Dodaj do ulubionych

Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !!!

29.03.08, 09:02
Pisząc swój wątek o Policji w B.P. chciałem zobaczyć czy ktoś to czyta? Teraz wiem ,że czyta Policja!Chwała im za to ,bo Forum Bielska jest bogatą kopalnią wiadomości!Nawet zostałem namieżony i rozszyfrowany!Prawdopodobnie w przyszłości oberwę jakiś mandacik za ocenianie kto gdzie stoi i co robi.Cóż takie życie!Lecz na przykładzie świąt Wielkanocnych moge stwierdzić ,że były spokojne i dobrze zabezpieczone!Do nowej knajpy ,,Rejon,, pojechały trzy radiole na interwencje!!!Brawo!!!Szczeniactwo niech wie ,że oberwać może!Nie wiem ,czy uczestniczyły w tym Panie Policjantki, czy też sami dobrze zbudowani Policjanci ale taka demonstracja siły podobała mi się!!!Widziałem również dziś w godzinach porannych jak czarnowłosa /ładna/bardzo kulturalna Pani Policjantka jadaca srebrnym nowiutkim KIA z kolegą grzecznie ale bardzo stanowczo pewnym Panom żle parkujacym koła ratusza kazała udać się na parking ,by tam kontynuować swe rozmowy!Imponujące!Jednak my faceci boimy się ,że kobiety wredne są , a dyskusja może drogo kosztować!Grzeczność i kultura to mi się spodobało!Ciekaw jestem tylko , czy za pare lat te Panie będą takie same ,czy też zmieną się.Cóż czas pokaże.Życze Paniom z Policji dużo sukcesów i mam nadzieję iż pozostaną sobą!A mandat od Pań przyjmę z uśmiechem jeśli tylko bedzie to zasadne!A znając drobiazgowość kobiecą to cos tam zawsze wynajdą!Cieplutko pozdrawiam szkoda ,że nie ma tu opcji dodania kwiatków i uśmiechów!
Obserwuj wątek
    • marecki-34 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 29.03.08, 11:19
      Mówisz namierzyli Cię?
      Od dziś parkuję tylko prawidłowo i nie przekraczam prędkości,
      zapinam pasy.
      Kiedyś złapała mnie na radar przysympatyczna pani z drogówki gdzieś
      w okolicach Szepietowa czy Wysokiego, może poznam nasza panią
      policjantkę ;-)
      • szpila555 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 29.03.08, 11:36
        marecki-34 napisał:
        > Mówisz namierzyli Cię?

Niemożliwe, jeśli Regulaminu Forum i Netetykiety nie naruszył.
        IP komputera z którego napisano post NARUSZAJĄCY PRAWO AGORA podaje na wniosek,
        dopiero jeśli dochodzi do sprawy sądowej, a postępowanie o ujawnienie IP (bez
        innych danych osobowych) trwa baardzo długo. A komputer to nie człowiek. Jeśli
        wiele osób ma do niego dostęp, w sądzie trudno udowodnić, że to konkretna osoba
        napisała post. Chyba że ktoś na forum publicznie oświadczy kim jest, wtedy
        sprawa jest prosta. Było kilka spraw w sądzie za wpisy na forum. Starzy
        forumowicze znają temat.
        Może merlin napisał coś w postach, co pozwoliło go rozpoznać, ale wątpię.
        • andruszczyn1 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 29.03.08, 13:59
          szpila555 napisał:

Było kilka spraw w sądzie za wpisy na forum. Starzy
          > forumowicze znają temat.

Masz na myśli bielskie forum??
          • zimija Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 29.03.08, 14:28
            Miał na myśli zapewne Forum Malesze.
            • andruszczyn1 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 29.03.08, 14:35
              A co tam się takiego strasznego działo, bo nic mi o tym nie wiadomo?
          • kaukonsky Bielskie 29.03.08, 18:53
            Był przewodniczący rady, był biskup i były siekiery. Szpila może ma dokładniejszą statystykę ;o)
            • ignorant22 Re: Bielskie 29.03.08, 19:03
              ostatnio idąc sobie parkiem zauważyłem jakąś grupkę młodzieży w stanie nie
              wskazującym na trzeźwość. poszli on do LOzBJN i powyzywali jakiegoś chłopaczka
              ... potem poszli sobie do parku nad staw. Gdzie dorwała ich radiolka. nie
              zapomnę widoku jak jeden z policjantów "dla przykładu" spałował jednego z nich
              (tego który sie z nimi szarpał i najbardziej był piany) reszta grupy próbowała
              ich udobruchać ale skończyło sie oberwaniem białą pałką po plecach. A wiec
              młodzież zrezygnowała i poszła do domów :]
        • marecki-34 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 29.03.08, 14:48
          nie to, żebym się bał :-)
          a jeśli ktoś traci czas, żeby znaleźć forumowicza, który skrytykował
          na forum policję to świadczy tylko o nim
          mnie z kolei namierzyć jest bardzo łatwo chociaż usunąłem link do
          strony z moim zdjęciem ;-)
          i jak pisałem wyżej od dziś parkuję prawidłowo, zapinam pasy i nie
          przekraczam prędkości w mieście jak zawsze zresztą ponieważ jestem
          posłusznym obywatelem tego miasta ;-)
      • merlin_0 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 30.03.08, 18:28
        marecki-34 napisał:

> Mówisz namierzyli Cię?
        > Od dziś parkuję tylko prawidłowo i nie przekraczam prędkości,
        > zapinam pasy.
        > Kiedyś złapała mnie na radar przysympatyczna pani z drogówki gdzieś
        > w okolicach Szepietowa czy Wysokiego, może poznam nasza panią
        > policjantkę ;-)
        Marecki-34 mamy dwie panie Policjantki!!!Którą chcesz poznać?Obie mają broń i pałki!Kajdanki również!Obie są ładne,zgrabne!Jedna ma czarne włosy a druga kasztanowe!Dobrze ,że razem nie jeżdżą i nie patroluja .Bo to byłby prawdziwy patrol ,,śmierci,, dla kierowców!Oj kobietki bywają drobiazgowe.
        • marecki-34 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 30.03.08, 20:34
          prywatnie chętnie poznam obie :-)
          w trakcie rutynowej kontroli chętnie poznam obie :-)
          jak coś przekroczę to już wolę je poznawać pojedyńczo ;-)
          poza tym, to jest wyjątkowo śliczny widok kobieta policjantka :-)
          • sebcioo Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 31.03.08, 14:20
            > poza tym, to jest wyjątkowo śliczny widok kobieta policjantka :-)
            Dodaj jeszcze ze z pala w garsci ;)
            • marecki-34 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 31.03.08, 17:51
              i tym zasłużyłeś sobie na "namierzanie" ;-)
              ale myśl jest przednia ;-)
            • konsum5 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 05.04.08, 10:36
              sebcioo napisał:

> > poza tym, to jest wyjątkowo śliczny widok kobieta policjantka :-)
              > Dodaj jeszcze ze z pala w garsci ;)

Kobiety przejmuja za nas chłopów coraz więcej zawodów, a to dla
              tego, że za chlebem chłopy wyjechały. Grozi nam Matryjarchat (wide
              Marcin Wolski), a faceci słuzyć bedą (do czasu) tylko do
              prokreacji.! Co mi sie (do czasu) podoba!
    • merlin_0 Re: Policja czyta jednak FORUM Bielsk Podlaski !! 05.04.08, 15:34
      No ale nasze Panie Policjantki piękne są!!!Pan Komendant miał dobry gust!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka