partizan79 11.12.07, 21:03 Oczywiście być może to tylko moje zdanie. Najbardziej w tym wszystkim interesują mnie reakcje starszych forumowiczów. A reszta - szkoda gadać..:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajdis Re: Żenada z tym najnowszym forumowym "topikiem" 11.12.07, 21:06 Starszych wiekiem czy stażem ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Żenada z tym najnowszym forumowym "topikiem" 11.12.07, 21:07 Stażem oczywiście. Choćby i tygodniowym, ale jednak.. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Żenada z tym najnowszym forumowym "topikiem" 11.12.07, 21:06 Wlasnie przecieram oczy. Moze sie zestarzalem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Żenada z tym najnowszym forumowym "topikiem" 11.12.07, 21:11 Stażem na pewno się strasznie zestarzałeś. Jesteś sędziwym forumowiczem. Cóż. lata mijają ;)) A co cię najbardziej przeraża w tym co przeczytałeś Hansie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Żenada z tym najnowszym forumowym "topikiem" 11.12.07, 21:13 Latwosc ocen i styl z magla. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul luzik Partizan 11.12.07, 21:17 Na bezrybiu i rak ryba... Robimy jakąś pryncypialną zadymę? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul np. o imponderabilia z Serwisem... 11.12.07, 21:20 Na sto postów - średnią. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: luzik Partizan 11.12.07, 21:22 Nie mam jak zbytnio. Zaraz spadam. Ostatnio tylko z doskoku. Żonka mówi, że ją zajebiście rozśmieszyłeś;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul pozdrów żonkę 11.12.07, 21:25 Z tym rozśmieszeniem to komplement, czy "analogicznie wprost przeciwnie"? Czy może opcja "c": sam sobie odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul zła wiadomość 11.12.07, 21:37 Andruszczyn obiecał porszaka córce Lechowskiego. Teraz się zrzucamy. Jeszcze nie wiem, czy na nówkę cayenne, czy na jakiś używany 969. Ale i tak będzie sporo po kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Jaki topik? 11.12.07, 21:21 Może o spławik wam chodzi? Niczego, co by mi osobiście w wyglądzie forum-jatek przeszkadzało, nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Jaki topik? 11.12.07, 21:26 Widzę właśnie. Tak się zaczytałeś w telenowelach, że chyba od 12 godzin nic nie napisałeś o SM. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul To Serwis już wie, kto jest Czarkiem 11.12.07, 21:29 Ale sobie w stopę strzeliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Jaki topik? 11.12.07, 21:35 To pochwal się ile dopłaty za ciepło naliczyło ci SM. Przy okazji sprawdź liczniki na ciepłą wodę (zimną też) i porównaj jak ciebie rżaną... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Jaki topik? 11.12.07, 21:50 to_ja8 napisał: > To pochwal się ile dopłaty za ciepło naliczyło ci SM. > Przy okazji sprawdź liczniki na ciepłą wodę (zimną też) i porównaj jak ciebie > rżaną... Sprawdziłem. Z otrzymanego "druczka" z odczytami (30 listopad)wynika, że od 1 grudnia do dzisiaj nikt nie korzystał w moim mieszkaniu z ciepłej i zimnej wody. A dopłata ponad 100zł. Ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Jaki topik? 11.12.07, 21:54 nadpłatę mam ale co do reszty tematów popularnych na forum nie wypowiadam się. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul w cug wpadłeś? 11.12.07, 21:55 Przez póltora tygodnia się nie myć i nie zmywać... Nie no w sumie.. jak masz kilka serwisów stołowych, to używasz do oporu. Są też szampony do mycia głowy na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Hm ... 11.12.07, 22:15 dwie kobiety w domu ..., na głowę upadłes? Pluchają się jak zawsze, pranie zmywanie ..., może liczniki zepsute. Jutro zgłoszę do SM. Na straty narażać przecież nie będę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Jaki topik? 12.12.07, 06:51 A czy ja kiedykolwiek pisałem, że mieszkam w zasobach..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Jaki topik? 12.12.07, 07:00 partizan79 napisał: > A czy ja kiedykolwiek pisałem, że mieszkam w zasobach..? Pisałeś że masz neta z multimedii, a ona obsługuje "zasoby" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Jaki topik? 13.12.07, 02:43 podobno ktoś po sąsiedzku, korzysta z wody w ogrodzie połaczonej z blokiem SM, kontrola przybędzie o świcie # podpisał : W.J. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Żenada z tym najnowszym forumowym "topikiem" 11.12.07, 22:06 Partizanu to moja wina.Kajuś.Zawsze mnie ktoś podpuści,to jak posłuchalem zwierzeń tej pani,pomyślałem:tera moja kolej,dawaj z tym filmem,że asz szpila dzwonił,to poszedłem do lekarza a nie do Waloczki tak jak Pawlo twierdził.Z drugiej strony to jak uderzysz w stół to nożyce się odezwą,paczcie państwo jaki wielki wylęg forumowiczek,nawet dla starego opla nie przepuszczą.SORY Odpowiedz Link Zgłoś