partizan79 09.11.07, 17:10 Kultowy sklep. Zawsze był.. (*) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikjesienny Re: "Chemiczny" zamknęli 09.11.07, 17:27 Oj , jeszcze w piżdzierniku zamknęli . Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: "Chemiczny" zamknęli 09.11.07, 18:09 Wiem. Żałuję, że zdjęcia nie zrobiłem jeszcze z towarami na wystawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: "Chemiczny" zamknęli 09.11.07, 19:54 Partizan, a ta gwiazdka w nawiasie to znicz ku pamieci "Chemicznego"? Jesli tak to ROTFL jakich malo :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: "Chemiczny" zamknęli 09.11.07, 20:22 Mam wszelkie uprawnienia , by z racji wieku postawić (*)(*)(*)(*)(*). Nawet wyziewy z roszarni i rowek obok nie mogły chemicznego unieszkodliwić , aż tu teraz bez zawiązania wstęgi ( przeciwieństwo obciętej ) , zamknięto . Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: "Chemiczny" zamknęli 09.11.07, 21:24 partizan79 napisał: > Kultowy sklep. Zawsze był.. (*) moim marzeniem było przeprowadzenie tam lekcji historii nt. PRL-u (oczywiście po zmianie asortymentu m.in. na ocet) Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny perphidia , 09.11.07, 21:29 w miarę wolnego czasu , uzupełnij owo o wladzy o autora . Ciekaw jestem , kto tak pieknie się wypowiedział . Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: perphidia , 09.11.07, 22:37 nikjesienny napisał: > w miarę wolnego czasu , uzupełnij owo o wladzy o autora . Ciekaw > jestem , kto tak pieknie się wypowiedział . to się tyczy kazdego niezaleznie od opcji (nie mam na mysli politykow) brutal reality ludzkie zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
mtata Re: "Chemiczny" zamknęli 10.11.07, 01:35 aż się kurna łezka w oku zakręciła... skrzypiące drzwi, wklęsła posadzka i ten charakterystyczny zapach... chemii :) pamiętam gdy jako mały kajtek wystawałem z mamą w kolejkach,zdaje się po papier toaletowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: "Chemiczny" zamknęli 11.11.07, 01:28 A ja prawie nie pamiętałam, że on istnieje - tak zrósł się z otoczeniem. Co teraz będzie z BiPi. Już nie ma chemicznego...niech chociaż Podlasianka zostanie, albo hajduczek. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: "Chemiczny" zamknęli 11.11.07, 19:45 moja dawna sąsiadka była tam długoletnim pracownikiem i kilka lat kierownikiem jednostki, może bidulka odeszła na pensję ? z obsewacji wynika, że bardzo dobrze zaopatrzony sklep chemiczny znajduje sie na ul.Krynicznej tuz za Halą w tzw.akwarium >>> Odpowiedz Link Zgłoś