nikzimowy 22.12.07, 20:19 Kaczyński w TV mnie straszy ! Dali mi złotówkę w ubiegłym roku dodatku do renty a dzisiaj jeszcze mi straszą swoim wizerunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzimowy Mexico , ratuj 22.12.07, 20:24 Przywróć mi wiarę w prezydenta . Może , jak chcesz , założe nowy wątek , "Wierz w prezydenta" . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mexico , ratuj 22.12.07, 20:29 A nie straszy Cię Kalisz z morda na cały ekran mowiący że u niego wigilia zaczyna się modlitwą??????? A może wolisz Najeb..... Kwasniewskiego z oredziem Swiatecznym?????? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Mexico , ratuj 22.12.07, 20:38 Nie straszy , bo na nikogo nie reaguję . Patrzę sobie w ekran i wszystko mi wisi . Jak widzę Kaczyńskiego , wszystko mi ...spada , włacznie z poziomem ... Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mexico , ratuj 22.12.07, 20:48 Włacz Radio Maryja podniesiesz sobie cisnienie, na Kino Polska czesto leci kronika filmowa mozesz z utesknieniem wrocic w swoje ukochane czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Mexico , ratuj 22.12.07, 20:53 nikzimowy napisał: > Nie straszy , bo na nikogo nie reaguję . Patrzę sobie w ekran i > wszystko mi wisi . > Jak widzę Kaczyńskiego , wszystko mi ...spada , włacznie z > poziomem ... I co mexicu, też chcesz lekko spaść ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Mexicu , w swojej inteligencji , 22.12.07, 20:57 powinieneś wiedzieć do czego słuzyła Anglikom Tasmania . Twoje uwielbienie dla członków forów powinno być udowodnione jakąś historią . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mexicu , w swojej inteligencji , 22.12.07, 21:01 Niestety moja mała inteligencja nie dorasta nawet do piet swiatowca z laptopem. Mow wiec jasniej jakiej to historii oczekujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Mexicu , w swojej inteligencji , 22.12.07, 21:06 Otóż , wszystkich , oprócz duchownych , z odmiennymi upodobieniami seksualnymi , wysyłano na Tasmanię . Oprócz duchownych . Widać byli wszystkimi świętymi , bez duzych liter. Teraz mexicu masz problem , bo nie wyślesz tam tych , których nie lubisz .To park narodowy . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mexicu , w swojej inteligencji , 22.12.07, 21:13 Niku jak chcesz zwiedzac swiat wykup sobie wycieczke...a wysyłac???? Ja myslałem że ty piszesz z Białorusi??? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Lepszy Kwas na bani niz trzezwa Kaczka 22.12.07, 21:10 Powtarzasz sie Hansie, Kalisza tez kochsz dodaj bo lata z ciepluchami w paradach. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Lepszy Kwas na bani niz trzezwa Kaczka 22.12.07, 23:58 A Ty dodaj ze kochasz Hitlera bo zainaugurowal dzialanosc Auschwitz od wymordowania grupy homoseksualistow. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Lepszy Kwas na bani niz trzezwa Kaczka 23.12.07, 00:17 Zapomniałeś Hansie o sodomie i gomorze. Jakos nie przypominam sobie abym życzył jakiemuś pedziowi smierci. Przespij sie Hans bo bredzisz.Wesołych Swiat...tradycyjnych Ci życze z karpiem i opłatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Lepszy Kwas na bani niz trzezwa Kaczka 23.12.07, 09:56 No i zyczę "Tęczowego elementarza" pod choinką chyba, że juz przyjaciel o was zadbał.. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Lepszy Kwas na bani niz trzezwa Kaczka 23.12.07, 13:00 1. Zupelnie nie zapomnialem, co wiecej pamietam jak to sie pisze i kiedy to bylo. Odsylam Cie w tamte czasy, bedziesz pasowal. 2. Nie zyczyles smierci? Po prostu bohater z Ciebie, zuch. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Hansgruber pisze teczowa historie... 23.12.07, 16:06 ..i jednoczesnie popelnia klamstwo oswiecimskie !!!!W Oswiecimiu pierwszyni ofiarami brunatnego socjalisty Hitlera byli Polacy i Cyganie.Specjalisci od rozowej historii doliczyli sie ok 100 homosiow w obozach koncentracyjnych...ciekaw jestem ile bylo wsrod ofiar pedofili i zoofili? Odpowiedz Link Zgłoś