Dodaj do ulubionych

Jajcowne forum

16.04.08, 14:47
Te bielskie forum to jest jakieś cudowne.Szpila twierdzi że jest
poza Bielskiem ,a posty znikają w minutę po ich napisaniu.Nie
szkalują nikogo,nie są wulgarne, więc o co chodzi.Kto jeszcze może
kasować posty.Cenzura gorsza niż za najgorszej komuny.
Obserwuj wątek
    • mexico86 Re: Jajcowne forum 16.04.08, 15:42
      Odpowiedz jest prosta, szpila dał we władnie forum - którego uważa się panem,
      swemu najlepszemu przyjacielowi ex
      ORMOwcowi.......................staremu uszakowi, piszacemu swietnie po
      angielsku co niestety na nic mu sie nie przydaje bo najdalej ze swej koloni
      dojechał do Biełegostoku- a tam jak wiemy raczej po anglijsku sie nie mowi
      • krzysztof_ja Re: Jajcowne forum 16.04.08, 20:31
        I chyba nie tylko jemu,podejrzewam że możliwość w ingerencję forum
        ma również jego przyboczny to_ja8.Widać to po tym że jemu wolno
        opluwać wszystko i wszystkich,natomiast post chodżby
        najspokojniejszy skierowany w stronę przeciwną jest
        wycinany.Niektóre teksty mozna wrzucić na forum innego miasta
        podając dlaczego tak się dzieje,włacznie z nazwiskiem cenzora.
        • hansgrubber Re: Jajcowne forum 16.04.08, 21:21
          Nie zauwazylem ale jesli tak jest to wstyd.
          • mexico86 Re: Jajcowne forum 16.04.08, 21:40
            A może wielki cenzor i toja_8 to ta sama osoba jak nicki i zmija.
            • krzysztof_ja Re: Jajcowne forum 16.04.08, 21:49
              mexico86 napisał:

> A może wielki cenzor i toja_8 to ta sama osoba jak nicki i zmija.

A wiesz ,że tu wszystko możliwe,bo jak Obserwer napisał coś do
              cenzora to zaraz z odpowiedzią wyskakuje toj,i to już tak wiele
              razy.Pozatym napisanie, że wiadomość została usunieta ze względu na
              złamanie regulaminu bez wskażania naruszeń,to tak jak gdybyś na
              drodze dostał mandat bez poznania wykroczenia.Ponoć kiedyś była taka
              firma która tak postępowała.
          • krzysztof_ja Re: Jajcowne forum 16.04.08, 21:42
            hansgrubber napisał:

> Nie zauwazylem ale jesli tak jest to wstyd.

Niestety Hansie ale tak jest,z czterech napisanych dzisiaj postów
            (temat o ociepleniach)wszystkie były wycinane.Teraz trzy już
            pozostało.Regulamin się zmienił nagle czy co.Otoż opiekun tego forum
            uczynił z niego prywatny folwark, na którym on i jego druh,opluwają
            wszystko i wszystkich związanych z SM.Im wolno pisać
            oszczerstwa ,brednie,natomiast inni nie mogą się temu
            przeciwstawić.Ich sprawa,ale myślę, że tak być nie powinno.
            • burak-cukrowy [...] 16.04.08, 21:56
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • partizan79 Re: Jajcowne zdjecie 16.04.08, 22:15
                U blad'.. A skul Ty wz'iaw takoho czudaka..
              • szpila555 Re: Jajcowne zdjecie 16.04.08, 23:09
                burak-cukrowy napisał:
                > jak myślicie co z nim ? wezma go do Abwery ?
                > img292.imageshack.us/img292/2851/0123854634fx6.jpg
                > moze szpila wytnie, propagowanie idei hmmm.?
                > co Ty na to Hans Kloss ?
                >

Buraku_cukrowy, jak masz prawa autorskie do tego zdjęcia, lub zgodę autora to
                daj znać na priva jak najszybciej ...
                • burak-cukrowy Re: Jajcowne zdjecie 16.04.08, 23:15
                  o, cenzorze !
                  melduje, że zdjecie pochodzi z portalu nasza-klasa, które z łatwoscią skopiowałem. Podobnych temu zdjęć jest bez liku, mozna je pobrać i wkleić, ale skoro uważasz, ze trzeba mieć prawa autorskie to pokaż swoje ...
                • krzysztof_ja Re: Jajcowne zdjecie 17.04.08, 06:22
                  szpila555 napisał:
                  > Buraku_cukrowy, jak masz prawa autorskie do tego zdjęcia, lub
                  zgodę autora to
                  > daj znać na priva jak najszybciej ...

A to ci dopiero jajcarz,można pęc ze śmiechu.A gdzie są prawa
                  autorskie,pozwolenia i zgody właścicieli do robienia i publikowania
                  przez ciebie i twego sługę zdjęć prywatnych samochodów włącznie z
                  numerami,posiadlości z podaniem pełnych danych.Pokaż je
                  publicznie,nie na priva,albo sie do końca nie ośmieszaj bo już i tak
                  wystarczająco się ośmieszyłeś.(co znowu naruszam prawa? bo pisze
                  prawdę).
                  • stepby Re: Jajcowne zdjecie 17.04.08, 09:05
                    jeli są to zdjęcia aut i posiadłości osób publicznych to takie
                    pozwolenia są raczej bezpodstawne. Ludzie mają prawo wiedzieć na co
                    ida publiczne pieniądze .
                    • krzysztof_ja Re: Jajcowne zdjecie 17.04.08, 13:07
                      stepby napisał:

> jeli są to zdjęcia aut i posiadłości osób publicznych to takie
                      > pozwolenia są raczej bezpodstawne. Ludzie mają prawo wiedzieć na
                      co
                      > ida publiczne pieniądze .

Zgoda,ale na tym forum publikuje sie zdjecia osob prywatnych i ich
                      dane.Cenzor jakoś nie reagował.
                      • szpila555 Re: Jajcown ... 17.04.08, 22:57
                        krzysztof_ja napisał:

> stepby napisał:
                        >
                        > > jeli są to zdjęcia aut i posiadłości osób publicznych to takie
                        > > pozwolenia są raczej bezpodstawne. Ludzie mają prawo wiedzieć na
                        > co
                        > > ida publiczne pieniądze .
                        >
                        > Zgoda,ale na tym forum publikuje sie zdjecia osob prywatnych i ich
                        > dane.Cenzor jakoś nie reagował.

Nie będę z Tobą dyskutować krzysztofie_ja, bo mnie obrażasz bez dania powodu.
                        Od ponad 6 miesięcy czekam na ustanowienie odrębnej własności mieszkania.
                        Ustawowy termin to 3 miesiące. Nawet dwa terminy podawane przez Prezesa SM w
                        pismach też już dawno minęły.
                        Prawa wielu członków SM zostały naruszone. Złamano zapisy ustawowe. Dlaczego?
                        Kto zawinił?
                        Może o tym napiszesz, publicznie. W zasobach SM mieszka połowa miasta. 100
                        bloków, około 12 tys mieszkańców. To mało?
                        A o demokracji spółdzielczej w SM Bielsk Podlaski niedługo napiszę co nieco
                        publicznie m.in. na tym forum. Cóż, strony internetowej ani forum SM nie ma,
                        mimo iż wnioskowali o nią sami członkowie.
                        • burak-cukrowy pi 17.04.08, 23:25
                          oj biedny, ty szpilo biedny ! kompromitujesz sie publicznie ! tnij !
                          • mexico86 Re: pi 17.04.08, 23:57
                            wycinaj synek wycinaj
                          • szpila555 Re: pi 18.04.08, 09:10
                            burak-cukrowy napisał:
                            > oj biedny, ty szpilo biedny ! kompromitujesz sie publicznie ! tnij !

Zastanów się co piszesz członku Rady Nadzorczej SM
                            • burak-cukrowy Re: pi 18.04.08, 19:32
                              szpila555 napisał:

> Zastanów się co piszesz członku Rady Nadzorczej SM

wiem, że masz żal za te spodnie , które porwałeś wchodząc nocą na rusztowanie, tylko mały włos zostałbyć bez członka ;)
                              • nikwiosenny O ! Cukrowy ! 18.04.08, 19:37
                                Ot fokus - tutaj jest , a na Skype nie ma .
                              • szpila555 Re: pi 18.04.08, 21:22
                                burak-cukrowy napisał:
                                > szpila555 napisał:
                                > > Zastanów się co piszesz członku Rady Nadzorczej SM
                                > wiem, że masz żal za te spodnie , które porwałeś wchodząc nocą na rusztowanie,
                                > tylko mały włos zostałbyć bez członka ;)

Jeśli tak piszesz, to musi być prawda, czyzbyś był naocznym świadkiem? Pewnie
                                sprawa wypadku zakonotowana i zgłoszona do Nadzoru Budowlanego przez Inspektora
                                Nadfzoru. Nie omieszkam powołać się na Ciebie przy dochodzeniu odszkodowania za
                                straty finansowe, cierpienia fizyczne i moralne ;)
                                Patrząc z drugiej strony, gdyby wówczas wieczorem zamiast mnie dziecko szło tym
                                chodnikiem , to z uwagi na wzrost, nadziałoby się na wystający zaostrzony pręt
                                zbrojeniowy nie tak jak ja kolanem, a czymś zupełnie innym. Czy wtedy móglbyś
                                powiedzieć > tylko mały włos ...< ?
                                • krzysztof_ja Re; wlazł kotek na plotek.. 18.04.08, 21:49
                                  szpila555 napisał:
                                  Patrząc z drugiej strony, gdyby wówczas wieczorem zamiast mnie
                                  dziecko szło tym
                                  > chodnikiem , to z uwagi na wzrost, nadziałoby się na wystający
                                  zaostrzony pręt
                                  > zbrojeniowy nie tak jak ja kolanem, a czymś zupełnie innym

Wspomniany plotek stoi tam od dobrych kilku lat.Wychowały się i
                                  bawiły obok niego dziesiątki dzieci, rownież małych,codziennie
                                  przechodzi tam masa ludzi i nic.Nikt nigdy nie wlazł na
                                  druty,pozatym są one oddalone od dosyć szerokiego chodnika ze 4-5
                                  cm.A może znasz winowajcę odpowiedzialnego za jego zamontowanie,to
                                  podaj jego dane, bo ja jakoś nie pamiętam kto w tamtym czasie był
                                  technicznym.
                                  • szpila555 Re: Re; wlazł kotek na plotek.. 19.04.08, 15:56
                                    krzysztof_ja napisał:
                                    > Wspomniany plotek stoi tam od dobrych kilku lat.Wychowały się i
                                    > bawiły obok niego dziesiątki dzieci, rownież małych,codziennie
                                    > przechodzi tam masa ludzi i nic.Nikt nigdy nie wlazł na
                                    > druty,pozatym są one oddalone od dosyć szerokiego chodnika ze 4-5
                                    > cm.A może znasz winowajcę odpowiedzialnego za jego zamontowanie,to
                                    > podaj jego dane, bo ja jakoś nie pamiętam kto w tamtym czasie był
                                    > technicznym.

Co do tego, kto zamontował te płotki, to zapewniam, że żaden z prezesów. To
                                    raczej zdemontowanie jednego elementu płotka i poderwanie do góry drugiego było
                                    przyczyną zdarzenia.
                                    Czyżbyś tego nie wiedział, czy też wprowadzono Ciebie w błąd. A może celowo tak
                                    piszesz. Szczegółowo poinformowałem Inspektora Nadzoru o przyczynach. Powtórzę
                                    krótko.
                                    Przy rozbieraniu rusztowania wykorzystanego w marcu 2008 do ocieplenia szczytu
                                    bloku naprzeciwko Twego okna, zdjęto element płotka z prętów, pozostawiając
                                    drugi element częściowo wyciągnięty z ziemi z ostrym szpikulcem skierowanym w
                                    stronę chodnika. Z drugiej strony chodnika jest parking, gdzie samochody
                                    parkują, dojeżdżając kołami do krawężnika i tyły samochodów zajmują część
                                    chodnika. Mijając się z kimś idącym z naprzeciwka, trzeba odsunąć się na skraj
                                    chodnika, żeby się nie potrącić. Wieczorem jest ciemno i niestety nie widać prętów.
                                    Trafiło na mnie podczas spaceru po osiedlu, tym bardziej, że wzrok mam słabszy
                                    mniż dawniej ...
                                • obserwer11 la pi sz 19.04.08, 19:10
                                  ogladałem wilokrotnie Twoje zdjecie zamieszczone na forum,
                                  no i wybacz mi szpilo, ale rozdarcie widoczne jest na wysokości uda
                                  czyli na drugiej połowie ...
                                  • szpila555 Re: la pi sz 19.04.08, 19:58
                                    obserwer11 napisał:
                                    > ogladałem wilokrotnie Twoje zdjecie zamieszczone na forum,
                                    > no i wybacz mi szpilo, ale rozdarcie widoczne jest na wysokości uda
                                    > czyli na drugiej połowie ...

Żadnego zdjęcia z w/w wypadku na forum nie publikowałem, łżesz obserwerze11 i to
                                    już nie pierwszy raz na forum!!! Więc czegóż dobrego mam się spodziewać po
                                    Tobie? A jeszcze na co spojrzysz to o udach myślisz ;)
                                    • obserwer11 Re: la pi sz 19.04.08, 20:11
                                      Szpilo - pogubiłeś się w tym wszystkim ! i jeszcze mnie obrażasz !
                                      napisałem Twoje zdjęcie, czyli TWOJEJ OSOBY , chyba że to nie TY pozowałeś do zdjęcia ?

- nie będę rozwijał tematu, spójrz sam na ZAMIESZCZONE zdjecia w temacie Niebezpieczne miejsca w Bielsku...

puk
                                    • obserwer11 Re: la pi sz 19.04.08, 20:18
                                      img145.imageshack.us/img145/8825/xxxgz4.jpg
                                      szpila555 napisał:

> Żadnego zdjęcia z w/w wypadku na forum nie publikowałem, łżesz obserwerze11 i t
                                      > o
                                      > już nie pierwszy raz na forum!!! Więc czegóż dobrego mam się spodziewać po
                                      > Tobie? A jeszcze na co spojrzysz to o udach myślisz ;)

nie dość, że jak śpiepiec łazisz po omacku po swoim osiedlu, to jeszcze stosujesz denne żarty i opatrzasz je emotikonem z przymtrużeniem oka !!! Tobie naprawdę puk @!@
                                      • szpila555 Re: la pi sz 19.04.08, 20:33
                                        Skąd możesz wiedzieć czyje to zdjęcie, widząc tylko uda?
                                        ;)
                                        Poza tym, przyjmując Twoje założenie że to udo, to na jaką wysokość musiał być
                                        podniesiony przez wykonawców ocieplenia (przy rozbieraniu rusztowań) pręt płotka
                                        przy chodniku???

To już RN SM zabrania pełnoletnim członkom nocnych spacerów po osiedlach ????
                                        • obserwer11 Re: la pi sz 19.04.08, 22:17
                                          motasz się szpilo, gubisz sie w zeznaniach,
                                          przed momentem wróciłem z lustracji sławetnego osiedla
                                          /rowerem, pomino deszczu, dokładnie przejechałem wszystkie dróżki obok Twojego bloku cztery razy/. Nie stwierdziłem, żadnych podejrzanych zagrożeń. Możesz spokojnie wyjśc na spacer, weź parasol i okulary , Papierosy zostaw w domu. aha, jest taki zwyczaj, wiesz kiedy należy powiedzieć przepraszam ? Nigdy nie słyszałem od Ciebie tego słowa !
                                          Zapytam innych z forum - słyszeliście kiedyś drodzy państwo słowo przepraszam od Pana M.Jot. to słowo ???
                                          --
                                          konia z rzędem !
                                          • szpila555 Re: Pisz na temat o11 20.04.08, 00:03
                                            Wątek zaczyna meandrować.
                                            Więcej przekonywać, że nie jestem wielbłądem nie mam zamiaru!
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=78402914&wv.x=2&a=78563496
                                            A Tobie o11 proponuję wypocząć przed wycieczką rowerową.
                                        • krzysztof_ja Re: la pi sz 19.04.08, 22:32

szpila555 napisał:

> Skąd możesz wiedzieć czyje to zdjęcie, widząc tylko uda?

Szpilo zrobiles taki raban, że zaraz po fakcie było wiadomo że to
                                          ty.O tym że dwoch gosci robiło zdjęcia mego samochodu wiedzialem od
                                          sąsiada na drugi dzień.Pozatym płotek ma wysokość ok.37-40cm,kolano
                                          mężczyzny wysokiego na ok.180cm znajduje się na wys.55-60cm to po
                                          pierwsze,a po drugie rozerwanie spodni nastąpiło po stronie
                                          wewnętrznej uda.By tego dokonać trzeba by iśc tak, by płotek był
                                          między nogami (obojętnie co to znaczy).A szerokim tak zwanym
                                          marynarskim krokiem chodzą albo ludzie morza albo ci z problemem
                                          równowagi np.po ruskiej wódzie.Jako że do morza mamy daleko
                                          to....Pozatym od dawna wiadomo, że idąc trzeba patrzeć pod nogi,a
                                          nie usilnie szukać mankamentow na nowej elewacji bloku.Jednak
                                          widocznie nic strasznego się nie stało, skoro nie robiono zdjęcia
                                          przy nieszczęsnym płotku tylko kilka metrów dalej tak by pokazać
                                          czyjś samochód.A może zrobiono to po to ,by nie było widać dziury i
                                          płotka razem?
                                          • szpila555 Re: la pi sz 19.04.08, 23:13
                                            krzysztof_ja napisał:
                                            > A szerokim tak zwanym
                                            > marynarskim krokiem chodzą albo ludzie morza albo ci z problemem
                                            > równowagi np.po ruskiej wódzie.Jako że do morza mamy daleko
                                            > Jednak
                                            > widocznie nic strasznego się nie stało, skoro nie robiono zdjęcia
                                            > przy nieszczęsnym płotku tylko kilka metrów dalej tak by pokazać
                                            > czyjś samochód.A może zrobiono to po to ,by nie było widać dziury i
                                            > płotka razem?

Pofatygowałem się przed chwilą na miejsce: Ogrodowa 113 szczyt od strony
                                            zachodniej. Płotek dalej straszy ostrymi szpikulcami. A co do fotek, to zostały
                                            zrobione tam gdzie trzeba i kiedy trzeba. Wcale nie musza być publikowane na
                                            forum. Ale jeśli sobie tego życzą dwaj członkowie RN SM to bardzo chętnie je
                                            opublikuję ;)

PS. Marynarskim krokiem, to ostatnio chodziłeś Ty, wiem, bo widziałem filmik
                                            nakręcony przez to_ja8 ;)
                                            • krzysztof_ja Re: la pi sz 20.04.08, 07:08
                                              szpila555 napisał:

PS. Marynarskim krokiem, to ostatnio chodziłeś Ty, wiem, bo
                                              widziałem filmik
                                              > nakręcony przez to_ja8 ;)

I tu pokazałaś że zniżasz się do poziomu debila,ktorego pasją
                                              życiową jest robienie komuś z ukrycia zdjęć, filmików itp.
                                              głupot.Zebyś był trochę inteligentniejszy, to byś wiedział że trzy
                                              tygodnie temu przeszedłem operację stawu kolanowego i to że chodzę z
                                              problemami i przy pomocy kuli jest tego następstwem.Ale cóż ty
                                              wolisz szukać intryg tam gdzie ich nie ma.Jak niewiele czasu trzeba
                                              by się zniżyć i zejść do poziomu kanali.Dobrana z was para
                                              szpilo,nareszcie w towarzystwie to_ja, jesteś w swoim żywiole,
                                              gratulacje.(Zapisz sobie ten film na dysku, by się przypadkiem nie
                                              wykasował, bo jaki sens miało by wtedy twoje życie,zdjęci,filmiki to
                                              jak używka.)
                                              • szpila555 Re: la pi sz 20.04.08, 09:02
                                                krzysztof_ja napisał:
                                                > I tu pokazałaś że zniżasz się do poziomu debila,ktorego pasją
                                                > życiową jest robienie komuś z ukrycia zdjęć, filmików itp.
                                                > głupot.Zebyś był trochę inteligentniejszy, to byś wiedział że trzy
                                                > tygodnie temu przeszedłem operację stawu kolanowego i to że chodzę z
                                                > problemami i przy pomocy kuli jest tego następstwem

Nie wiem kiedy był kręcony ten filmik, ale nie widać na nim żadnej kuli, nie
                                                wiem również o żadnej operacji, bo i skąd.

Zamiast mnie atakować za to, że uległem wypadkowi akurat naprzeciwko Twego
                                                bloku i wymyślać bzdurne i nieprawdziwe powody (marynarski krok, ruska wóda),
                                                zastanów się i każ w końcu zrobić porządek z nieszczęsnym płotkiem.
                                                Przed dwa tygodnie nikt nie raczył go ani poprawić, uciąć zaostrzone
                                                wystające pręty, czy też w ogóle usunąć. Stoi jak stał, górą tylko nieco
                                                odchylony od chodnika. Gdybym go nie odchylił wtedy, to pewnie od tamtego dnia
                                                jeszcze niejedna osoba by się nadziała na niego.
                                                Życzę powrotu do zdrowia.
                                                • krzysztof_ja Re: Ło jejku 20.04.08, 09:06
                                                  szpila555 napisał:
                                                  Gdybym go nie odchylił wtedy, to pewnie od tamtego dnia
                                                  > jeszcze niejedna osoba by się nadziała na niego.

,, Chłopaki nie płaczą,,
                                            • krzysztof_ja Re: to_ja filmowiec 20.04.08, 08:51
                                              szpila555 napisał:
                                              widziałem filmik
                                              > nakręcony przez to_ja8 ;)

To twój pryd..s został teraz filmowcem.Już nie pracuje w obrocie
                                              nieruchomościami ha,ha,ha.Jeszcze trochę i zostanie nominowany do
                                              Oskaram, a twoja wypowiedż dużo mu w tym może pomóc.Dostałem
                                              wiadomość że bardzo się podniecacie i ślinicie przy oglądaniu
                                              zdjęć,filmów związanych z paroma osobami i jedną instytucją.Jeśli
                                              tak, to jutro jak nie będzie padać mogę wam przejść np.do
                                              tylu,poskakać na zdrowej nodze, co tam sobie życzycie.Smiało szpilo
                                              jakie masz życzenia.
                        • krzysztof_ja Re: Jajcown ... 18.04.08, 10:11
                          szpila555 napisał:
                          Nie będę z Tobą dyskutować krzysztofie_ja, bo mnie obrażasz bez
                          dania powodu.
                          ---Jeśli prawdę o twojej stronniczości uważasz za obrazę,to twoje
                          zmartwienie.

> A o demokracji spółdzielczej w SM Bielsk Podlaski niedługo
                          napiszę co nieco
                          > publicznie m.in. na tym forum

Już ci ktoś dał odpowiedż, jak staszyłeś tym swoim pisaniem.Jak nie
                          zrozumialeś to powtórzę.Pisz co chcesz,tylko patrz byś poźniej nie
                          wycinał swoich postów,bo będzie nie tylko jajcownie, ale możesz
                          wyjść na .......... .
                          • szpila555 Re: Jajcown ... 18.04.08, 10:51
                            krzysztof_ja napisał:
                            > Już ci ktoś dał odpowiedż, jak staszyłeś tym swoim pisaniem.Jak nie
                            > zrozumialeś to powtórzę.Pisz co chcesz,tylko patrz byś poźniej nie
                            > wycinał swoich postów,bo będzie nie tylko jajcownie, ale możesz
                            > wyjść na .......... .

Ten Twój KTOŚ ma chyba bujną wyobraźnię.
                            I kto tu kogo straszy!
                            • krzysztof_ja Re: Jajcown ... 18.04.08, 11:42
                              Nie ośmieszaj sie cenzorze,prezesie wędkarzy i szefie parti
                              rencistóf i emerytóf.
                              • hansgrubber Re: Jajcown ... 18.04.08, 22:29
                                Moje zdanie o wycinaniu znacie, o takich dzialaniach i ich wykonawcy
                                rowniez - coz mam dodac. Wstyd i beret z antenka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka