siwy62 20.11.08, 17:07 bractwo... Trochę chyba spokojniej na forum, ale kobiet nie widuję, co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzimowy Re: No jak tam forumowe 20.11.08, 19:11 siwy62 napisał: > Trochę chyba spokojniej na forum, ale kobiet nie widuję, co się > stało? O ! Jedna nam przetrwała : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=87063995&a=87484708 czego i innym życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Czasami się pojawiam :) 20.11.08, 19:23 Dziękuję, że ktoś to zauważył...ale Ciebie Siwy też dawno coś nie widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Czasami się pojawiam :) 20.11.08, 19:32 O Alutka na forum veni, vidi, (...) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: No jak tam forumowe 20.11.08, 20:11 Pognalim do garuff.. (oj, może mnie to zaboleć) Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: No jak tam forumowe 20.11.08, 22:12 Nie widać kobiet na forum? Melduje się więc kolejna kobieta. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Troche nuda 20.11.08, 22:20 Jakie nudno,nareszcie normalnie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Odczekałem kilka dni.. 24.11.08, 20:49 i wiecie ...swietnie Was wszystkich usłyszeć i poczytać. A gdzie Obserwer, Toy, Baam, Khaki, Pawlo, Hajdis...inni . Co prawda część z Was pisze, ale większości nie widać. Tak jakby ktos sobie (tak jak ja) zrobił pół roczną przerwę, to nie poznałby naszego Forum. Same nowe nicki i nie ma jedynego w swoim rodzaju tematu SM...To taki lokalny nasz koloryt był. Pozdrawiam i obiecuje Was czytać i czasem pisać, Alutce dzięki, jako jedynej, która sie do mnie bezpośrednio zwróciła, zauważywszy moja absencję - a i Ciebie rzadziutko widuję, ale pozdrawiam, dawno nie widziane... czółko wsiem! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Odczekałem kilka dni.. 24.11.08, 20:54 Powiedziałeś, że trochę spokojniej na forum, a tu wystarczyła seria z karabinu z 30-stu metrów i okrzyki "Wania strieljaj, strieljaj blad'!" gdzieś na dalekim Kaukazie, żeby znów było tak jak za starych dobrych czasów..:D Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: cześć Siwy 24.11.08, 21:08 Faktycznie Serwiska nie widno ostatnimi czasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 witaj Siwy :) 24.11.08, 22:47 Miło, że mnie pamiętasz :) Ja po tym forum ciągle się błakam, czasem coś popełnię, ale naprawdę rzadko. Jakoś w pewnym momencie radość pisania prysła ... Może to brak optymistycznych wątków, albo naczelnego optymisty forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: witaj Siwy :) 24.11.08, 22:58 Trzeba nad optymizmem popracowac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Odczekałem dni kilka 25.11.08, 07:28 Czółko Siwy^@ , jak ten czas szybciutko nadąża, to prawie już rok ... Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 wnyki..... 25.11.08, 08:49 zastawione na Obserwera, okazały sie nad podziw skuteczne!!! Bo kto jak nie on (no może opróćz 555) tak wnikliwie obserwuje forum i jego zasoby. No i widzicie przypomniał sobie , że to juz ROK , a nie POŁ - szutnik11 Rzeczywiście, za czasów OPTYświata, więcej radości bylo z czytania i pisania..., ale to nie nasza wina , że tak jest obecnie. Wszyscy są winni a, nie MY - PRAWDA!? TO WIĘC SOBIE PISZMY CO CHCEMY, NIE CZYNIĄC NIKOMU KRZYWDY! I może poobserwujcie nasz mały WORLD i zanotujmy OPTY jego przejawy, a potem podzielmy sie ze wszystkimi, nawet najbardziej irracjonalnymi przykładami (nawet na siłe naciąganymi) Bo gdy znajdziemy w innych i w sobie odrobine OPTYmizmu, to i Świat będzie piekniejszy. opty czółko od siwego moje OPTYspostrzeżenie, Pan z sąsiedniej klatki, odsnieżając wokół swojego auta odśnieżył i wokół mojego....klasunia no nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: wnyki..... 25.11.08, 13:03 siwy62 napisał: > TO WIĘC SOBIE PISZMY CO CHCEMY, NIE CZYNIĄC NIKOMU KRZYWDY! > I może poobserwujcie nasz mały WORLD i zanotujmy OPTY jego przejawy, > a potem podzielmy sie ze wszystkimi, nawet najbardziej > irracjonalnymi przykładami (nawet na siłe naciąganymi) > Bo gdy znajdziemy w innych i w sobie odrobine OPTYmizmu, to i Świat > będzie piekniejszy. > > opty czółko > od siwego > Słowa pełne rozwagi i optymizmu napawające pociechą że nie jest aż tak źle.Rozsądek i stanięcie obok w celu pozyskania lepszej perspektywy jest ty czego czsami brakuje w osądach i wyciąganiu wniosków. Pozdrawiam optymista-dekabrysta.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Opty Mistycznie 25.11.08, 08:57 Nie jest żle . Nie jesteśmy skazani na zapomnienie . O nas się mówi w świecie . Do Wielkanocy jeszcze daleko , ale jaja są . Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Dzień Dobry Wszystkim.... 25.11.08, 17:12 Ojo joj! Wszyscy sie pojawili niemalże. O jojoj jak fajnie, Może i reszta się odezwie, może troszkę popostujemy w starszym nieco stylu??? Panie i Panowie, może więc sie spotkajmy staropolskim obyczajem. Co Wy na to? Alutka, Baam, OBI , Proffet??? Stepie? A Także Inni Forumowicze, których nie znam, ale chce poznać? Dla Was Jest zawsze otwarte! i Ciasto tez sie znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
terakota2 Re: Dzień Dobry Wszystkim.... 25.11.08, 18:02 A będzie jakiś blusowy boys-band ,opener festiwal ? jeżeli TAK,będę napwno! Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Dzień Dobry Wszystkim.... 25.11.08, 20:38 pub.blues1 napisał: > Ojo joj! Wszyscy sie pojawili niemalże. O jojoj jak fajnie, Może i > reszta się odezwie, może troszkę popostujemy w starszym nieco > stylu??? > Panie i Panowie, może więc sie spotkajmy staropolskim obyczajem. > Co Wy na to? > Alutka, Baam, OBI , Proffet??? > Stepie? A Także Inni Forumowicze, których nie znam, ale chce poznać? > Dla Was Jest zawsze otwarte! > i Ciasto tez sie znajdzie! No nie wiem ostatnio to się z wujem w dwóch spotkaliśmy nawet nie było jak poobgadywać bliźnich Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Dzień Dobry Wszystkim.... 25.11.08, 20:49 A co? Wuj nieobgadywalski?; Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Dzień Dobry Wszystkim.... 25.11.08, 21:16 cyt.: "....No nie wiem ,,,," Hmm... proffet nie zachowuj sie jak egzaltowana panienka i nie kryguj sie tutaj, tylko bierz wuja pod mankiet i przybywaj. A reszta co na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dzień Dobry Wszystkim.... 25.11.08, 22:02 ech, mimo żem nie wywołana do tablicy z chęcią bym przybyła... już taki długi czas się wybieram w Wasze okolice i nici Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 ŁoMatko... 25.11.08, 22:12 Mambo sorki mocniejsze niz myślisz, Dawaj Tu na Podlasie....... qrde a kaukonsky, a szpila, a marko, gdziez WY mambo wołaj ich moze usłyszą.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ŁoMatko... 25.11.08, 22:41 Spoko, najwyżej troszku mocniej sssssyknę :)))) Chciałabym, juz kilka razy mnie zapraszaliście i to kilka osób, miło mi strasznie, gorzej z wykonaniem :( ba, nawet ciastem się chwaliłam swojego czasu, ech... Reszty raczej nie zwołam, chyba że telefonem, ale to raczej nie o to biega, sami się znajdą... najwyżej znowu fotki przyjdzie mi ogladać Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: ŁoMatko... 26.11.08, 01:48 pub.blues1 napisał: > Mambo sorki mocniejsze niz myślisz, > Dawaj Tu na Podlasie....... > qrde a kaukonsky, a szpila, a marko, gdziez WY > mambo wołaj ich moze usłyszą.... jestem, jestem, mów kiedy :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi tak... 25.11.08, 23:30 a mnie i szarików nikt nie wspomniał......wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf tak, tak chareekee 26.11.08, 07:37 nie będę was konsał ;) na ciasto ochodę jednakże mam Odpowiedz Link Zgłoś
skara do raportu :) 26.11.08, 14:15 Melduję się, choć zapomniana :) Bywam na forum, ale prawie nie piszę, czuję się odległa o całe lata świetlne od Bielska i jego spraw :( Zresztą na forum jest smutno, ze 4 czy 5 lat temu, jak zaczynałam była zupełnie inna atmosfera... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Skara New 26.11.08, 16:07 Myślałem, że piszesz pod innym nickiem, po tym jak zawiesiłaś swoje nazwisko w aktach ;) Ale skoro Skaro jesteś wsród nas, to mój zespół cieszy się do kwadratu, albo jakby rzekł szpila55 : do sześcianu :) Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Skara New 26.11.08, 18:06 Nazwiska nie zmieniłam, charakteru też nie, więc po co miałabym nicka zmieniać? Wierna mu jestem od laaaaat i tak już pewnie zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś