Dodaj do ulubionych

Ż-11 Online Elite Club

• Gość: Sylve Kawau IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 08:38
      Kaukonosky go slyszal, ale pozostali chyba nie

Co sie stanie kobiecie, ktora spadnie z konia??? Rozbije sobie głowę o szafkę
      nocną.
    • kaukonsky Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? 22.01.02, 16:21
      W związku z docierającymi do władz Clubu informacjami mówiącymi o
      niedostatecznej reprezentatywności i niekoniecznie powalającym imidżu p.o.
      prezesa domagam się natychmiastowego przekazania środków płatniczych oraz
      rozpoczęcia prac poszukiwawczych w renomowanych podlaskich sklepach, w celu
      zakupienia:
      a) okularów przeciwsłonecznych (zamiast zmróżonych oczu);
      b) zegarka (zamiast zataczania kapoty i spoglądania na komórę);
      c) kapoty z odpowiednimi rękawami (zamiast kapoty z rękawami zbyt krótkimi);
      d) torby dziennikarskiej rasowej (zamiast wieśniarskiej reklamówki);
      e) butów szczelnych-niedziurawych (zamiast mokrych skarpetek w czasie odwilży).
      Wszystko powyższe może być zamienione na czapkę-niewidkę, żebyście się Koledzy
      nie musieli wstydzić za wygląd swojego p.o. prezesa. Z góry dziękuję za
      pozytywne rozpatrzenie wniosku.
      KAukonskY
      Do wiadomości:
      - Główny Xsięgowy 3Mający Kasę (gdzie kasa?!)
      - Prezes ds. Organizacyjnych (gdzie sklepy?!)
      • Gość: wch Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 20:05
        Co do reklamówki to się zgodzę. Reszta - prezes, nie prezes - proszę pisać
        wniosek i na Zarząd. Zobaczymy co na to powie Główny X.
      • Gość: Sylve Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 23:25
        niestety musze odmowic. z jednej przyczyny: ZA MALE SKLADKI
        CZLONKOWSKIE!!!!!!!!!!!
        po drugie Kaukonosky jest tylko pelniacym obowiazki, na Prezesa bym nie
        zalowal :-)))
        a tak wogole to ja teraz musze miec jakis imidz, weic na 2 osoby nie wystarczy
        ha
        bardzo zaluje

P.S. ale masz wydatki chlopie, wspolczuje.

• kaukonsky Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? 23.01.02, 17:58
          Znaczy tak:
          Zarząd zebrał się wirtualnie, frekwencja wyniosła 75%, więc kworum było. Za
          torbą zamiast reklamówki głosowałem ja i Dyr.ds.Org., GłX był przeciw, a
          Wentkasz nie oddał głosu. Moim zdaniem przeszło zwykłą większością! Xięgowy
          szykuj kasę!!! I przeleć się po sklepach - w sobotę będę na Białym Stoku, to
          dokonamy transakcji.
          Resztę najwidoczniej będę musiał zatransferować sam, bo podobno składki w
          ostatnich latach były za niskie... To moja wina, że Xięgowy parę lat temu
          wyemigrował i zabrał swój kieliszek, by składki zbierać na obczyźnie?! Nie
          czuję się winny! Zwłaszcza, że składek dokonuję co najmniej raz w tygodniu, a
          niegdyś bywało znacznie częściej (zwłaszcza wieczorami u Musikowego na
          ławeczce). Może nawet dzisiaj się złożę, nigdy nic nie wiadomo... :-P
          • Gość: wch Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 18:40
            A propos p.o. Prezes samowolnie zaczął używać tego skrótu. Czyżby uchylał się
            od obowiązków i odpowiedzialności???
          • Gość: Sylve Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi, co? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 10:01
            Dyrektor ds. organizacyjnych nie wyrazil sie jasno tam temat imidz p.o.
            prezesa. wskazal tylko na reklamowke. wniosek wiec musi zostac odrzucony,
            glosowanie uniewaznione itd; poniewaz dotyczyl on calosci, a nie tylko
            reklamowki.
            ponadto
            Dyr. ds.org. stwierdzil tylko ze przydalaby sie dla Kaukonosky nowa reklamowka.
            nie uczestniczyl on w glosowaniu.
            srodkow nie bedzie
            • kaukonsky Re: Kultury trochę! - czyli pomożecie prezesowi!!! 25.01.02, 12:12
              a) No i się złożyłem - skutecznie - na dwa dni...
              b) P.o. prezesa, bo pełnię obowiązki tylko do czasu, gdy Miłościwie Panujący
              Nam i Clubowi Naszemu PRESIDENT powróci z obczyzny z wieloma medalami za walkę
              w obronie honoru i niepodległości Ziemi Oyczyźnianej! Od odpowiedzialności się
              nie uchylam, obowiązki wykonuję nader sumiennie (vide: pkt a).
              c) Reklamówkę?! Ja chcę torbę - rasową, a nie rasową reklamówkę... Eee, jestem
              zawiedziony... brutalny dziki kapitalizm... wszystko za swoje... A gdzie
              Clubowe zabezpieczenia socjalne? A co się stanie, gdy organizm nie wytrzyma
              forsownego treningu i któryś z nas będzie zmuszony przejść na rentę i korzystać
              tylko z browaru?! Domagam się powołania prezesa ds. pracy i polityki socjalnej,
              który będzie ściśle współpracował z Gł.Xięgowym! (Xięgowy podrzuć jakąś
              kandydatórkę - tylko bez kumoterstwa, potrzebujemy autentycznego fachowca, a
              nie jakąś Belkę czy Pola...)
    • Gość: wentkasz Bookmacher IP: 212.33.90.* 24.01.02, 09:14
      Na dzisiaj, po sprawdzeniu wyników w internecie...(futbol.pl...) No! Mogę
      powiedzieć, że mniej-więcej jestem jakiś browar do przodu. Statystycznie 8:7,
      8:6. Bo dzisiaj znów wygrana. Tym razem tylko trzy piwa w przód(Wygrana Bayernu
      i Tottenhamu).

Krótki utwór poetycki o klubowych preferencjach.
      Kuchnia Klubowa (Dzięki Dla Pana Prezesa).

Jeśli fantazja mi nie zaszwankuje,
      wtedy koktajla jakiegoś montuję,
      lakier do włosów, śmietana i smoła
      - Już mamy drinka: „Upadek Anioła”.
      Aceton, pieprz, butapren i dziurawiec
      Valá (czyt. wuala) koktajl „Dziurawy Latawiec”
      Nazwa drinka ważną tajemnicę kryje;
      kto spożyje, o podłoge wali ryjem
      Po „Brzozowej” odbiera mi mowę;
      Po „Acnosanie” - Ten wali w banię
      Po „Borygu” świat pełen przygód,
      a denaturat mnie nie rusza akurat.
      Po muchozolu nabieram kolorów
      Po „Polifurze” - ta trzyma najdłużej
      Po kleju - jakbym się najadł szaleju
      Warty oklasków jest baryk pełen wynalazków!
      Bez podniety, ale przyznać trza niestety
      wynalazki posiadają swe zalety
      I, aby nie być tutaj całkiem gołosłownym,
      podam przykład - jeden - ale dobry:
      Autovidolu raz popiłem wprost strasznie,
      w kimę dałem przy minus piętnaście
      Każdy dawno wyciągnąłby kopyta
      a ja nic! bo mnie mróz nie chwyta
      mimo złych czasów i braku wykształcenia
      ja teorię prężnie w czyn zamieniam
      i rozumiem to w całej rozciągłości
      co znaczy „Nauka w służbie ludzkości”
      Po benzynie migrena jedynie
      Po BHP-owej paście krótkie zapaście
      Po naftalinie kac szybciej minie
      a najlepiej w palnik daje rozpuszczalnik
      Po asfalcie krótkie zaparcie
      po smole - jakbym miał silniejszą wolę
      a jak chcecie, to powiedzcie sobie resztę
      bo ja wiem „mysle więc jestem”
      • Gość: kaukonsky Oh, jak piknie :-O IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 12:25
        Informaticzeskij Prezesie WENTKASZ! Kto tak pięknie gra? Skąd ten wspaniały
        głos, ta głębia filozoficzna do mnie dobiega? A jakież to życiowe...
        Dzięki Niestary Druhu żeś mi przypomnieniem Clubowej Poezji dodał wigoru i
        chęci życia, gdy w mięśniach zakwasy (po dwudniowym treningu), kości obolałe, a
        kręgosłup zwiodczały... Za Club aż po butelki grób! Howgh!
    • Gość: wentkasz Kibole w akcji IP: 212.33.90.* 24.01.02, 09:44
      Osiedle, na którym od (nie)dawna zamieszkuję charakteryzuje się atmosferą
      zbliżoną do klubowej. Otóż, ławeczka pod moim oknem spełnia rolę... popularnej
      przy 11A(A)!(bez nazwisk) Swego czasu dwóch nosów z reklamówą browaru (ok. 20
      sztuk!) zakotwiczyło na niej do około 2 w nocy. Śpiewy słyszane za oknem (Typu:
      J... Legię, Jagiellonia BKS!!) do złudzenia przypominają te nasze. A w
      perspektywie sesji i przygotowań do niej, człowiek zaczyna rozmyślać, jak by tu
      się... podnieść na duchu. Dlatego apeluję do całej Klubowej Braci aby po
      edukacyjnych torturach zorganizować klubowe spotkanie (jak to Pan Prezes
      twierdzi -) spopitkom!
      • Gość: Sylve Re: Kibole w akcji IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 10:20
        za za za jestem za
        moze nawet jakies fundusze sie znajda

moje osiedle tzn Mieszka (Piasta)
        jest identyczne (prawie) do naszego Ż-11.chlopaki latem siedza na laweczce, a
        zima w klubie w piwnicy.to takze strasznie zagorzali kibole Jagi. teksty takie
        same puszczaja i oni. slyszane takze ok 2 - dosc czesto
        jak bylem na meczach to paru widzialem jak stali na jurowieckiej żylecie. oni
        tesh mnie zauwazyli, mysle ze zalapalem u nich plusa. oby nie wedle przyslowia
        jeszcze 2 i wpierd..

• Gość: Sylve Dzisiaj w Bielsku IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 08:04
      przyjezdzam dzisiaj do Bielska, bede ze 2 dni. w sprawie picia wodeczki prosze
      gwizdac.
      najgorsze jest to ze nie chce robic haly i nie nawalic sie w klubie i przyjsc
      tak do chaty. stara bedzie lamentowala. ostatnio na swieta jak wypilem z
      szwagrem butelke na glowe (biegalem tylko po wodke do lodowki), to stara na
      powitanie nastepnego dnia powiedziala: "ty pijaku".

mniejsza z tym dzisiaj bede w Bielsku i to chyba wszystko co chcialbym przekazac
      nara
      • Gość: wentkasz Re: Dzisiaj w Bielsku IP: 212.33.90.* 25.01.02, 10:06
        Podpisuję się pod powyższym wszystkimi czterema rękami i nogami.
        • Gość: KAukonsk Re: Dzisiaj w Bielsku IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 12:35
          Chlapią Koledzy w Bielsku? To jak zwykle się miniemy, bo ja jutro do Czarnej
          Górki, więc nie mogę się dziś nawalić. Może w sobotę wieczorem? Zobaczymy.
          Pozdrowienia!!!
    • Gość: wentkasz Przerwa w rozgrywkach IP: 212.33.90.* 25.01.02, 10:17
      Obawiam się, że będe zmuszony zawiesić swą działalność wpisową na czas
      nieokreślony. Ma to związek z zakończeniem zajęć laboratoryjnych na uczelni.
      Dzisiaj jest piątek 25.01. Do białego wracam w niedzielę. Trza by się (...)
      kulturalnie.
      • Gość: wch Re: Przerwa w rozgrywkach IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 13:39
        moja dzialalność wpisowa cały czas wygląda na zawieszoną. Ale generalnie
        inicjatywa okazała się jak najbardziej słuszna (Ż-11 OEL).
        • kaukonsky Re: Przerwa w rozgrywkach 27.01.02, 13:57
          Inicjatywa bardzo słuszna! Frekwencja jeszcze nie powalająca, ale proszę wziąć
          pod uwagę, że z roku na rok, gdy nasze młode kadry Clubowe będą przejmowały co
          raz ważniejsze stanowiska w mieście i państwie (zdominujemy jeszcze władzę
          sądowniczą i ustawodawczą, bo wykonawczą-samorządową, siły zbrojne i czwartą
          władzę już mamy opanowaną), dostęp do internetu Clubowiczów będzie rósł i
          członków Ż-11 OEC będzie więcej! PRZYSZŁOŚĆ NALEŻY DO MŁODZIEŻY! CZUJMY SIĘ
          MŁODZI BO CO NAM SZKODZI!
          • Gość: Sylve Re: Przerwa w rozgrywkach IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 20:12
            Prawda trzeba stawiac na mlodziez. ja juz nie mam sil. i nie czuje sie jak
            mlody. w kregoslupie lupie. ilosc szarych komorek na starosc sie zmniejsza (jak
            dla Jankesa pisalem ze i tak jest mala). czas na MLODZIEZ. nic dodac i nie
            dodaje
            nara
            • Gość: Sylve CM3 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:00
              kiedy przyjechalem do Bielska myslalem ze czegos sie napije. ale gdy usiadlem
              przy komputerze, niechcacy mi sie wlaczyl CM3, nie musze dodawac iz sie troche
              zasiedzialem. chce powiedziec ze diametralnie przebudowalem zespol. zostalo mi
              tylko paru zawodnikow z poprzedniego sezonu. reszte szczesliwym trafem
              sprzedalem lub puscilem za friko. Kasy w brod. Kupilem Montenegro za 12,5
              baniaka i wydaje mi sie ze nie przeplacilem. dokonalem zakupow za 25 baniek.
              Jankes wie ze grajac Uterhachingiem to nie latwa sztuka. a moj stan konta,
              oczywiscie w grze to 15 baniek. a zapomnialem powiedziec ze gram 3 sezon, tzn
              zaczynam. jezeli uznacie ze dobrze rozporzadzam kasa w CM3 to prosze o podwyzke
              i powierzanie srodkow.
            • kaukonsky Re: Przerwa w rozgrywkach 29.01.02, 17:48
              Młodzież (ta młodsza od nas) jakaś nieruchawa... Nic niesłyszałem, żeby np.
              Pajacyk coś przełykał po kryjomu. Chyba, że Kilera mamy uznać za młodzież... W
              przeciwnym razie musimy jeszcze trzymać formę Koledzy, bo honor Clubu to w
              naszym jestestwie pryncypium, mocium panie...
    • Gość: Sylve Droga z Bialego do Bielska IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 09:39
      musze o tym napisac, bo takiej drogi jeszcze nie widzialem w zyciu.
      byla taka gololec, szok, szok, szok
      W Laszkach byl jakis wypadeczek. Tiry zablokowaly droge, z dwa kilometry, bo
      pod gorke o kacie 5 stopni zaden nie dla rady wjechac. Kola tylko sie krecily.
      a jechac nic. wraz z innymi kierowcami zrobilismy z 19-nastki droge
      jednokierunkowa. ael od czasu do czasu jakis kierowca z Bielska jechal pod
      prad. i bylo zajebiscie. szok, szok, szok.
      Cala droga z Bialego do Bielska pod 2 godz.
    • Gość: Sylve Wpis na trzezwo IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:51
      POLSKA NA TO JEST POTEGA, POLSKA NAJLEPSZA JEST, POLSKA NA MISTRZA ŚWIATA,
      POLSKA OLE OLE

a teraz dla wszystkich milosnikow pilki noznej rozpoczynam wontek pilkarski
      dotyczacy MŚ oraz REPREZENTACJI POLSKI w pilce noznej.

wontek ten wynika z zapotrzebowania (popytu) jakie zglaszaja czlonkowie Klubu Ż-
      11 - (reprezentujacy podaz)
      • kaukonsky Połska goła! 29.01.02, 19:06
        Korea - Japonia 2002
        Polska walczy ze Stanami o 3. miejsce w grupie w składzie:
        Bramkarze: Dudek, Majdan, (Matysek/Wierzchowski?);
        Prawi obrońcy: Kłos;
        Stoperzy: J. Bąk, Hajto, Wałdoch, Zieliński, (Głowacki/Kukiełka?);
        Lewi obrońcy: Michał Żewłakow;
        Prawi pomocnicy: Karwan, (Iwan/Kaczorowski?);
        Środkowi pomocnicy: Kałużny, Świerczewski, Zdebel;
        Lewi pomocnicy: Koźmiński, (Kosowski/Krzynówek?);
        Napastnicy: Gilewicz, Kryszałowicz, Olisadebe, Marcin Żewłakow,
        (Smolarek/Sypniewski/Żurawski?).
    • Gość: Sylve Kawau IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:27
      niestety nie bedzie caly bo trafimy do Oślej ławki
      kto bedzie chcial reszte niech da znac

-Jak wyglada seks ze stara baba?
      -najpierw jest ciezko, a potem lekko.

cdn.
    • Gość: wch Czarna robota IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:25
      Chciałbym zauważyć, że odwalam czarną robotę za Dyrektora ds. Technicznych, NT
      i Nowych Technologii. Udzielałem konsultacji technicznych Głównemu Księgowemu,
      który to - myślę - potwierdzi.

Wnoszę o rozpatrzenie tej kwestii na najbliższym posiedzeniu Zarządu.

Dyrektor ds. Organizacyjnych
      • Gość: Sylve Re: Czarna robota IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 10:04
        potwierdzam
        jzu niedlugo bede korzystal z efektow konsultacji. hehe ale bedzie ze mnie gosc.
        co do Dyr. ds Technicznych itd. bronie go. Wentkasz ma teraz przeszkolenia na
        PB wiec postanowilem mu nie przeszkadzac.
    • Gość: Sylve Wpis po pijaku IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 10:12
      Killer na PREZYDENTA.
      ale wczoraj mialem przeboje. jeszcze dzisiaj mam z pol promila we krwi. ide
      zaraz do domu.
      na imprezie
      wlalem 6 browarow.(6 pamietam) impreza do 10.30. wyryhal sie po drodze. a
      nastepnie padl na lozko. Sam rozebrac sie nie dalem rady, wiec zrobila to za
      mnie kobita.
      na imprezie ksiadz mi zapier.. zapalniczke. gral na fortepianie i wszyscy
      spiewali.
      • kaukonsky Re: Wpis po pijaku - no, no :-0 29.01.02, 19:21
        Ksiądz Koledze naspawał na podłogę?! I zapalniczką przygrywał? A o fajkę podpalał
        fortepian?! No, to była jazda, jestem pełem podziwuuuuuuu...
    • Gość: Sylve 1000 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 11:35
      1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000
      wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000 wpis,1000
      wpis, na forum Bielska
      • Gość: wch Re: 1000 IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 12:51
        GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!!
        GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!! GRATULUJĘ!!!
    • Gość: Sylve nie moglem sie powstrzymac IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 11:40
      zrobilem, dokonalismy tego 1000 wpisow. Rada miasta powinna nam za to zaplacic.
      w koncu bylaby kasa
      • kaukonsky Re: nie moglem sie powstrzymac 29.01.02, 19:29
        Myślę, że w tej intencji powinniśmy się starać o granty i fundusze
        przedakcesyjne w Unii Europejskiej. Na rozwój sieci internetowej w oborach
        podorlańskich. Wtedy dzikie psy nie rozszarpywałyby krów, tylko puszczały mejle
        z prośbą o dostarczenie piccy z wołowiną z podwójnym sosem chmielowym.
        A na rynku lokalnym wystąpimy wraz z Dyr.ds.Org. o przyznanie Gł.Xięgowemu
        nagrody burmistrza za rozsławianie miasta. Na razie Endriu przyznał tylko
        jedną: obcojęzycznej poetce Nadziei (ale nie Kilerowej Babeczce).
    • Gość: Sylve Polska na MŚ IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 08:52
      co do skladu nie mam sprzeciwu.
      jednak z grupy wyjsc wyjdziemy. Engel z Harry Potterem sie razem uczyli, wiec
      nie widze innej mozliwosci jak wyjscie Polakow z grupy. Z Korea zremisujemy, z
      Portugalia przegramy, a Stanom dokopiemy, ale bedzie ciezko. dalej nie
      spekuluje,
      oby Polska okazala sie czarnym koniem MŚ tak jak kiedys.
      wiem ze to nie mozliwe, ale same podtrzymywanie sie na duchu, bardzo duzo daje.
      Psychika. no i oby nasi chlopcy tesh mieli psyche ok.
      • kaukonsky Re: Polska na MŚ 30.01.02, 16:09
        Tak z tydzień przed mistrzostwami warto by zorganizować małe Clubowe zakładziki
        na wyniki. A dziś niech Kolega (i kolega Wentkasz też) przedstawi swoją wizję
        kadry Engela.
        • Gość: Sylve Re: Polska na MŚ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 00:38
          przedstawie swoja wizje w innym terminie. a zreszta to chyba jest oczywiste. na
          gg zreszta juz ja ukazalem.
          oby Juska tylko do kadry nie powolal, ale to chyba nie mozliwe.
          • kaukonsky Re: Polska na MŚ - a sprawa rżnięcia 31.01.02, 22:25
            Na gg to Kolega przedstawił jedenastkę, a tu trzeba zgłosić całą kadrę (i nie
            rżnąć ode mnie!).
            PS większy od wpisu podstawowego: Patrzcie, kurde, jakie trudne słowo w
            internecie - rżnąć. Bo jakby napisać po internetowemu - 'rznac' - to nikt by
            pewnie nie zajarzył. Jest taka teoria językowa, która mówi, że język polski
            będzie się uproszczał i wszystkie znaki diakrytyczne szlag trafi. Tę teorię ma
            popierać fakt, że wpisy internetowe są czytelne nawet bez tych znaków
            (faktycznie w większości przypadków to się sprawdza). Ale bez rżnięcia to ja do
            Unii nie wchodzę!!!
    • Gość: wentkasz CM_3 IP: 212.33.90.* 30.01.02, 11:14
      Po głębszych przemyśleniach i obejrzeniu filmu "Matrix" doszedłem do wniosku,
      że gry komputerowe to strata czasu. Przynajmniej dla mnie. W związku z
      powyższym wywaliłem z twardziela WSZYSTKIE gierki i temu podobne śmieci. Nikt z
      Was w to nie uwierzy, ale programowanie jest bardzo ciekawym zajęciem. Ostatnio
      z kolesiem napisaliśmy działającą pakowarkę do plików(takie coś jak rar, arj
      czy zip).
      PS. Mam nadzieję, że po nadrobieniu klubowych zaległości przejdzie mi ta
      okrutna wizja i Manager znowu pojawi się na moim HDD.
      • Gość: Sylve Re: CM_3 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 13:18
        film Matrix jest ok. efekty i muza. niedlugo bedzie 2 czesc podobno. po
        obejrzeniu filmu mozna stwierdzic ze nie tylko gierki to strata czasu, ael i
        wszystko inne.
        musze powiedziec ze ja tesh nie mam na HDD gierek oprocz CM3, Sky Jump i Dyna.
        reszta wywalona.
        co do programowania moze Kolega podsylal by jakies ciekawostki dla kolegi
        ekonomisty. Dyr. ds. organizacyjnych tesh by pewnie chcial
        a na razie pozdrawiam
        narka
    • Gość: wentkasz Przedostatnie laborki IP: 212.33.90.* 30.01.02, 11:30
      Wpis tymczasowopożegnalny umieszczę dnia 31.1.2002. Yutro projekt,
      dokumentacja, program rezydentny(coś takiego jak wirus), operacje na plikach,
      operacje w pliku - słowem rozwolnienie. W efekcie mam nadzieję WPISDU Indeksu.
      A po wszystkim, jak tajmu starczy to napiszę mowę-pismo
      tymczasowopożegnalnomotywujące a jak survive to mam nadzieję (z małej litery)
      wznowię działania. A i w klubie przydałoby się w przyszłości coś zorganizować.
      Mam dostęp do vodka nazwyniepamiętam, 28.- za litr. Wszyscy chwalą. Pewne
      źródło - koleś z Bartoszyc - przemyt od ruskich. Co Klubowicze NATO?
      • kaukonsky Re: Przedostatnie laborki 30.01.02, 16:17
        No to Kolega się narobi... Ale przynajmniej nuda nie doskwiera...
        Tylko w imieniu zarządu serdecznie proszę, by chociaż co trzeci dzień te cztery
        browarki Kolega sieknął, bo pracoholizm zajrzy Koledze w oczy. A czołowego,
        wykształconego i utalentowanego przełykowo członka (pardon) Club nie chciałby
        stracić. Bo kim Kolegę zastąpić - Kilerem?! (Ups...)
        28 za literek i z Bartoszyc? To pewnie coś podobnego do tego, co miałem
        załatwić na UostatniGroodnia. Powinno być OK. Jak Kolega skończy nauki, to
        Kolega przywiezie - popróbujemy.
        • Gość: wentkasz Re: Przedostatnie laborki!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.90.* 31.01.02, 09:33
          Przynajmniej się nie nudzę!!!!!!!!?????? A kolega myśli, że bym nie chciał????
          Codziennie wstawać o 7.00. Zap..... na uczelnię często bez efektu, bo jednego
          prowadzącego gdzieś wymiotło. Na drzwiach jego kanciapy to już kartkę
          wywiesili, że go nie ma - wspólokatorzy już są fqr.... ciągłym pukaniem do
          drzwi. I z roboty do niego tu dzwonili. A inny to mi kazał napisać jeszcze raz
          sprawozdanie z projektu!!!! Jeszcze raz!!!! Od 17.00 do 3 w nocy zap... bez
          przerwy!!!! A kochana pani Doktor od ASD jak rozkazała napisać kiedyś na piątek
          projekt i sprawozdanie - to żeśmy siedzieli z kolesiem od 18.00 do 7.15. A
          potem się okazało, że można jeszcze to przynieść na środę! Myślałem, że szlag
          mnie k... ciężki trafi! Cała noc stracona! Poźniej i tak pisaliśmy jeszcze raz,
          już na świeży umysł. Ale i tak straciliśmy dużo czasu! Biorąc pod uwagę, że
          wstałem tamtego dnia o 7.00, nie spałem jakieś 43 godziny! W sobotę wieczór
          przybiłem u laski... A cały drugi dzień łeb mnie bolał, spać się chciało ale do
          roboty trzeba było... Zap... z elektroniki!!!!!! bo koło w poniedziałek. A
          prowadzący nie przyszedł! K.... Mac!!! Itd......
          Jestem pewien że szanowny El' Prezeso Noso wolałby nudzić się przy browarku
          przed telewizorem albo klepiąc w Menedżka. Czyli tradycyjnie. Dla relaksu
          wyskakiwać do roboty małolatom parę zdjęć pstryknąć. A i przy flaszce w klubie
          też nudy niczego sobie. A potem nuuuueeeee - dy w przedszkolu, w korytku czy
          gdzie tam jeszcze. Intencje kolegi chyba zrozumiałem. Pochwalam, ALE NIECH MI
          NOS NIE PISZE, ŻE PRZYNAJMNIEJ SIĘ NIE NUDZĘ!!!! Bo bym bardzo chciał.
          Śema, nosy bo do marca mnie tu nie będzie.
          • kaukonsky Ja też tyram jak wół... 31.01.02, 22:49
            Jeśli już marzec, to niech Kolega Info-Nos czyta:
            Jest dzień ten, co to napisane na górze i godzina ta, co to napisane na górze.
            Mój plan dnia zrealizowany: 10.00 - posiedzenie Rady Społecznej SP ZOZ
            (tłumaczyli się z afery w prosektorium); 14.00 - pisanie textu; 16.00 - obfity,
            ale nie zakrapiany, obiad rodzinny; 17.00 - robienie zdjęć małolatom w trakcie
            III Ogólnopolskiego Dziecięco-Młodzieżowego Festiwalu Kolędy i Pastorałki
            Współczesnej 'Kantyczka 2002'; 19.00 - zakup 1 litra płynu ustrojowego czystego
            na miejscowym bazarze i wycieczka do siedziby miejscowego wydawnictwa lokalnego;
            21.00 - tak sobie myślę, że nie mam nastroju żeby się nałoić i wychodzę z
            siedziby MWL; 21.30 - zakup czterech browarów marki Van Pur 18 w puszkach; 22.00 -
            rozpoczęcie konwersacji wirtualnej przy spożywaniu ww. produktów odżywczych.
            I CO? NIE CHODZIŁEM SIĘ STRZYC? TO WSZYSTKO NAZYWA SIĘ NIC?????????
            • kaukonsky Re: Ja też tyram jak wół... 01.02.02, 23:29
              A o pierwszej w nocy, podczas rozmowy na gadu-gadu, dałem się namówić Koprowi
              na flaszkę pod Luxem. Dalszej części tego pasjonującego planu dnia nie
              pamiętam...
          • Gość: Sylve Re: Przedostatnie laborki!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 09:13
            Wspolczuje Koledze,
            ale co wy tam robicie, ja slyszalem ze na PB nie jest jeszcze tak zle. ostatnio
            nawet pilem z takimi goscmi. mowili ze spoko.

ja mam luzy ogolnie
            ale z tym wstawaniem o 7, to by bylo dla mnie jak w raju bo zawsze wstaje o 6.
            a nocki staram sie przesypiac, a nie je zarywac. swojego dnia lepiej nie bede
            opisywal bo nie z pr..y wywala
    • Gość: wentkasz Sprawy organizacyjne IP: 212.33.90.* 30.01.02, 11:44
      Czy ktoś mógłby podliczyć wpisy i sporządzić statystykę aktywności klubowiczów
      Na Forum Ż11OEC? Lidera klasyfikacji należałoby mianować honorowym
      administratorem Klubowego Forum i obdarzyć zaszczytem, jakim niewątpliwie jest
      obowiązkowy wpis na forum przynajmniej trzy razy dziennie.
      • kaukonsky Re: Sprawy organizacyjne 30.01.02, 16:20
        I kiszonego ogórasa ( ja funduję, bo mi został po UostatnimGroodnia).
        • Gość: Sylve Re: Sprawy organizacyjne IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 00:31
          Zakisiles?????
          • kaukonsky Re: Sprawy organizacyjne 31.01.02, 23:02
            Oż Ty nieokrzesańcze! Pewnie, ale nie w UostatniGroodnia a w PiersiStycznia!
            Wesołego kiszenia i niech Kolega nie traci głowy poza terenem Zaspanym!
            • Gość: Sylve Re: Sprawy organizacyjne IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 08:50
              p.o. Prezesa trzeba sie sluchac, nie wiem jak to bedzie, pierwsze kroki juz
              wykonuje, ale jest mi z tym bardzo ciezko
    • Gość: Sylve Sklad reprezentacji by Sylve IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:39
      Dudek-Kłos, Hajto, Wałdoch, Żewlakow- ,Karwan, Kaluzny, Swierczewski, Kozminski-
      Krzyszal, Oli. rezerwa to Matysek, 2 Bąk, Krzynowek, Kaczorowski, Żurawski,
      Żewlakow, widze tez Wichniarka. w miare uplywu czasu bede dokonywal zmian choc
      mysle ze nie beda one tak ogromne
      Zaklady, zaklady oczywiscie na pieniadze na kase.

reprezentacja ma grac w lutym z Irlandia chyba. wtedy zobaczymy forme naszych
      kadrowiczow
      • kaukonsky Re: Sklad reprezentacji by Sylve 31.01.02, 23:10
        Już pisałem wcześniej - CAŁA KADRA!!!
        • Gość: Sylve Re: Sklad reprezentacji by Sylve IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 08:52
          Engel powolal Smolarka na Irlandie. dodam jeszcze Gilewicza.
    • Gość: Sylve Rżniecie IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 09:03
      Kolega Jankes ode mnie rznal, a ja musialem na gg sie zastanawiac z 10 min
      dopokij mi wszystkie nazwiska sie przypomnialy. a nastepne 10 min to ich
      umiejscowienie na odpowiedniej pozycji, A Kolega mowi mi tu ze ja rzne. a
      Kolega kisi mowiac ze ja rzne.
      • kaukonsky Re: Rżniecie 01.02.02, 23:37
        Oooo, no, no, no! Jakże ja rżnąłem? Oszustwo! Na g-g też podałem 11 z ławką!
    • kaukonsky Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaa 04.02.02, 18:40
      Co to za cisza i zastój? Wchodzę na Forum, a tu Ż-11 Online Elite Club na 6.
      (słownie: szóstym) miejscu w kolejności chronologicznej wpisów! Co to znaczy?
      Sabotaż ze strony Szanownych Członków i Kolegów?! Xięgowy - po premii, po
      premii i wstrzymać wypłacenie trzynastki! Żeby to jeszcze wszyscy uczciwie
      chlali - jak wam daje przykład Bonaparte (tzn. p.o. prezesa), a do mnie
      dochodzą głosy, że niektórzy z Członków i Kolegów poprzyjeżdżali do Bielska i w
      piłkę grają!!! Skandal - to się do mediów nadaje!
      • Gość: Sylve Re: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaa IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:21
        odwiedzilem forum wczoraj zauwazylem ze brakuje tylko 3 wpisow do czystu i
        postanowilem nie wpisac sie, i POGRATULOWAC osobie ktora go zrobi. Gratuluje
        p.o. Prezesie
        co za samolub przyjezdza grac w pile. musimy zorganizowac jakis sparing, bo ja
        ostatnio tylko na dancingach trenuje, fitness, streching itd
        z kondycja coraz gorzej!!!
        WCZORAJ BYLEM WOGOLE ZALAMANY BO W SZKOLE NIE OK POSZLO
        BEDE MUSIAL SIE SPOTKAC NA WALENTYNKI Z DR GRUSZEWSKA WIEK OK 30
        MA POSTAWIC MI PALE
        JA MAM PISAC KOLO I BRONIC SIE OD TEJ PALY
        NIE WIEM JAK TO BEDZIE CIEKAWE CZY WYTRZYMAM JEJ PRESJE
        • kaukonsky Re: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaa 05.02.02, 19:50
          Dziękuję za gratulacje. Walczyłem do upadłego. Sparing by się przydał, bo ja już
          z braku laku zagrałem nawet w siatę: Czech na Czech, czy sety, wyniku nie
          pamiętam, ale był bardzo wyrównany. Nadgarstki bolą, złapałem zająca, śmieli się
          ze mnie rzadko, jutro będę miał zakwasy.
          Jak Koledze na Walentynki stawiają pały, to niech Kolega nie narzeka. Chyba
          właśnie o to chodzi?! A co do wieku, to przecież może Kolega podesłać innego z
          Klubowiczów, a my w tym czasie do córeczki, na korepetycje...
    • kaukonsky Zdjęcia laseczek 04.02.02, 18:49
      Koledze Głównemu Xięgowemu wysłałem zdjęcia laseczek z tegorocznej Kantyczki.
      Proszę się zapoznać, sięgnąć do clubowej kasy i opłacić prawa autorskie oraz
      ocenić urodę treści zdjęć i poinformować autora, która treść jest
      najatrakcyjniejsza!
      Czy ktoś z Clubowiczów pragnie zapoznać się ze zdjęciami? Proszę o sygnał w tej
      sprawie.
      • Gość: Sylve Re: Zdjęcia laseczek IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:23
        fotki ok, informacje w emilku.
        wyplata bedzie jak Kolega podesle troche wiecej
        -a ja to co nic nie wysylam?
        • kaukonsky Re: Zdjęcia laseczek 05.02.02, 20:27
          Dobra, może być wymiana barterowa.
    • kaukonsky Jubileuszowa Czysta! 04.02.02, 18:54
      Wpis numer CZYSTA w wątku Ż-11 Online Elite Club!
      Za zdrowie wszystkich Clubowiczów!!!
      p.o. prezesa KAukonskY
      • Gość: Sylve Re: Jubileuszowa czysta IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:33
        Tobie tylko czysta w glowie
        a ostatnio nam sie milo o czystej rozmawialo
        na zdrowie
    • Gość: Sylve postanowienie dogonienia Zabrza 1103 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:38
      czy mieszka tu jakis cwaniak?
    • Gość: Sylve Zabrze dogonione 1103 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:42
      -to daj piataka!!!!!!!!!!!!!!
      -a to jest jakas akcja zorganizowana?
      -to jest taka akcja zebys dal piataka.

hehe
      "Chlopaki nie placzą"
      stare ale jare
    • Gość: Sylve Zabrze wyprzedzone 1104 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 11:45
      hamstwo
      w robocie mam kupe roboty
      to jest jakies chore
      zamiast odpoczywac to ja pracuje i znajduje zaledwie pare godizn na surfowanie
      musze cos z tym zrobic
      chyba pojde do Dyrektora, zloze skarge chyba

kto jest za?
      • kaukonsky Re: Zabrze wyprzedzone 1104 05.02.02, 21:09
        Tu trzeba twardo: dwie godzinki surfowania, godzinka roboty, dwie godzinki
        surfowania, godzinka na drugie śniadanie, dwie godzinki surfowania, fajrant! I
        niech się dyrekcja nie stawia, bo w walce z młodą, polską inteligencją nie ma
        szans!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka