baam1 21.01.08, 08:38 wiadomosci.onet.pl/1676813,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edi9911 Re: oj ciężko :((( 21.01.08, 08:46 Co należy zrobić po ciężkim dniu? To,co robią dzieci-podnieść się,otrzepać spodnie i do przodu Baam1. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky <jupi> 21.01.08, 10:11 Noworocznych postanowień nigdy nie składam; wiem już, że w tym roku będę się obijał tak, jak w poprzednim; na Boże Narodzenie nic nie wydawałem, kredytów nie zaciągałem, prezentów nie lubię i nie robię; wierszówkę styczniową dostałem - 300 zł; wakacji od paru lat nie mam, więc nie mam na co czekać. Jestem niepoprawnym optymistą?? ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 ale to dopiero jutro :) 21.01.08, 10:53 dzisiaj jest dobry dzień, bo można mieć bezkarnie doła, depresję i wszystkie nipowodzenia tłumaczyć badaniami naukowymi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: oj ciężko :((( 21.01.08, 18:36 a mi dzisiaj jakiś koleś wjechał w kufer... i zepsuł mi humor... ot tak chyba się złożyło ... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nikdeszczowy Jakiś jajogłowy Amerykan coś palnie , 21.01.08, 17:03 a u nas odrazu musi tak być . Sześć razy dzisiaj przemierzyłem Puszczę Białowieszczańską na odcinku Hajnówka - Białowieża , do domu spokojnie wróciłem , itd . Nie czuję potrzeby bycia w dołku . Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Jakiś jajogłowy Amerykan coś palnie , 21.01.08, 18:27 nikdeszczowy napisał: Sześć razy dzisiaj przemierzyłem Puszczę Białowieszczańską na odcinku Hajnówka - Białowieża , jeżeli w zamiarze przygarnąć Żubra, to bardzo chętnie ; - u nas w Supraślu dzisiaj żadnych nie było. Na domiar złego po drodze na małą robótkę wpadłem na budowę przy ul.Weneckiej i olaboga , faktycznie mokro, wody po kolana wrrrrr. zapowiedziałem, żeby w środę gondolę podstawili bo ja ... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44765 Odpowiedz Link Zgłoś
nikdeszczowy Nie tylko na Weneckiej 21.01.08, 18:33 wilgotno , jakkolwiek cały dzień o suchym pysku zleciał . Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Nie tylko na Weneckiej 21.01.08, 18:46 opowiedz lepiej czyś Żubra widział ? Odpowiedz Link Zgłoś