proffet 25.02.08, 19:18 Kto w Bielsku naprawia telewizory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul Nikitiuk Dariusz, Jarzębinowa 25.02.08, 19:47 Sorki, ale wizytówkę mi wcięło, więc obecnie bliższych danych nie podam. Wyjeżdżasz Kleszczelowską - ostatnia ulica przed końcem terenu zabudowanego w prawo - i będzie to drugi lub trzeci dom po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: ;)) 26.02.08, 15:10 Kiedys w elektroniku na Mickiewicza naprawiali sprzet AGD RTV - teraz nie wiem dawno nie byłem, ale warto zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: ;)) 26.02.08, 15:44 kto teraz naprawia telewizory ??? najlepiej LCD, nie należy poddawać się snobizmowi kupując plazmę :(( plazma - zużywa średnio od LCD 3x więcej prądu/energii kWh ok.300W/h szkodliwość na organizm człowieka i zwierzęta również x 1,15.... średnioskomlikowana naprawa - koszt 250 zł, oczekiwanie na części zapasowe od kilku do kilkunastu dni. Jeżeli firmowy sprzęt Pana s.c, So.y, Grun..g, przynajmniej /Phi...s najbardziej tandetne rozwiązanie - made in małe zółte rączki/ najlepiej dostarczyć do serwisu firmowego - polecam w Białymstoku ul.Kręta niedaleko Wiejskiej/okolica Polit.B-sckiej/ - profesjonalne potraktowanie sprzętu, gwarancja ponaprawcza, itp. Odpowiedz Link Zgłoś