takisobie1000 07.01.09, 16:59 Czy nie dziwi Was że od kilku dni pidlaszuk roman nie odezwałsie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 08.01.09, 00:55 Nie dziwie się, wyciszył się, święta ma, a tak w ogóle co Tobie do tego czy pisze? Chcesz zapodać atak osobisty? Skasuję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk.1 Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 08.01.09, 06:38 Czy nie dziwi Was że od kilku dni pidlaszuk roman nie odezwałsie ? ----------------------- Tobie daje szanse zaistniec. Myslalem,ze rozeslesz zyczenia swiateczne po forach internetowych potencjalnie uczeszczanych przez Ukraincow w Polsce, tak jak ja to robilem co roku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=73965507 ,ale poki co widac ze na ciebie liczyc to jak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 08.01.09, 10:31 zaistnieć ?Nie chcę !Nudzą mnie fora internetowe gdzie uczestnicy za guru przyjmują "Gazetę Wyborczą " i tvn 24 lub im podobne "obiektywne " żródła manipulacji i myślą że opanowali cały swiat wiedzy. I "strzelają" gazetowyborczymi argumentami. Pardon ,chciałem napisać oczywiście "strzelają aktualnie politycznopoprawnymi gazetowyborczymi argumentami" .Dawno stwierdziłem już ,że z takimi nie ma sensu dyskutować ."Strzeżcie się tych którzy jedną książke w życiu przeczytali" . (to Casanova) Nie ,nie chcę zaistnieć .A zresztą ,jak się zaraz zorientujesz ,ja z innej branży. Z tej: pl.youtube.com/watch?v=NB3lhDhaBB8&feature=related czy "atak osobisty" ? Nie wiem kim jest romanpidlaszuk1. ale podejrzenia pewne mam .To atak ,owszem ,ale póki co ,nie osobisty. (bedzie takowym jak utwierdzę się w przekonaniu że rp1 jest tym za kogo go podejrzewam - jak nie ,zniknę z tego forum tak nagle jak się pojawiam) Do rzeczy : Wiem że są święta kalendarza julianskiego . Wiem że arcyzbrodniarz Bandera był synem księdza grekokatolickiego .Być może romanpidlaszuk1 ,szczery popdobno ukrainiec, jeszcze czuje smak CHleba i Wina po szczerym rachunku sumienia i mocnym postanowieniu poprawy i mocnym postanowieniu zadośćuczyninia wszystkich krzywd które wobec bliźnich popełnił .W UPA popi mordercy błogosławili morderców i zdarzało się ,mordowali sami .Zwyrodnialcy OUN i UPA przed rzeźiami ( samych Ukrainców ok. 80 000 ) uczestniczyli we Mszach Św. . .Do Komunii przystępowali w Imię Ojca ,Syna ,Ducha... Jeszcze z czerwonymi rękami... przed cerkwią zostawiali obcięte głowy niewinnych ludzi... Jak to jest ? Czy postępowanie niektórych księży grekokatolickich ( marginesu w sumie - ale jednak) uskprawiedliwia i tych zbrodniarzy i ich epigonów którzy chcą ten scenariusz powtórzyć na Podlasiu ? Jak to jest? Czy grekokatolickie święta to przeżycie religijne czy ... manifestacja ukrainskości w której religia to fasada ??/ Jak to jest ??? Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 Jak to jest ? 08.01.09, 10:36 przepraszam ,zapomniałem zmienić tytuł i pomyliłem link. Charakterystyczne dla nowicjuszy. Poprawiam: pl.youtube.com/watch?v=NB3lhDhaBB8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 Re: Jak to jest ? 08.01.09, 10:54 Przeprasza ,to znowu ja . Nie wiem co się dzieje ale nie mogę wpisać właściwego linku .Spiskowa teoria dziejjów ? W zastępstwie spróbuję innego pl.youtube.com/watch?v=EZDk4WUX6cA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Widzę z drugiej strony kabla 08.01.09, 11:02 łeb na łyso ogolony , z pałą w garści . Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmenn Re: Widzę z drugiej strony kabla 08.01.09, 14:07 Nik, nie ulegaj stereotypom. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Widzę z drugiej strony kabla 08.01.09, 14:54 Moze jakis moherek sie puszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk.1 Re: Widzę z drugiej strony kabla 09.01.09, 06:42 Moze jakis moherek sie puszy? :) ------------------ Mi tu smierdzi SB- WSI- KGB. Kto wie, moze to Sawa z Czykwinem dorwali sie do klawiatury i swoje klepia prowokacje majace poroznic Polakow z Ukraincami i pchnac prawoslawnych Ukraincow z Podlasia w maliny o nazwie prawoslawn "Polacy"...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Widzę z drugiej strony kabla 08.01.09, 16:31 jazzmenn napisał: > Nik, nie ulegaj stereotypom. =================================== Chciałes powiedzieć , że łysy , ale z pałą na monitorze ? Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 08.01.09, 15:47 Ty nam tu unii nie zaprowadzaj takisobeczłowieczku no chyba, że chcesz zaistnieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 Do tego Roman na Podlasiu doprowadzić chce ? 08.01.09, 16:37 pl.youtube.com/watch?v=oh793YJSEXE A skoro mowa o Unii .proszę bardzo (zwróćcie uwagę na komentarze pod filmem); pl.youtube.com/watch?v=BUqyc-Q2uvw Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Kolejny nawiedzony , czy ten sam wilk 08.01.09, 17:13 w innej skórze ? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmenn Re: Kolejny nawiedzony , czy ten sam wilk 08.01.09, 18:10 Każdy, kto ma poglądy odmienne niż Twoje, jest nawiedzony? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Kolejny nawiedzony , czy ten sam wilk 08.01.09, 18:43 Nie chodzi o poglądy , ale łeb ogolony i pałę do palanta . Naucz sie czytać . Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Kolejny nawiedzony , czy ten sam wilk 08.01.09, 19:06 Ale macie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
klon0001 Re: Przestań już ciemnoty wciskać nik 08.01.09, 19:47 nikzimowy napisał: > Nie chodzi o poglądy , ale łeb ogolony i pałę do palanta . Naucz sie > czytać . _____ Skąd wiesz, jak człowiek wyglada, skoro w temacie umieścił swoje poglądy a nie zdjęcie? Jaki jest wasz odpowiednik mohera? bo jesteś dość świetlanym jego przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmenn Re: Kolejny nawiedzony , czy ten sam wilk 09.01.09, 11:26 Chyba nie zastanowiłeś się, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 09.01.09, 00:00 andruszczyn1 napisał: > Ty nam tu unii nie zaprowadzaj takisobeczłowieczku no chyba, że chcesz zaistnie > ć:) Panie andruszczyn jak Pnu to gdzieś umkneło to Panu powiem że w unii to my już jesteśmy i jak narazie na zmiany się nie zanosi. A co do samej unii to ja siebie tam chętne widzę choćby dlatego że są bardzo fajne programy pomocowe poświęcone dla zachowania takiego regionu jak nasz,i nie takie typu skansen:)))Ale my jak dotej pory potrafimy tylko skakać sobie do gardeł.I jeszcz jedno zdajmy sobe sprawe że jak my będziemy udawać że u nas nie ma unii to unia będzie nas miała w głębokim poważaniu,a my będziemy dalej narzekać jak źle i tacy my biebni i uciskani. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Ja nie o tej unii dekabrysto:) 10.01.09, 14:32 ja_dekabrysta napisał: > andruszczyn1 napisał: > > > Ty nam tu unii nie zaprowadzaj takisobeczłowieczku no chyba, że > chcesz zaistnie > > ć:) > Panie andruszczyn jak Pnu to gdzieś umkneło to Panu powiem że w > unii to my już jesteśmy i jak narazie na zmiany się nie zanosi. > A co do samej unii to ja siebie tam chętne widzę choćby dlatego że > są bardzo fajne programy pomocowe poświęcone dla zachowania takiego > regionu jak nasz,i nie takie typu skansen:)))Ale my jak dotej pory > potrafimy tylko skakać sobie do gardeł.I jeszcz jedno zdajmy sobe > sprawe że jak my będziemy udawać że u nas nie ma unii to unia będzie > nas miała w głębokim poważaniu,a my będziemy dalej narzekać jak źle > i tacy my biebni i uciskani. Nic mi nie umknęło dekabrysto, bo ja nie o tej unii:) Chodziło mi o brzeską:)))) Nie czuję się biedny i uciskany:) ...No może mógłbym być trochę bogatszy, ale nie za dużo:) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk.1 Kto to zawital na bielskie forum? 09.01.09, 06:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=89450581&a=89483526 ------------------------ Gosciu, jak chcesz pogadac to nie ma sprawy. Najpierw jednak powiedz czy pochodzisz z okolic Bielska i Hajnowki oraz jakiej jestes narodowosci i wyznania, tak abysmy wiedzieli kto tu z kim rozmawia. Ja jestem prawoslawnym Ukraincem rodem spod Hajnowki, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kto to zawital na bielskie forum? 09.01.09, 10:25 I juz mam lepszy humor. Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 Re: Kto to zawital na bielskie forum? 09.01.09, 11:18 Kim jestem ? Nie widać ? Skąd pochodzę ? W "Gazecie Wyborczej" nie nie napisali ? Więc odpowidam: Pochodzę stąd ! Z Polski !!! Teraz kolej na moje kolejne zapytania: 1. "Ja jestem prawoslawnym Ukraincem rodem spod Hajnowki, a ty?" Czy jako "prawosławny Ukrainiec" chodzisz po puszczy świstając to oto balladę UPOwskich, grekokatolickich rzeźników? : pl.youtube.com/watch?v=P0_O4wGjsn0&feature=related 2. Po tej puszczy chadzasz sam czy z hansem grubberem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kto to zawital na bielskie forum? 09.01.09, 12:27 Hans nie spiewa ballad o bandyckich wyczynach "bohaterow" z UPA a czasem nuci sobie piosenki Madonny Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 Problem, że tego nikt nie jest pewny Lechu... 09.01.09, 12:53 Właśnie... wiesz coś więcej o Hansie ? Powiedz mi na przykład...z czego on żyje ? Kto mu pieniądze daje za siedzenie przed komputerem ? Skąd wiesz że nie nuci: pl.youtube.com/watch?v=q_bJTpCwiEE Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Problem, że tego nikt nie jest pewny Lechu... 09.01.09, 13:15 dla kogo pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 dla kogo pracuję ??? 09.01.09, 13:57 dla tych którzy nie chcą by TO SIĘ POWTÓRZYŁO... pl.youtube.com/watch?v=f03A5-8WZbo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: dla kogo pracuję ??? 09.01.09, 14:12 a dobrze płacą? robota niewymagająca, może też bym spróbował? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: takiesobie 1000 09.01.09, 14:27 Cześć fajne że jesteś,coś sie dzieje coś sie dzieje ba nam ostatnio Pan lechowski coś zwątpił w swoje działania i zaczeło się robić nudno. Tylko jak już zaczołeś to ciągnij to dalej nie podkurcz ogona i nie nawiewaj zbyt szybko.Moje rady. nie zwracaj uwagi na obraźliwe zwroty zkierowane do Ciebie ale sam ich nie używaj ,bo innych nie skasują a Ciebie tak. Nacjonalizm ziejący na forum to normalka. i stawiaj kropki bo hans Ci nie daruje.:))) Jak zaczną sie z Ciebie nabijać lub robić wycieczki do rodziny nie odpowiadaj pisz co masz npisać a wpisy obrażliwe kieruj do kasowania. pozdrawiam tutejszy agnostyk dekabrysta. Trzymaj się;))) Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 dzięki ! 09.01.09, 18:57 dzięki Dekabrysto... do końca znam już układ sił... . Dzisiaj ze dwie godziny śledziłem niektóre wątki . Naprawdę bardzo ciekawe Ot ,pierwsza z brzegu przykład(a podobnych sytuacji było dużo)” Re: Swietujesz? :))))))))) to_ja8 26.12.07, 23:10 Odpowiedz hansgrubber napisał: > ...Tyle warte sa Twoje > swieta co ci ksieza ktorzy ruchami frykcyjnymi nawracali dzieci. > Parodia chrzescijanstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: dzięki ! 10.01.09, 16:25 > dzięki Dekabrysto... do końca znam już układ sił... . > Dzisiaj ze dwie godziny śledziłem niektóre wątki . Człowiek latami siedzi na forum i nie przestaje go ono zadziwiać, a tu masz - loguje się pierwszy lepszy zdolniacha i w dwie godziny poznaje układ sił. Niesamowitość.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: dzięki ! 10.01.09, 16:36 E tam , jakiś odpad z NOP-u nam sie trafił tylko . Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: takiesobie 1000 10.01.09, 14:20 ja_dekabrysta napisał: > Cześć fajne że jesteś, ================================== We dwójkę razniej . Bierzcie pały i na Ukrainę ! Może być "Cud nad Donem" . Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: dla kogo pracuję ??? 10.01.09, 16:56 Komuś najwyraźniej się wydaje, że na forum istnieje jakaś siatka terrorystyczna i w celu rozpalcelowania "układu" pchnięto tu znaczne siły w postaci Takiegosobie1000 i wcześniejszych spadochroniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: dla kogo pracuję ??? 10.01.09, 17:24 Chciałem to samo wyrazić lekko innym zdaniem . Na wielonarodowściowym forum Bielska nazbyt często pojawiają sie takie oto formy pseudoludzkie jak lechowskie i ich klony . O czasach niepokojów pamietają na etapie weczesnopdzedplemnikowym , w trzecim przedpokoleniu . Dziwne , ze nie pamietają , z jakim uwielbieniem katoliccy duchowni torturowali i mordowali . Jakoś to się inkwibozią , na poczatek nazywało , czy jakoś tak . Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmenn Re: dla kogo pracuję ??? 10.01.09, 18:06 Wstyd... Ty przez takie wulgarne posty stajesz się jeszcze gorszy niż oni. Chyba komuś tu słoma z butów wystaje... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk.1 Taki sobie jeden NIKT... 11.01.09, 12:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=89450581&a=89528934 ---------------- Kim jestem ? Nie widać ? Skąd pochodzę ? W "Gazecie Wyborczej" nie nie napisali ? Więc odpowidam: Pochodzę stąd ! Z Polski !!! ------------------- Taki sobie jeden NIKT..., ktory nie ma ani narodowosci, ani wyznania... Mowisz, ze piszesz z Polski, a dokladnie to skad, z ambasady rosyskiej w Warszawie czy ze szpitala w Choroszczy lub Tworkach? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Witam nowego kolegę 09.01.09, 20:24 Jak chcesz pawlo walczyc z faszyzmem to prosze bardzo.Tutaj bedziesz mial szerokie pole do popisu,choc bardzo w to watpie bo moderator tego forum lubi riezac watki ktore nie zgadzaja sie z jego chora wizja swiata. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45535 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Witam nowego kolegę 09.01.09, 20:38 pawlozsiul napisał: > Faszystów na forum nigdy dość. Pawlo na posterunku,już zaczeły się wyzwiska. Kto następny? Komu zupa była słona Kogo szef w.....ł Kto nie dopity Komu stara nie dła lub kochanka:))) Komu dzieci nadojadły Jest nowa ofiara dawajcie:)))) Pozdrawiam dekabrysta. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 10.01.09, 14:24 takisobie1000 , jak smakowało ? Jakiś Ukrainiec narobił ci w kaszkę i stąd te problemy . Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Aleś andruszczyn zadał temat ... 10.01.09, 14:37 Toż Unia Brzeska nie ma nic wspólnego z Polską Tolerancją ... Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 10.01.09, 16:06 Kto wywołuje tą postać z pod znaku tryzuba : - osoba z tej samej orientacji , - poszukujący przeciwnika z innych barw klubowych , - prowokator oto jest pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Dekabryście gratuluję nowego 10.01.09, 17:44 nikzimowy napisał: > kolegi . :))) Nikowi pogratulować jadu. Ty nie masz żadnego z taki podejściem,jak to było mocher-dodre. A ja Cie ajlaviu.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Nikus! 10.01.09, 18:39 Widze ze po Swietach zamiast wypoczac i zrelaksowac sie musiales po pijaku toczyc boje z tesciowa.Wyluzuj nik,walnij Zubra i sledzika to Ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Ostatnio na forum 10.01.09, 19:12 takisobie1000,lechowski51,ja_dekabrysta,jazzmenn O ! To już koalicja . Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Ostatnio na forum 10.01.09, 19:18 nikzimowy napisał: > takisobie1000,lechowski51,ja_dekabrysta,jazzmenn > > O ! To już koalicja . Ty nik to mnie już do niczego nie zapisuj:)) jak masz jakies stare nawyki to Ci przypominam że czasy sie zmieniły Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Ostatnio na forum 10.01.09, 19:33 ja_dekabrysta napisał: > Ty nik to mnie już do niczego nie zapisuj:)) ================================================ Gratuluję ... rozgarnięcia . Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Ostatnio na forum 10.01.09, 19:35 nikzimowy napisał: > ja_dekabrysta napisał: > > Ty nik to mnie już do niczego nie zapisuj:)) > ================================================ > Gratuluję ... rozgarnięcia . do siebie to piszesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmenn Re: Ostatnio na forum 10.01.09, 19:35 podobnie jak dekabrysta jestem niezrzeszony :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Ostatnio na forum 10.01.09, 19:40 jazzmenn napisał: > podobnie jak dekabrysta jestem niezrzeszony :) Nik to sobie tego nie wyobraża jakto nigdziej nie zapisany i ma kolegów bo on zeby ich miec musiał zapisać sie do paru organizacji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Do takiegosobie1000 10.01.09, 21:24 Jeśli tak bardzo lubisz odgrzewane n-razy kotlety, to poszukaj trochę i znajdziesz wątek, w którym poruszana przez Ciebie tematyka wałkowana była setkami wpisów. Tam możesz dorzucić swoje trzy grosze, skoro takie masz pragnienie.Nasuwa się tylko pytanie: po jaki ch*j jątrzysz?? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Do takiegosobie1000 10.01.09, 22:31 odziej napisał: > bo to z pewnością nikt nowy... Obstawiamy kto to jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Do takiegosobie1000 10.01.09, 23:04 odziej napisał: > po co czas tracić na durnia;) Od tak dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Do takiegosobie1000 10.01.09, 23:14 odziej napisał: > chyba: w imię zasad... ;) Jak zwał tak zwał:))wiadomo o co chodzi. A swoją drogą myślałem że większy twardziel z niego,to nie ta liga co nasz tutejszy Lechowski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Do takiegosobie1000 11.01.09, 08:01 Zanim Lechowski nauczył się "poruszać" po forum, to dostawał takie baty, że chyba tylko słynny i niezastąpiony GSX1100g mocniej obrywał. Ale się Lechuś wyrobił i trudno go teraz zakasować, zwłaszcza, że każdemu normalnemu po jakimś czasie nudzi się taplanie w błocku i z niego wychodzi. Ale nie Lechowski. On Ma nosa i będzie Trwał w swej kałuży rozprawiając o Komunie, Bolszewii, Ruskich, Żydach i UPA. Oczywiście gdzie się ktoś tapla, tam błocko pryska. Zwabieni możliwością kąpieli w doborowym towarzystwie przybywają co jakiś czas nowi adepci, tacy jak np. Autor wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Do takiegosobie1000 11.01.09, 17:36 ja_dekabrysta napisał: > A swoją drogą myślałem że większy twardziel z niego,to nie ta liga > co nasz tutejszy Lechowski:)) Za mało ma sojuszników,ja_dekabrystę tylko. Nawet przydupas lachockiego gdzieś wsiąkł. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Do takiegosobie1000 11.01.09, 22:12 napchafte_chochoncy napisał: > ja_dekabrysta napisał: > > > > A swoją drogą myślałem że większy twardziel z niego,to nie ta liga > > co nasz tutejszy Lechowski:)) > > Za mało ma sojuszników,ja_dekabrystę tylko. Nawet przydupas lachockiego gdzieś > wsiąkł. Jakoś nic mi nie wiadomo bym zawierał z kimś jakiś sojusz. Tylko ktoś taki jak Ty musi mieć kogoś za plecami żeby wejść na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Do takiegosobie1000 11.01.09, 22:17 No coś Ty, sam umiem komputer włączyć Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Do takiegosobie1000 11.01.09, 22:19 napchafte_chochoncy napisał: > No coś Ty, sam umiem komputer włączyć naprawdę,no no:)) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 11.01.09, 06:14 Przyznajcie się ! Wszyscy kochacie Romana ! Co wasze to nasze, a co Romana to romańskie, o! :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 11.01.09, 09:25 markochmeleski.1 napisał: > Przyznajcie się ! Wszyscy kochacie Romana ! > Co wasze to nasze, a co Romana to romańskie, o! :) > :) No czego jak czego ale charyzmy to Romkowi odmówić nie można.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 Re: Gdzie pidlaszuk roman ? 11.01.09, 23:08 aj .aj ,ajaj ,ajjj ...Kochani jesteście !Tyle miłych słów !Pochwał tyle ! A czymże ,ja biedny ,niegodny ,zasłużył na superlatywy takie ? Co za forum wspaniałe !!! Iluż tu ludzi tak dobrych , szlachetnych -choć do rany przyłóż...Ledwom nos tu wścibił a juże z serdecznymi życzeniami pędzą .Nóg o mało nie pogubią ! Taki Partizan ...więcej niż przyjaciel serdeczny !Jak ojciec rodzony jaki !Nie okłamuje ,nie czaruje ....” Re: dzięki ! partizan79 06.01.09, 16:46 Odpowiedz Człowiek latami siedzi na forum i nie przestaje go ono zadziwiać, a tu masz - loguje się pierwszy lepszy zdolniacha i w dwie godziny poznaje układ sił. Niesamowitość.. Ty zdolniacho –powiada –ty zdolniacho ja tu parę lat na tym forum ,a ty w dwie godziny ?” „Niesamowitość” –powiada .Nie chwali ,jak to inne żeby się podlizać .Po przyjacielsku prawdą po ślepiach wali ! Ot, drug ,przyjaciel najlepszy ,nie czaruje ,z takim to chociaż na Kamczatkę !Bo ma rację chłopina !Bo rację ma !!!Poznać Was ,Kochani ,to życia nie starczy !Tacy to Wy strasznie skomplikowane jesteście !!!Głębie taką mata ,tako ,wieta ...no ...taką dużą głębię macie ....Rów Mariański coś taki ... Ot ,taki następny równiacha: „Re: Do takiegosobie1000 odziej 10.01.09, 22:53 Odpowiedz po co czas tracić na durnia;)” ma właśnie taką głębię Widzim tu od razu ! Dureń –powiada –dureń. Jeszczem tu nie wzeszedł a on juże wie nieomylnie . Instynkt taki ,bystrość przyrodzona taka !Dureń –powiada .Od razu poznać inteligenta ,absolwenta akademii zarządzania i marketingu w którymś z naszych miasteczek kresowych .Ileż w tej głowie głębi intelektualnej !!!A wykwintność wypowiedzi jaka !! O ,i ten też salonowo ,arystokratycnie tak ,wzniosło jakoś się wyraża: „Do takiegosobie1000 napchafte_chochoncy 10.01.09, 21:24 Odpowiedz (...) Nasuwa się tylko pytanie: po jaki ch*j jątrzysz?? „ Szczery chłop ,tak szczerze mówi ,po naszemu tak, po robociarsku .Jakby doktor jaki ! Weteryniarz !Prosto z mostu wali... a nie jakieś tiu ,tiu ,tiu czy insze majonezy !Nasz ! Swojak ! Tutejszy ! A nie tam jakiś polskij pan ,burżuj ,pasożyt !Druzja rebiata !Serce na dłoni... A jak jasno recz swaju predstawlajut ! A nikzimowy .Co za czarujący człowiek !A jak tłumaczy .Jak by trzonkiem od oskarda walił po łbie nieustannie !Taki to tan talent taki ,wiecie ,pedagogiczny ,ma niesamowity !Tak wiedzę pompuje ! Ooooo! Takiego to w senatory śmiało Wspaniałe forum ,wspaniałe ,głubokije ludzi takoje . Czestnyje ludi .Mirnyje ludi .Tyle zaszczytu... Ale to wszystko nic w porównaniu z naszym „romańskim Romkiem” (Swoją drogą Dekabrysto to sknerą w pochwałach okazałeś się być .Czemu tylko romańskim ?Czemu nie np. jeszcze bizantyjskim ? Albo chociaż romskim Romkiem ?) Ten to mi dopiero zaszczyt zrobił .Ten to mnie docenił !Jaki dowcip ,jakaż lekkość wypowiedzi ,precyzja jaka !Ja tu do niego z 500 000 tysiącami pomordowanych ludzi ,ja tu do niego z dylematami moralno – religijnymi ,ja tu do niego czy z Hansem po puszczy łazi i śwista ...a on... ani słowa o tym a... Wiecie jak mnie nieomylnie rozszyfrował ? Jak Towarzysz Breżniew niejakiego Sołżenicyna docenił ! Oceńcie sami zresztą i powiedźcie czy tytuł „Rekina tego Forum” nie należy mu się : Taki sobie jeden NIKT... „ :romanpidlaszuk.1 11.01.09, 12:20 Odpowiedz „(...) Mowisz, ze piszesz z Polski, a dokladnie to skad, z ambasady rosyskiej w Warszawie czy ze szpitala w Choroszczy lub Tworkach?”” (Oby to tylko Sybirem nie zakończyło się boję , Sołżenicyn się wyrwał w prawdzie ale ja ...) Podoba mi się na tym forum .Serdeczne ludzie mnie się podobają .Szkoda mi tylko Lechowskiego .Przeze mnie dostało mu się zdajesie: „Re: Do takiegosobie1000 partizan79 11.01.09, 08:01 Odpowiedz Zanim Lechowski nauczył się "poruszać" po forum, to dostawał takie baty, że chyba tylko słynny i niezastąpiony GSX1100g mocniej obrywał. Ale się Lechuś wyrobił i trudno go teraz zakasować, zwłaszcza, że każdemu normalnemu po jakimś czasie nudzi się taplanie w błocku i z niego wychodzi. Ale nie Lechowski. On Ma nosa i będzie Trwał w swej kałuży rozprawiając o Komunie, Bolszewii, Ruskich, Żydach i UPA. Oczywiście gdzie się ktoś tapla, tam błocko pryska. Zwabieni możliwością kąpieli w doborowym towarzystwie przybywają co jakiś czas nowi adepci, tacy jak np. Autor wątku. „ Mhm ...ten Partizan to też rekin widzę .Jak Roman prawie . Instynktownie czuję że trafił ! I to w splot słoneczny ,(a tylko cios w jaja jest gorszy) Aże i mnie zabolało . Może zmienić Nick ? Na przykład na: Sancho Pansa Lecha ? Dobre – kurczę –dobre... chociaż nie .Połowa z nich nie zrozumie....a druga weźmie dosłownie . Nie ! Rozpisałem się .Kończę prezentem dla garstki niedobitków: pl.youtube.com/watch?v=y-1QX2UGa6U&feature=related Nie dla nas ironia .Ironia – dla nich . Dla nas – gorzka ironia ! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul wysil się facet 11.01.09, 23:20 Póki co Twój tekst przypomina kompleks podniesiony do czwartej potęgi. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: wysil się facet 11.01.09, 23:37 I tak oto zaczynam doceniać naszych tutejszych. choć beton i niereformowalni. jednak nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: wysil się facet 12.01.09, 07:53 toż wże ja skazał szto to prosto durak... a teper to musi durak durakowicz ;) nu szto, krestik jomu na dorohu i haj żywe swobodno... ot takijsobieczełowiek jakich musi tyszcza je Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 Re: wysil się facet 12.01.09, 09:11 O ! Właśnie ,tak my na tych naszych kresowych grajdołkach wzajemnego zrozumienia powoli uczymy się .Prawdziwej tolerancji ,tradycyjnej z WXL czasów ,chrześcijańskiej a nie tej z wybiórczej gazety -na potrzeby bieżącej propagandy i podjudzania ludzi na siebie .Szacunku drug dla druga tak powoli uczymy się . Żyj ,i pozwól żyć innym !!! Zanim wyśmiejesz czego nie rozumiesz ,pomyśl -zrozumieć postaraj się !!! Zyjmy razem ,nie obok siebie .I wspólnie zagrożeniom czoła stawiajmy ! Dekabrysto -ta liga ... na myśli miałeś tylko Lechowskiego nie hromadę całą ,prawda? Tym razem dla wszystkich , dla LUDZI na tym forum .Bez politycznych podtekstów .Dlatego tylko że to uniwersalne .Dlatego tylko że to piękne !!!Bez względu na ludzkie podziały .Dlatego tylko żeby pokazać że my wszyscy od Adama i Ewy (i od Kaina niestety też -cóż nigdy za dobrze chyba być nie może): pl.youtube.com/watch?v=aCuX8IJT-_w&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: wysil się facet 12.01.09, 11:07 takisobie1000 napisał: > O ! Właśnie ,tak my na tych naszych kresowych grajdołkach wzajemnego > zrozumienia powoli uczymy się .Prawdziwej tolerancji ,tradycyjnej z > WXL czasów ,chrześcijańskiej a nie tej z wybiórczej gazety -na > potrzeby bieżącej propagandy i podjudzania ludzi na siebie .Szacunku > drug dla druga tak powoli uczymy się . > > Żyj ,i pozwól żyć innym !!! > > Zanim wyśmiejesz czego nie rozumiesz ,pomyśl -zrozumieć postaraj > się !!! > > Zyjmy razem ,nie obok siebie .I wspólnie zagrożeniom czoła > stawiajmy ! > > Dekabrysto -ta liga ... na myśli miałeś tylko Lechowskiego nie > hromadę całą ,prawda? > > Tym razem dla wszystkich , dla LUDZI na tym forum .Bez politycznych > podtekstów .Dlatego tylko że to uniwersalne .Dlatego tylko że to > piękne !!!Bez względu na ludzkie podziały .Dlatego tylko żeby > pokazać że my wszyscy od Adama i Ewy (i od Kaina niestety też -cóż > nigdy za dobrze chyba być nie może): > "Prawdziwej tolerancji ,tradycyjnej z WXL czasów ,chrześcijańskiej a nie tej z wybiórczej gazety -na potrzeby bieżącej propagandy i podjudzania ludzi na siebie .Szacunku drug dla druga tak powoli uczymy się ." Ten to się dłuuuugo uczy tolerancji: Autor: lechowski51 11.01.09, 20:35 Z Ciebie zawsze wyjdzie nienawistny kacap Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: wysil się facet 12.01.09, 11:33 napchafte_chochoncy napisał. > > Ten to się dłuuuugo uczy tolerancji: > > Autor: lechowski51 11.01.09, 20:35 > Z Ciebie zawsze wyjdzie nienawistny kacap Panie to po jaką Anielkę Pan prowokujesz,a potem się żalisz że ktoś Ci do pieca dowala. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Instrukcja obslugi... 12.01.09, 11:53 forum Bielsk Podlaski dla takisobie1000: 1.Nie licz na to ze wazne sa argumenty jakimi sie poslugujesz,bo wazne jest jaka Ci przypna etykiete. 2.Poza nielicznymi wyjatkami nie sa wazne Twoje poglady tylko czy jestes Nasz. 3.Pkt 2 nie dotyczy czasem pawloziula,hansa,dekabrysty,natki,tessy,klona...oni potrafia sluchac choc sie z Toba nie zgadzaja 4.Na tym forum mozesz liczyc na swobode wypowiedzi bo Szpila wycina tylko chamskie odzywki nika,chochoncego 5.Nie licz na to ze Twoja "ewangelizacja" na tym forum odniesie wielki skutek,choc warto probowac.Mnie np sie udalo ze juz bezkarnie nie pisze sie tutaj o zolnierzach AK jako bandytach. Zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Instrukcja obslugi... 12.01.09, 12:13 lechowski51 napisał: > forum Bielsk Podlaski dla takisobie1000: > 1.Nie licz na to ze wazne sa argumenty jakimi sie poslugujesz,bo wazne jest jak > a > Ci przypna etykiete. > 2.Poza nielicznymi wyjatkami nie sa wazne Twoje poglady tylko czy jestes Nasz. > 3.Pkt 2 nie dotyczy czasem pawloziula,hansa,dekabrysty,natki,tessy,klona...oni > potrafia sluchac choc sie z Toba nie zgadzaja > 4.Na tym forum mozesz liczyc na swobode wypowiedzi bo Szpila wycina tylko > chamskie odzywki nika,chochoncego > 5.Nie licz na to ze Twoja "ewangelizacja" na tym forum odniesie wielki > skutek,choc warto probowac.Mnie np sie udalo ze juz bezkarnie nie pisze sie > tutaj o zolnierzach AK jako bandytach. > Zycze powodzenia! Panie Lechowski w samo uwielbienie Pan popadasz.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: wysil się facet 12.01.09, 11:55 Podałem tylko oczywisty fakt związany z tematem.Nikomu się nie żale, Panie agnostyku od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: wysil się facet 12.01.09, 12:01 napchafte_chochoncy napisał: > Podałem tylko oczywisty fakt związany z tematem.Nikomu się nie żale, > Panie agnostyku od siedmiu boleści ale od boleści Ty nawet od tego nie jesteś moralnie Cie nie stać.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: wysil się facet 12.01.09, 12:19 ja_dekabrysta napisał: > napchafte_chochoncy napisał: > > > Podałem tylko oczywisty fakt związany z tematem.Nikomu się nie > żale, > > Panie agnostyku od siedmiu boleści > > ale od boleści Ty nawet od tego nie jesteś moralnie Cie nie stać.:))) wcale Ci nie zazdroszę Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: wysil się facet 12.01.09, 12:20 napchafte_chochoncy napisał: > ja_dekabrysta napisał: > > > napchafte_chochoncy napisał: > > > > > Podałem tylko oczywisty fakt związany z tematem.Nikomu się nie > > żale, > > > Panie agnostyku od siedmiu boleści > > > > ale od boleści Ty nawet od tego nie jesteś moralnie Cie nie > stać.:))) > > wcale Ci nie zazdroszę Jeszcze tego nie wiesz,ale już to potwierdziłeś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: wysil się facet 12.01.09, 12:26 ja_dekabrysta napisał: > > Jeszcze tego nie wiesz,ale już to potwierdziłeś:))) Weź nie strasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: wysil się facet 12.01.09, 12:31 napchafte_chochoncy napisał: > ja_dekabrysta napisał: > > > > > > Jeszcze tego nie wiesz,ale już to potwierdziłeś:))) > > Weź nie strasz ;) nie zozumiem kto Ciebie strasz i czym. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: wysil się facet 12.01.09, 12:37 Nie rozumiesz, bo jesteś agnostykiem Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: wysil się facet 12.01.09, 12:41 napchafte_chochoncy napisał: > Nie rozumiesz, bo jesteś agnostykiem tak jesteś zamknięty w tej swojej skorupie że myślm o wyjściu poza nią przyprawia Cię o gęsią skórke. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Dekabrysto , 12.01.09, 13:06 sprawiasz wrażenie , jakbyś był niezaangazowanym i nadawał sie do wszelkich dyskusji , miedzy podziałami . Dobrze by było , gdybym się nie mylił . Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Dekabrysto , 12.01.09, 13:17 Oczywista ale nie jestem żadną wyrocznią ja tylko mogę wyslac sygnal że na jakąś sprawę lub rzecz mogę a spojrzeć inaczej a czy ktoś się z tym zgadza czy nie to tylko jego sprawa.Postrzeganie wiary ,wyznania i szacunku do innych jest sprawą indywidalną i świadczy tylko o mnie. jak masz pytania wal zawsze odpowiem jak ja to widzę wnioski wyciągaj sam.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Dekabrysto , 12.01.09, 13:24 Wolę o d. panny Maryni , o pogodzie , o zbliżającej się wiośnie , ale co niektórym tak się chce coś palnąć w ripoście , aż pazurki swędzą , szczególnie tym od patriotyzmu pojmowanego jako nacjonalizm . Z jednej i drugiej strony . Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: wysil się facet 12.01.09, 12:19 wcale Ci nie zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś