perphidia 17.09.08, 12:57 ...ktoś coś wiecej wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujekjarek1 Re: CFR Cluj 17.09.08, 13:37 tak wuj wie :) w skladzie maja Hugo Alcantare ktorego ze 2 lata temu Legia pogonila bo byl za slaby... no coz fachowcy w roznych krajach sa rozni :) budzet maja z 10 wiekszy od Wisly Krakow wiec jak jest sianko to i jest granko gratuluje Rumunom (chociaz w skladzie ich za wielu nie bylo) zwyciestwa w Rzymie... i to jest wlasnie sport :)) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: CFR Cluj 17.09.08, 19:19 wujekjarek1 napisał: > gratuluje Rumunom (chociaz w skladzie ich za wielu nie bylo) > zwyciestwa w Rzymie... i to jest wlasnie sport :)) Z Rumunami w Cluj jest chyba niestety tak samo jak z Ukraińcami w Szachtarze Donieck:( Przydałyby się inwestycje nie tylko w nowych zawodników z Brazylii i Argentyny, ale w szkółki, które szkoliłyby swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: CFR Cluj 17.09.08, 19:28 I tak jest chyba lepiej niż z Anglikami dajmy na to w takim Arsenalu.. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 gasterbajterzy :) 17.09.08, 20:30 gwoli ciekawosci Arsenal - 92% w skladzie nie-Anglików (tak naprawde grywa tylko jeden Anglik - Walcott - ale za to jak :)) Cluj - 79% nie-Rumunow Szachtar - 41% nie-Ukraincow Legia Warszawa - 48% nie-Polaków Jagiellonia - 35% nie-Polakow Tur - chyba 0% - dawno nie bylem na meczu... wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: gasterbajterzy :) 17.09.08, 20:33 W Turze gra dużo Rusinów:P Ale jak znam życie to pewnie już wszyscy czują się Polakami.. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: gasterbajterzy :) 17.09.08, 22:04 No tak... Rozbawiłeś mnie tym podsumowaniem, ale jakoś mi nie do śmiechu po krótkim namyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: gasterbajterzy :) 17.09.08, 22:19 Tak to nam wże musykaj pysane - buty "The Last Mohicans"..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: gasterbajterzy :) 17.09.08, 22:23 Ja nawit' ne dumaju buty ostatnim. Tymczasom Dynamo wyhrywaje z Arsenalom w sebe 1:0:) Może dowezut do kuncie. Odpowiedz Link Zgłoś