ja_dekabrysta 20.03.08, 23:12 na koncert tych facetówpl.youtube.com/watch?v=HEZrB_FDw4c poszedł bym do WA-wy i dał 500zł za bilet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proffet Re: proffet co ty na to? 21.03.08, 10:03 znam lubię i też bym wybrał się na koncert.Pojedyńczo czasem w Polsce koncertują Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: proffet co ty na to? 22.03.08, 18:55 a co na to proffet;) www.youtube.com/watch?v=uNXPp2iCDt0&feature=related albo na to;) www.youtube.com/watch?v=bgvBKFhmdcY na to myślę że już odpowiesz;) www.youtube.com/watch?v=U4FAKRpUCYY Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: proffet co ty na to? 22.03.08, 21:17 a co na to proffet;) www.youtube.com/watch?v=HH6jgxfWO2Y albo na to;) www.youtube.com/watch?v=zF7y67oOgFI a już na to;) www.youtube.com/watch?v=vomwKt2Msws a co o tym sądzisz? www.youtube.com/watch?v=MoXrMOsnRVo&feature=related tylko proszę cię wysłuchaj uważnie:) i do końca to jakby nie patrzeć o wszystkich porankach świata;) Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: proffet co ty na to? 24.03.08, 10:33 a ci ty na to proffet;) www.youtube.com/watch?v=IkxOiBQGI6o&feature=related albo na to:) www.youtube.com/watch?v=glEOzAo-l40&feature=related albo na to;) www.youtube.com/watch?v=eIpysEyLfrk ale to musi się spodobać dla wysublimowanej jednostki:) www.youtube.com/watch?v=A5dz_1meBjY Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: proffet co ty na to? 24.03.08, 10:39 kurde proffet tego nie mogłem odpuścić to jest piękne:) uwielbiam to:) www.youtube.com/watch?v=cj3OFvrcoQA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: janek co ty na to? 24.03.08, 10:59 pl.youtube.com/watch?v=fohk94TTg38 Odpowiedz Link Zgłoś