merlin_0
29.03.08, 09:02
Pisząc swój wątek o Policji w B.P. chciałem zobaczyć czy ktoś to czyta? Teraz wiem ,że czyta Policja!Chwała im za to ,bo Forum Bielska jest bogatą kopalnią wiadomości!Nawet zostałem namieżony i rozszyfrowany!Prawdopodobnie w przyszłości oberwę jakiś mandacik za ocenianie kto gdzie stoi i co robi.Cóż takie życie!Lecz na przykładzie świąt Wielkanocnych moge stwierdzić ,że były spokojne i dobrze zabezpieczone!Do nowej knajpy ,,Rejon,, pojechały trzy radiole na interwencje!!!Brawo!!!Szczeniactwo niech wie ,że oberwać może!Nie wiem ,czy uczestniczyły w tym Panie Policjantki, czy też sami dobrze zbudowani Policjanci ale taka demonstracja siły podobała mi się!!!Widziałem również dziś w godzinach porannych jak czarnowłosa /ładna/bardzo kulturalna Pani Policjantka jadaca srebrnym nowiutkim KIA z kolegą grzecznie ale bardzo stanowczo pewnym Panom żle parkujacym koła ratusza kazała udać się na parking ,by tam kontynuować swe rozmowy!Imponujące!Jednak my faceci boimy się ,że kobiety wredne są , a dyskusja może drogo kosztować!Grzeczność i kultura to mi się spodobało!Ciekaw jestem tylko , czy za pare lat te Panie będą takie same ,czy też zmieną się.Cóż czas pokaże.Życze Paniom z Policji dużo sukcesów i mam nadzieję iż pozostaną sobą!A mandat od Pań przyjmę z uśmiechem jeśli tylko bedzie to zasadne!A znając drobiazgowość kobiecą to cos tam zawsze wynajdą!Cieplutko pozdrawiam szkoda ,że nie ma tu opcji dodania kwiatków i uśmiechów!