hansgrubber 20.12.07, 20:42 trzy lata temu mialoby to znaczenie polityczne, dzis juz tylko powod do refleksji. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexico86 Re: Jakubowska niewinna 21.12.07, 00:14 chyba tylko taka że znów bandyta może być bezkarna. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Jakubowska niewinna 21.12.07, 02:31 Poki co mamy sady a nie sady rewolucyjne. I teraz wersja dla mexico: puki czego jest sonda nie rewolócynah sadami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Jakubowska niewinna 21.12.07, 02:37 Szkoda że przy okazji nie uniewinnili jej za bombardowanie rowerzystów po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_lunatyk Re: Jakubowska niewinna 21.12.07, 13:29 mexico86 napisał: > chyba tylko taka że znów bandyta może być bezkarna. Blazen znowu sie zblaznil i trzesie teraz za ten post majtkami.Dla przykladu powinien odpowiedziec przed sadem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Jakubowska niewinna 21.12.07, 13:58 No super! Lwica wolna! Jeszcze tylko męża niech jej z pierdla wypuszczą (ubezpieczenie elektrowni opole), szwagierke i siostrzenice no i prawie rodzinka w komplecie -na Nowyj Hod- podarki se zlozą. Przerabialiśmy to setki razy! - mafiozo wychodzi z braku wystarczających dowodów. - nikt nie próbuje prześwietlać pochodzenia majątku i ewentualn.zabezpieczenia. - Senatorzy (tacy jak Stokłosa) kradną miliony z podatków - Młodzi bandyci muszą zabić aby ich zamknąć po 10 wyrokach .. - itd Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Jakubowska niewinna 21.12.07, 15:18 Bronek....tak sie zajeb.....znasz na sądach???? Zgaduje że sądzisz sie z każdym sąsiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Zazwyczaj się nie wtrącam ale... 21.12.07, 08:04 Zastanawia mnie tylko jedno - poprawcie mnie jeśli się mylę(bo wiecie przecież że ja polityki nie TRAWIĘ i nie znam się). Trzy osoby oskarżone właściwie o to samo. Dwie niewinne i jedna winna, czyli co ? Ta skazana jest winna wszystkiemu areszta to ofiary, bo nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Zazwyczaj się nie wtrącam ale... 21.12.07, 08:09 Alutka,bez 1/2 litra nie razbieroż Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Zazwyczaj się nie wtrącam ale... 21.12.07, 08:48 Ta skazana miała w procederze swój udział, reszcie tego udziału nie dało sie udowodnić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Zazwyczaj się nie wtrącam ale... 21.12.07, 19:09 Miala bezposredni styk z ustawa. To w jej komputerze o ile pamietam dokonano zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zazwyczaj się nie wtrącam ale... 21.12.07, 19:57 Cieszy sie teraz caly rywiland,cieszy sie hansgruber...sprawiedliwosc dla zlodzieji i aferzystow!Zmaiany tej ustawy byly w komputerze Jakubowskiej,malo tego-rozsylala je do "konsultacji Czarzastemu.Ukarano biedna urzedniczke ktora wprowadzila te zmiany bo "byla przekonana ze rzad wprowadzil te zmiany" Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Zazwyczaj się nie wtrącam ale... 21.12.07, 20:29 Jasne - sad sadem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie, na sadzie ostatecznym tez bedzisz burczal i wyzywal od Rywinlandow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Zazwyczaj się nie wtrącam ale... 22.12.07, 19:56 Hansie z grubberem , zacząłeś "Jakubowska niewinna" , a myślałeś paskudnie ,że ... . Nieważne . Ważne ,żeby nie dać się udowodnić . Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Jakby jej z oczu patrzyła winność , ale 22.12.07, 20:14 jak tak się tak kadr po kadrze przyjrzeć , to jakaś taka nieostrość wychodziła , że chyba niewinność z odcieniem winności. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Znowu sędzia Szulewicz - możemy być dumni 23.12.07, 18:47 Po raz kolejny sędzia rodem z Bielska pokazuje, gdzie są granice demokratycznego państwa. Wcześniej ten sam sędzia zwolnił z ta Mirosława G. Szulu, jesteśmy z Ciebie dumni! Odpowiedz Link Zgłoś