33.90.* 30.01.02, 11:14 Po głębszych przemyśleniach i obejrzeniu filmu "Matrix" doszedłem do wniosku, że gry komputerowe to strata czasu. Przynajmniej dla mnie. W związku z powyższym wywaliłem z twardziela WSZYSTKIE gierki i temu podobne śmieci. Nikt z Was w to nie uwierzy, ale programowanie jest bardzo ciekawym zajęciem. Ostatnio z kolesiem napisaliśmy działającą pakowarkę do plików(takie coś jak rar, arj czy zip). PS. Mam nadzieję, że po nadrobieniu klubowych zaległości przejdzie mi ta okrutna wizja i Manager znowu pojawi się na moim HDD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: CM_3 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 13:18 film Matrix jest ok. efekty i muza. niedlugo bedzie 2 czesc podobno. po obejrzeniu filmu mozna stwierdzic ze nie tylko gierki to strata czasu, ael i wszystko inne. musze powiedziec ze ja tesh nie mam na HDD gierek oprocz CM3, Sky Jump i Dyna. reszta wywalona. co do programowania moze Kolega podsylal by jakies ciekawostki dla kolegi ekonomisty. Dyr. ds. organizacyjnych tesh by pewnie chcial a na razie pozdrawiam narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentkasz Przedostatnie laborki IP: 212.33.90.* 30.01.02, 11:30 Wpis tymczasowopożegnalny umieszczę dnia 31.1.2002. Yutro projekt, dokumentacja, program rezydentny(coś takiego jak wirus), operacje na plikach, operacje w pliku - słowem rozwolnienie. W efekcie mam nadzieję WPISDU Indeksu. A po wszystkim, jak tajmu starczy to napiszę mowę-pismo tymczasowopożegnalnomotywujące a jak survive to mam nadzieję (z małej litery) wznowię działania. A i w klubie przydałoby się w przyszłości coś zorganizować. Mam dostęp do vodka nazwyniepamiętam, 28.- za litr. Wszyscy chwalą. Pewne źródło - koleś z Bartoszyc - przemyt od ruskich. Co Klubowicze NATO? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Przedostatnie laborki 30.01.02, 16:17 No to Kolega się narobi... Ale przynajmniej nuda nie doskwiera... Tylko w imieniu zarządu serdecznie proszę, by chociaż co trzeci dzień te cztery browarki Kolega sieknął, bo pracoholizm zajrzy Koledze w oczy. A czołowego, wykształconego i utalentowanego przełykowo członka (pardon) Club nie chciałby stracić. Bo kim Kolegę zastąpić - Kilerem?! (Ups...) 28 za literek i z Bartoszyc? To pewnie coś podobnego do tego, co miałem załatwić na UostatniGroodnia. Powinno być OK. Jak Kolega skończy nauki, to Kolega przywiezie - popróbujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentkasz Re: Przedostatnie laborki!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.90.* 31.01.02, 09:33 Przynajmniej się nie nudzę!!!!!!!!?????? A kolega myśli, że bym nie chciał???? Codziennie wstawać o 7.00. Zap..... na uczelnię często bez efektu, bo jednego prowadzącego gdzieś wymiotło. Na drzwiach jego kanciapy to już kartkę wywiesili, że go nie ma - wspólokatorzy już są fqr.... ciągłym pukaniem do drzwi. I z roboty do niego tu dzwonili. A inny to mi kazał napisać jeszcze raz sprawozdanie z projektu!!!! Jeszcze raz!!!! Od 17.00 do 3 w nocy zap... bez przerwy!!!! A kochana pani Doktor od ASD jak rozkazała napisać kiedyś na piątek projekt i sprawozdanie - to żeśmy siedzieli z kolesiem od 18.00 do 7.15. A potem się okazało, że można jeszcze to przynieść na środę! Myślałem, że szlag mnie k... ciężki trafi! Cała noc stracona! Poźniej i tak pisaliśmy jeszcze raz, już na świeży umysł. Ale i tak straciliśmy dużo czasu! Biorąc pod uwagę, że wstałem tamtego dnia o 7.00, nie spałem jakieś 43 godziny! W sobotę wieczór przybiłem u laski... A cały drugi dzień łeb mnie bolał, spać się chciało ale do roboty trzeba było... Zap... z elektroniki!!!!!! bo koło w poniedziałek. A prowadzący nie przyszedł! K.... Mac!!! Itd...... Jestem pewien że szanowny El' Prezeso Noso wolałby nudzić się przy browarku przed telewizorem albo klepiąc w Menedżka. Czyli tradycyjnie. Dla relaksu wyskakiwać do roboty małolatom parę zdjęć pstryknąć. A i przy flaszce w klubie też nudy niczego sobie. A potem nuuuueeeee - dy w przedszkolu, w korytku czy gdzie tam jeszcze. Intencje kolegi chyba zrozumiałem. Pochwalam, ALE NIECH MI NOS NIE PISZE, ŻE PRZYNAJMNIEJ SIĘ NIE NUDZĘ!!!! Bo bym bardzo chciał. Śema, nosy bo do marca mnie tu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Ja też tyram jak wół... 31.01.02, 22:49 Jeśli już marzec, to niech Kolega Info-Nos czyta: Jest dzień ten, co to napisane na górze i godzina ta, co to napisane na górze. Mój plan dnia zrealizowany: 10.00 - posiedzenie Rady Społecznej SP ZOZ (tłumaczyli się z afery w prosektorium); 14.00 - pisanie textu; 16.00 - obfity, ale nie zakrapiany, obiad rodzinny; 17.00 - robienie zdjęć małolatom w trakcie III Ogólnopolskiego Dziecięco-Młodzieżowego Festiwalu Kolędy i Pastorałki Współczesnej 'Kantyczka 2002'; 19.00 - zakup 1 litra płynu ustrojowego czystego na miejscowym bazarze i wycieczka do siedziby miejscowego wydawnictwa lokalnego; 21.00 - tak sobie myślę, że nie mam nastroju żeby się nałoić i wychodzę z siedziby MWL; 21.30 - zakup czterech browarów marki Van Pur 18 w puszkach; 22.00 - rozpoczęcie konwersacji wirtualnej przy spożywaniu ww. produktów odżywczych. I CO? NIE CHODZIŁEM SIĘ STRZYC? TO WSZYSTKO NAZYWA SIĘ NIC????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Ja też tyram jak wół... 01.02.02, 23:29 A o pierwszej w nocy, podczas rozmowy na gadu-gadu, dałem się namówić Koprowi na flaszkę pod Luxem. Dalszej części tego pasjonującego planu dnia nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Przedostatnie laborki!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 09:13 Wspolczuje Koledze, ale co wy tam robicie, ja slyszalem ze na PB nie jest jeszcze tak zle. ostatnio nawet pilem z takimi goscmi. mowili ze spoko. ja mam luzy ogolnie ale z tym wstawaniem o 7, to by bylo dla mnie jak w raju bo zawsze wstaje o 6. a nocki staram sie przesypiac, a nie je zarywac. swojego dnia lepiej nie bede opisywal bo nie z pr..y wywala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentkasz Sprawy organizacyjne IP: 212.33.90.* 30.01.02, 11:44 Czy ktoś mógłby podliczyć wpisy i sporządzić statystykę aktywności klubowiczów Na Forum Ż11OEC? Lidera klasyfikacji należałoby mianować honorowym administratorem Klubowego Forum i obdarzyć zaszczytem, jakim niewątpliwie jest obowiązkowy wpis na forum przynajmniej trzy razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sprawy organizacyjne 30.01.02, 16:20 I kiszonego ogórasa ( ja funduję, bo mi został po UostatnimGroodnia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Sprawy organizacyjne IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 00:31 Zakisiles????? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sprawy organizacyjne 31.01.02, 23:02 Oż Ty nieokrzesańcze! Pewnie, ale nie w UostatniGroodnia a w PiersiStycznia! Wesołego kiszenia i niech Kolega nie traci głowy poza terenem Zaspanym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Sprawy organizacyjne IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 08:50 p.o. Prezesa trzeba sie sluchac, nie wiem jak to bedzie, pierwsze kroki juz wykonuje, ale jest mi z tym bardzo ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Sklad reprezentacji by Sylve IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:39 Dudek-Kłos, Hajto, Wałdoch, Żewlakow- ,Karwan, Kaluzny, Swierczewski, Kozminski- Krzyszal, Oli. rezerwa to Matysek, 2 Bąk, Krzynowek, Kaczorowski, Żurawski, Żewlakow, widze tez Wichniarka. w miare uplywu czasu bede dokonywal zmian choc mysle ze nie beda one tak ogromne Zaklady, zaklady oczywiscie na pieniadze na kase. reprezentacja ma grac w lutym z Irlandia chyba. wtedy zobaczymy forme naszych kadrowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sklad reprezentacji by Sylve 31.01.02, 23:10 Już pisałem wcześniej - CAŁA KADRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Sklad reprezentacji by Sylve IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 08:52 Engel powolal Smolarka na Irlandie. dodam jeszcze Gilewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Rżniecie IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 09:03 Kolega Jankes ode mnie rznal, a ja musialem na gg sie zastanawiac z 10 min dopokij mi wszystkie nazwiska sie przypomnialy. a nastepne 10 min to ich umiejscowienie na odpowiedniej pozycji, A Kolega mowi mi tu ze ja rzne. a Kolega kisi mowiac ze ja rzne. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Rżniecie 01.02.02, 23:37 Oooo, no, no, no! Jakże ja rżnąłem? Oszustwo! Na g-g też podałem 11 z ławką! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaa 04.02.02, 18:40 Co to za cisza i zastój? Wchodzę na Forum, a tu Ż-11 Online Elite Club na 6. (słownie: szóstym) miejscu w kolejności chronologicznej wpisów! Co to znaczy? Sabotaż ze strony Szanownych Członków i Kolegów?! Xięgowy - po premii, po premii i wstrzymać wypłacenie trzynastki! Żeby to jeszcze wszyscy uczciwie chlali - jak wam daje przykład Bonaparte (tzn. p.o. prezesa), a do mnie dochodzą głosy, że niektórzy z Członków i Kolegów poprzyjeżdżali do Bielska i w piłkę grają!!! Skandal - to się do mediów nadaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaa IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:21 odwiedzilem forum wczoraj zauwazylem ze brakuje tylko 3 wpisow do czystu i postanowilem nie wpisac sie, i POGRATULOWAC osobie ktora go zrobi. Gratuluje p.o. Prezesie co za samolub przyjezdza grac w pile. musimy zorganizowac jakis sparing, bo ja ostatnio tylko na dancingach trenuje, fitness, streching itd z kondycja coraz gorzej!!! WCZORAJ BYLEM WOGOLE ZALAMANY BO W SZKOLE NIE OK POSZLO BEDE MUSIAL SIE SPOTKAC NA WALENTYNKI Z DR GRUSZEWSKA WIEK OK 30 MA POSTAWIC MI PALE JA MAM PISAC KOLO I BRONIC SIE OD TEJ PALY NIE WIEM JAK TO BEDZIE CIEKAWE CZY WYTRZYMAM JEJ PRESJE Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaa 05.02.02, 19:50 Dziękuję za gratulacje. Walczyłem do upadłego. Sparing by się przydał, bo ja już z braku laku zagrałem nawet w siatę: Czech na Czech, czy sety, wyniku nie pamiętam, ale był bardzo wyrównany. Nadgarstki bolą, złapałem zająca, śmieli się ze mnie rzadko, jutro będę miał zakwasy. Jak Koledze na Walentynki stawiają pały, to niech Kolega nie narzeka. Chyba właśnie o to chodzi?! A co do wieku, to przecież może Kolega podesłać innego z Klubowiczów, a my w tym czasie do córeczki, na korepetycje... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Zdjęcia laseczek 04.02.02, 18:49 Koledze Głównemu Xięgowemu wysłałem zdjęcia laseczek z tegorocznej Kantyczki. Proszę się zapoznać, sięgnąć do clubowej kasy i opłacić prawa autorskie oraz ocenić urodę treści zdjęć i poinformować autora, która treść jest najatrakcyjniejsza! Czy ktoś z Clubowiczów pragnie zapoznać się ze zdjęciami? Proszę o sygnał w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Zdjęcia laseczek IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:23 fotki ok, informacje w emilku. wyplata bedzie jak Kolega podesle troche wiecej -a ja to co nic nie wysylam? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Zdjęcia laseczek 05.02.02, 20:27 Dobra, może być wymiana barterowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Jubileuszowa Czysta! 04.02.02, 18:54 Wpis numer CZYSTA w wątku Ż-11 Online Elite Club! Za zdrowie wszystkich Clubowiczów!!! p.o. prezesa KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Jubileuszowa czysta IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:33 Tobie tylko czysta w glowie a ostatnio nam sie milo o czystej rozmawialo na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve postanowienie dogonienia Zabrza 1103 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:38 czy mieszka tu jakis cwaniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Zabrze dogonione 1103 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:42 -to daj piataka!!!!!!!!!!!!!! -a to jest jakas akcja zorganizowana? -to jest taka akcja zebys dal piataka. hehe "Chlopaki nie placzą" stare ale jare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Zabrze wyprzedzone 1104 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:45 hamstwo w robocie mam kupe roboty to jest jakies chore zamiast odpoczywac to ja pracuje i znajduje zaledwie pare godizn na surfowanie musze cos z tym zrobic chyba pojde do Dyrektora, zloze skarge chyba kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Zabrze wyprzedzone 1104 05.02.02, 21:09 Tu trzeba twardo: dwie godzinki surfowania, godzinka roboty, dwie godzinki surfowania, godzinka na drugie śniadanie, dwie godzinki surfowania, fajrant! I niech się dyrekcja nie stawia, bo w walce z młodą, polską inteligencją nie ma szans! Odpowiedz Link Zgłoś