asiulka81 10.09.06, 21:59 Jakie znacie sposoby zneutralizowania buzujacych negatywnych emocji? Co robicie aby nie zabic kogos, tudziez nie zrobic sobie krzywdy w przyplywie szalu, albo zaraz po napadzie agresji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f_emmefatale Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:05 Kiedyś planowałam zapisać się na kickboksing,ale jakoś ucichło... potem chciałam zamontować sobie w pokoju poduszkę do boksu,ale też jakoś ucichło,więc stary dobry sposób-Nirvana na całą parę i się uspokajam. Jesli jest piątek to idę na imprezę heavy-metalową i tam potrzepię trochę gową w rytm muzyki,no i jeszcze pare dodatków-nie ma nic lepszego niż seksowni długowłosi mężczyźni w skórze,który ślinią się na widok Twojej mini spódniczki i krwistoczerwonych rajstop czy szminki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:14 wez mi nic nie mow o dlugowlosych mezczyznach... same klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:16 A jakież to masz z nimi kłopoty Kochana? Ja wiem,że z nimi są..no i co chwile z inną panienką do toalety idą. Całe szczęście Mój Mężczyzna ma krótkie włosy i ślini się tylko na mój widok,a nei panienek wokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:28 wiesz femme Ty chyba piszesz o nastolatkach :) ja juz z takowych facetow wyroslam :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:32 Nie o nastolatkach,bo o Twoich rówieśnikach-bez przesady,pomiędzy Toba a mną jest tylko 5 lat różnicy. :p Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:47 no dobra, ale ja takich panow nie znam. moi koledzy nie lajdacza sie po kiblach :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:50 Moi też :P To nie sa moi koledzy,tylko 'obserwatorzy' ;) No i weź mnei nei denerwuj,bo jest za późno bym Nirvane głośno pszczała,żeby się rozładować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nicky44 Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:05 Uuuu moja droga, ja to długo ciągnęłam na tabletkach uspokajających. Jak jest aż tak źle to pogadaj z lekarzem może ci coś przepisze. Znajdz sobie hobby i staraj się kontrolować emocje. Z dnia na dzień bedzie lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:13 Krzyczę w poduszkę a następnie już troche ciszej wyrzucam z siebie wszystkie znane przeze mnie przekleństwa. Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:14 xtrania napisała: > Krzyczę w poduszkę a następnie już troche ciszej wyrzucam z siebie wszystkie > znane przeze mnie przekleństwa. Pomaga. tez tak robie :) ale nie zawsze pomaga :( Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:16 To można jeszce popróbować rzucać wcześniej wspomnianą poduszką po pokoju. Metaoda jednak ryzykowna, bo można coś potłuc. Natomiast wyzywanie sie na innych to najgorsza opcja z możliwych. Masz potem strasznego moralniaka i parę obrażonych osób na karku :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:19 mnie tam ginekolog wytłumaczył, że w drugiej połowie cyklu to mózg kobiecie zaczyna puchnąć i dlatego taka jest nieszczęśliwa, ponoć mastodynon, czy coś takiego pomaga. A jak nie pomaga, to najlepiej wziąć gorącą kąpiel i popłakać w wannie rozdzierająco, byle nie w nocy, bo niesie. Odpowiedz Link Zgłoś
lina37 Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:53 Asiula idz do lekarza moze masz problemy wymagajace leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:59 Można np. obejrzeć dobrą komedię lub posłuchać pozytywnej muzyki. Co kto lubi.. Pewnie sie z tym powtórzę, ale The Chieftains doskonale leczy chandrę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Negatywne emocje 10.09.06, 22:53 chętnie poczytam bo też mam od kilku dni napady agresji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Negatywne emocje 10.09.06, 23:09 Można pójść do lasu lub w jakieś inne odludne miejsce i wywrzeszczeć się do woli :)) Nie testowałam tego, ale psycholodzy polecają ten sposób na oczyszczenie się ze złych uczuć i emocji Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Negatywne emocje 10.09.06, 23:18 uciec jak najdalej.......najlepiej z przyjazną duszą ale czasem sie nie da...wtedy nirvana (ale jeszcze bardziej mnie doluje) polecam prodigy ;) a tak serio...czasem nic nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Negatywne emocje 11.09.06, 01:27 Zamykam sie w swoim pokoju i muza na full, wychodze z domu trzaskając drzwiami (mi pomaga) i nie wracam do niego aż mi nie przejdzie.. ide na rower! Odpowiedz Link Zgłoś