mamba30 24.12.08, 09:33 wiem, że lubisz electro. Laska nieźle miksuje i śpiewa z fajnymi (dla mnie) kapelami :) A tak poza tym Wesołych Świąt. pl.youtube.com/watch?v=lSuZcur366I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecki-34 Re: Marecki, coś specjalnie dla Ciebie :) 24.12.08, 10:12 znam i słucham chętnie :-) Wesołych Świąt wzajemnie życzę i dziele się swoja ostatnia fascynacją pl.youtube.com/watch?v=7evj128HJ4I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Marecki, coś specjalnie dla Ciebie :) 24.12.08, 10:31 bardzo mi się podoba :) a to pewnie znasz, ale co tam :) pl.youtube.com/watch?v=1ig-1OGXjao&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Marecki, coś specjalnie dla Ciebie :) 24.12.08, 12:16 trochę go zapomniałem więc dzięki wielkie za przypomnienie :-) wrzucę jeszcze jednego starocie ;-) www.youtube.com/watch?v=YhZwoKy0OLU Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 klincz 24.12.08, 12:49 pozwolicie ze sie wtrace do Waszej wymiany :) a propos ostatniej wrzuty mareckiego-34 - zespol Klincz w latach 80 koncertowal w Bielsku, niestety za malym smarkiem wtedy bylem, zeby sie na takie "cos" wybrac, wtedy to Modern Talking i Sabrina ;P byli u wuja na topie niestety nie pamietam czy koncert byl w BDK czy w hali mechaniakow, ktos moze pamieta?? wuj pozdrawia swiatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: klincz 29.12.08, 14:00 nie przejmuj sie, ja też mam na swoim koncie ciocię \Sabrine i wujków z MT :) Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: klincz 29.12.08, 18:32 Klinczu to raczej nie było. Był podobnie grający Kapitan Nemo. Grali w mechaniakach. Fajnie to wyglądało - zespół grał w kącie sali bez żadnego podestu. Przed zespołem były ustawione takie niziutkie ławki gdzie siedziała publika. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Bez obrazy 30.12.08, 17:13 ckmi napisał: > Klinczu to raczej nie było. Był podobnie grający Kapitan Nemo. Grali w mechania > kach. > Fajnie to wyglądało - zespół grał w kącie sali bez żadnego podestu. Przed > zespołem były ustawione takie niziutkie ławki gdzie siedziała publika. Ale tu są albo młode osobniki albo cudze. Szpile i nicka wyłaczam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Marecki, coś specjalnie dla Ciebie :) 29.12.08, 13:59 zajefajna muza, bardzo mnie się podobuje :) a ja muszę się z Tobą skontaktować w sprawie maila. Patrzę i patrze na strone i oczywiście o ja durna blondynka nic nie widzę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Marecki, coś specjalnie dla Ciebie :) 29.12.08, 21:11 pod warunkiem, że mi się poczta gazetowa załaduje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Marecki, coś specjalnie dla Ciebie :) 29.12.08, 21:22 poszła informacja, udało się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Marecki, coś specjalnie dla Ciebie :) 29.12.08, 21:32 "Undercover" polecam szczególnie Odpowiedz Link Zgłoś