ja-alutka 13.10.07, 18:38 Życzę Ci wszystkiego tego czego Ty życzysz sobie i jeszcze więcej :) Buziaki do odebrania!! ;)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikjesienny Re: Sto lat Obserwerze!! 13.10.07, 18:42 Jako i teraz , oficjalnie , na forumnie , raz jeszcze powtórzę , byś z życzenia wszystkiego najlepszego , wybrał sobie to , czego akurat potrzebujesz na najbliższy rok . Pózniej zobaczymy . Będą nowe życzenia , nowe najlepsze , itd . Byle tylko zdrowia nie zabrakło , a reszta przyjdzie sama . Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Sto lat Obserwerze!! 13.10.07, 18:43 łał ! nie wiele mi już wprawdzie pozostało * dziękuje za pamięć! Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Sto lat Obserwerze!! 13.10.07, 20:31 sto a moze i dwieście od mene czeka na ciebie w tdhu beczułka obołona wpadaj za tydzień moze i inni zdadzą już wszystkie egzaminy a i ja zdrowszy cokolwiek będę słowem Bez Ciebie Obi Życie Byloby Nudnawe i wiedz o tym, że jestes nam potrzebny i w ogole coby ci sie dzialo i dazylo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Sto lat Obserwerze!! 14.10.07, 10:10 wypada mi /nie, to nieodpowiednie słowo/* pozostaje mi tylko serdecznie podziękować za ciepłe słowa ! o jak mi z tym dobrze; Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Sto lat Obserwerze!! 14.10.07, 17:17 I ja toże pryjednujuś. MNOHAJA LITA:) Odpowiedz Link Zgłoś
za_cccp wiecie, rozumiecie towarzyszu Obserwer 14.10.07, 13:40 Za podtrzymywaniem Was przy życiu stoją rozmaite względy natury ogólnopolitycznej. Mnie się zdaje, że tych względów starczy jeszcze na dwadzieścia lat waszego życia, a potem zgłosicie się do najbliższej właściwej komórki i ustalimy, co dalej (org. "co robić?") Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: wiecie, rozumiecie towarzyszu Obserwer 14.10.07, 22:11 dzięki! normalnie mnie rozumiesz towarzyszu z ZSRR ! jednak czasy są równie ciężkie jak te które z wieży ratusza w Lidzbarku zdejmował sołdat sowiecki Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Mnohaja Lita Obserwer! :) 15.10.07, 02:53 youtube.com/watch?v=bqGuZmc6QeM Odpowiedz Link Zgłoś