stepby 07.09.07, 17:21 Jaka jest srednia wieku forumowiczow. Wpisujcie sie - obliczymy. Mi za miesiac stuka 30 -sci ;0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Tak sie zastanawiam ... 07.09.07, 17:25 Myślisz że forumowiczki podadzą swój wiek ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Tak sie zastanawiam ... 07.09.07, 17:40 moga policzyc swoja srednia same i podac nam wynik ostateczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Tak sie zastanawiam ... 07.09.07, 19:56 > Myślisz że forumowiczki podadzą swój wiek ? Kobiety są jak wino! ... nie, nie "im tańsze, tym lepsze" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Tak sie zastanawiam ... 08.09.07, 07:10 colour-ize napisała: > > Myślisz że forumowiczki podadzą swój wiek ? > > Kobiety są jak wino! - Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Tak sie zastanawiam ... 08.09.07, 13:07 > Zwalają z nóg? > Albo według nowomowy politycznej - "porażają"? Również. Ale tylko w tym pozytywnym znaczeniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Zawyżanie średniej 07.09.07, 19:09 A jak na przykład ryszard-kosynier, zyzio26, wściekły-traktorzysta, jak-ubek... to jest jeden i ten sam 45-letni krzysztof_ja, to łącznie ma 225 lat. A co będzie jak okaże się, że ma jeszcze kilka nicków albo założy sobie jeszcze następne? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Zawyżanie średniej 07.09.07, 20:32 taki burak-cukrowy jest jednoletni :((( <1> Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 10:02 Biorąc pod uwagę twój wiek i ilość ników,jesteś nie tak wiele młodszy. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 10:26 krzysztof_ja napisał: > Biorąc pod uwagę twój wiek i ilość ników,jesteś nie tak wiele > młodszy. - Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 10:36 Z takim forumowym bulterierem(kurskim),nie będę sie licytował. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 10:42 krzysztof_ja napisał: > Z takim forumowym bulterierem(kurskim),nie będę sie licytował. - Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 11:04 to_ja8 napisał: A jak już dodzło między nami do dyskusji, to może wypowiedz się jako > członek RN w SM na czym polegają dobrosąsiedzkie stosunki między > zasobami a właścicielami sąsiadujących posesji. Mylisz się między nami do niczego nie doszło.A jak ty wyobrażasz sobie swój >>stosunek z zasobmi<<? ,tego to ja nie wiem.To już zależy tylko od twoich pomysłów,inwencji i wyobrażni erotycznej.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 11:09 No cóż.... Jeżeli nie odróżniasz "stosunków dobrosąsiedzkich" od seksualnych, to zastanawiam się po co się pchasz do organów SM. ...żeby być takim "kurskim w SM"? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 11:15 krzysztof_ja napisał: > Mylisz się między nami do niczego nie doszło.... --- Tfu... Rozumiem, że nie wszyscy mężczyźni ciebie pociągają.... Ja tam wolę blondyny z dużym bimbałkami * * * Odpowiedz Link Zgłoś
hajcung Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 11:27 Fajnie chlopcy bawicie sie.Dajcie se po razu Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 11:29 uważaj, bo wpadniesz jednemu takiemu (o wilu nickach) w oko... i będziesz notorycznie "podrywany" Odpowiedz Link Zgłoś
hajcung Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 11:47 To Ty masz problem.Ja nie jestem tak piekny Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare_cinema Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 14:10 toj-toju to sie robi nudne, w każdym wątku musisz wywlekać na wierzch twój konflikt z SM? Nie wiem jak reszcie, ale mi sie już nie chce po raz setny czytać jaki jesteś pokrzywdzony. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 15:26 nightmare_cinema napisał: > toj-toju to sie robi nudne, > Nie wiem jak reszcie, ale mi sie już nie chce po raz setny czytać > jaki jesteś pokrzywdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 15:27 Czytasz forum na bieżąco i nie piszesz? Może to Ty nightmare_cinema jesteś ten "nowy" hajcung? Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare_cinema Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 19:48 Już od jakiegoś czasu czytam ;] > Może to Ty nightmare_cinema jesteś ten "nowy" hajcung? no pewnie, ze to ja, jestem równiez agentem ziobry od zwalczania antypisuarów na forach internetowych i to przeze mnie wybuchła 2 wojna światowa ;] pozdrawiam wszystkich wyznawców teorii spiskowych Odpowiedz Link Zgłoś
dark_shield Re: Zawyżanie średniej 08.09.07, 22:08 Po stylu poznaję znanego bielskiego forumowicza w nowej odsłonie nickowej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare_cinema Re: Zawyżanie średniej 09.09.07, 11:32 > Po stylu poznaję znanego bielskiego forumowicza w nowej odsłonie > nickowej ;] jak taki hej do przodu jesteś to możesz po ip dojść skąd klikam i kto mi usługę internetu świadczy, a wtedy sie przekonasz jak sie bardzo mylisz ;] Odpowiedz Link Zgłoś