Gość: basia IP: *.free.aero2.net.pl 23.12.13, 22:10 macie jakis pomysl gdzie osoba samotna moze spedzic jutrzejsze popoludnie? tylko nie żaden kosciol :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicek Re: samotnosc w wigilię IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.12.13, 22:33 co ja bym dal zeby sam spedzic wigilie. jak widac kazdy ma inne potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Udałosię Re: samotnosc w wigilię IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.12.13, 22:57 A mnie udało się wykręcić od wszystkich zaproszeń! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: samotnosc w wigilię IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.12.13, 23:18 zapraszam Cie do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasssssia Re: samotnosc w wigilię IP: *.szybszyinternet.pl 24.12.13, 01:51 I ja do siebie zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: samotnosc w wigilię IP: *.free.aero2.net.pl 24.12.13, 22:16 naprawde przyjelibyscie zupelnie obcą osobę w ten dzien? a przeciez ten pusty talerz to powinien byc pusty... no ale było mineło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: samotnosc w wigilię IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.12.13, 22:48 Basiu, może nie rób sobie żartów więcej, zapraszałam Cię do siebie na dzisiejsze popołudnie (wystarczyło odpowiedzieć, sprawdzałam forum na bieżąco), była jeszcze jedna osoba, która chciała Cię przyjąć do siebie. Zażartowałaś sobie? Ok, tylko pomyśl sobie, że na drugi raz nikt nie zareaguje więcej na podobny wpis. Życzę Ci pełnych ciepła, spokoju i radości Świąt Bożego Narodzenia. Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: samotnosc w wigilię IP: 83.175.167.* 26.12.13, 19:15 Basia faktycznie chciała chyba innej odpowiedzi, a ja przyznam się, że spędziłam święta sama samiuteńka, ale chyba nie potrafiłabym skorzystać z propozycji kogokolwiek, żal byłoby mi patrząc na ciepło rodzinne. Mam rodzinę ale zagmatwane to wszystko więc siedziałam w domku tłumacząc to sobie, że widocznie zasłużyłam na samotne święta.....wszystkiego dobrego dla wzystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: samotnosc w wigilię IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.12.13, 21:55 a może Ala też była sama w te święta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: samotnosc w wigilię IP: 93.154.174.* 27.12.13, 16:00 Wcale nie robię sobie żartów... byłam sama pierwszy raz i nie wiedzialam jak to bedzie...Przykro mi bylo .Stad to pytanie tutaj "gdzie mozna pojsc". Laziłam bez celu po miesice ,żeby szybciej zlecialo.Dlatego nie logowałam sie na forum. Nie wiem czy wasze zaproszenia byly szczere i nie wiem czym bym przyjela.Moja odpowiedz wydala sie wam prowokacją,ale nią nie byla.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: samotnosc w wigilię IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.01.14, 00:37 Te święta i nowy rok spędziłem samotnie ,przygotowałem te potrawy co zwykle ,szkoda że nie rozczytałem wczesniej nie nudziła byś się Odpowiedz Link Zgłoś