10.11.05, 15:53
Witam, mam prośbę do osób które widziały lub wiedzą coś na temat stłuczki
przed bramą bloku 39/41 na ul Bobrzyńskiego. W nocy 7/8.XI.05 między
godzinami 21:00 a 7:30 nieznany samochód koloru zielnego rozbił mi reflektor
i uszkodził lewy błotnik. Policja nic niestety nie może poradzic ponieważ nie
ma sprawcy ani świadków. Jeżeli ktoś wie coś na ten temat prosiłbym o
kontakt, pozdrawiam Łukasz
Obserwuj wątek
    • login_sceptyk to jeno to stłuczka.... 10.11.05, 16:48
      ...a nie WYPADEK
      • smcr Re: to jeno to stłuczka.... 10.11.05, 17:01
        stłuczki nie widziałem ale znam to auto,szkoda że bezpośrednio pod domofonem nie
        parkowaleś, tam nikt by auta nie uszkodził, chyba że zdenerwowany pieszy
        parasolem. Jak sie okazuje mozna parkować na chodniku zmuszając ludzi do
        chodzenia po ulicy. rada na przyszlość: zważ że twe nieumiejęnte parkowanie może
        wielu ludziom komunikacje utrudniać.
        • grabash1 STŁUCZKA 10.11.05, 17:27
          Pytam ludzi którzy wiedzą coś na ten temat i proszę o pomoc, ale widze że nie
          wszyscy posiedli niezwykle trudną jak się okazuje umiejętnośc czytania (pzdr
          smcr). Jeżeli ktoś naprawdę jest w stanie wskazac winne auto, proszę o kontakt.
          • smcr Re: STŁUCZKA 10.11.05, 22:37
            tak czytania jak parkowania
            pozdrawiam
    • mareczek66 Re: WYPADEK 11.11.05, 12:11
      Bardzo dobrze jezeli stawial samochod na pieknym brukowanym chodniku.a przed
      wejsciem do budynkow 41 39
      • grabash1 Re: WYPADEK 12.11.05, 14:04
        Rzeczywiście mareczek66 zaiste piekny chodnik, rzadko mozna spotkac tak uroczy
        brukowany chodniczek. Moze powinniscie zalozyc osiedlowe stowarzyszenie
        obroncow ucisnionych chodniczkow brukowanych razem z smcr. pozdrawiam.
        • please_read Re: WYPADEK 12.11.05, 18:15
          Parkujesz na chodniku.
          Niszczysz go, zmuszasz ludzi do schodzenia na ulicę bo d..y Ci się nie chce
          ruszyć i przejśc kilku kroków od parkingu i masz jeszcze czelność sobie kpić?
          Burakiem Pan jesteś, ot co...
          • grabash1 Re: WYPADEK 12.11.05, 18:49
            Wole zaparkowac na chodniku niz na srodku drogi i bynajmniej nie chodzi
            o "ruszanie d..y" bo to raczej dla mnie przyjemnosc przejsc pare krokow po
            calym dniu w samochodzie wiec nie obrazaj mnie jezeli nawet mnie nie znasz.
            Kpie sobie bo jestescie wszyscy niepowazni. to osiedle to jedno wielkie gniazdo
            bezczelnosci i jakiejs dziwnej znieczulicy spolecznej. nigdy nie zmusilem
            nikogo do chodzenia po ulicy bo zaparkowalem tam raz i zaparkowalem tak ze
            spokojnie moznabylo przejsc i przejechac i zrobilem to tylko dlatego ze
            absolutnie nigdzie nie bylo miejsc ale co Wy o tym wiecie zarozumiali
            krakowiacy przeciez Wy wszyscy macie miejsca parkingowe wewnatrz osiedla.
            gdybym mial mozliwosc tez bym sobie takie wykupil ale nie jestem tym
            szczesliwcem i wynajmuje tylko mieszkanie na tym zej...ym osiedlu. przykro mi
            ze wg Was rozwiazywaniem takich spraw jest naskakiwanie na Bogu ducha winna
            osobe, bo z tego co widze to auta stoja tam codziennie ale przeciez ludzie z
            krakowa sa "nietykalni", prawda? lepiej gnebic ludzi z obcymi numerami na
            rejstracji. musze przyznac ze spedzilem juz pare lat w krakowie ale takich
            bezczelnie beznadziejnych egocentryczych kutas.ow z glowa pod katem 90 stopni
            albo nawet wyzszym nie spotkalem nigdzie - nawet na "zakutych wiochach" jak to
            wyrazil jeden z madrych inteligentych i doroslych ludzi. zobaczcie jeszcze raz
            od czego zaczal sie ten problem. od tego ze poprosilem o pomoc bo niestety
            reflektor i blotnik to dla mnie spory wydatek i chcialem jakos to obejsc ale
            widze ze macie problem z docenieniem ludzkiego problemu bo potraficie tylko
            myslec o tym ze zastawiaja Wam pierdol..ny chodnik. jezeli nie bedzie miejsc na
            parkingu ani wokol niego to bede tam parkowal bo tez tam mieszkam i jezeli
            kiedys zdarzy sie tak ze Wam braknie miejsc to podejrzewam ze tez tam
            zaprakujecie wiec po co ta cala hipokryzja i przesladowanie ludzi o to ze tam
            parkuja. Jezeli sie dobrze wczytacie to ewidentnie przedstawilem sytuacje,
            parkowalem po godzine 21 i nie bylo wolnych miejsc. mozemy ciagnac ten temat w
            nieskonczonosc ale musimy sie znosic przez ten rok. w kazdym badz razie milo mi
            bylo poprowadzic ta dyskusje. ale brakuje Wam argumentow bo ciagle piszecie o
            tym samym. chodniki nie sa po to zeby je podziwiac, nigdy nie zastawilem
            chodnika tak zeby nie dalo sie przejsc i nie zrobilem tego dlatego ze nie
            chcialo mi sie przejsc kilku krokow. Pozdrawiam wszystkich z OE, nawet tych
            ktorzy maja problemy ze zrozumieniem tego. / "Pan Burak" z "zakutej wiochy"
            • leppert Re: WYPADEK dobrze ci tak 12.11.05, 21:31
              Dobrze ci tak, mam nadzieje ze chłopaki teraz ci zrobią replay pajacu.
              • luana1 Re: WYPADEK dobrze ci tak 13.11.05, 11:16
                Panowie - spoko - po co te wyzwiska i obrażanie siebie nawzajem??? Co to
                zmieni? Poza nienawiścią sąsiedzką oczywiście?
              • cieszkowski_marek Re: WYPADEK dobrze ci tak 13.11.05, 12:09
                Takiego faszyzmu jeszcze nigdzie nie spotkałem. Mam nadzieję, że na tym osiedlu
                mieszkają też normalni ludzie, a nie tylko takie kut..y jak ty. Pozdrawiam
                wszystkich normalnych(faszystów nie!!!)!
              • trineo Re: WYPADEK dobrze ci tak 13.11.05, 13:01
                leppert napisał:

> Dobrze ci tak, mam nadzieje ze chłopaki teraz ci zrobią replay pajacu.
                Jasne i jeszcze -tak jak jest ostatnio we Francji modne-spalcie grabash-owi
                samochód....
                • grabash1 Re: WYPADEK dobrze ci tak 13.11.05, 14:09
                  :-) pzdr trineo.
                  • dorotek_s Re: WYPADEK dobrze ci tak 13.11.05, 14:48
                    Widze ze forum sięgneło dna równego poziomowi forów na onecie. Gratulacje.
                    • luana1 Re: WYPADEK dobrze ci tak 15.11.05, 19:04
                      ...i w ten o to jakże smutny sposób upadł mit o okskluzywności OE...
                      • jasper_n Re: Niepotrzebne uogólnienia 16.11.05, 00:23
                        obserwuję ostatnio na forum szkodliwy zwyczaj uogulniania,
                        stosowania zbiorowej odpowiedzialności. Jeśli dwie, trzy
                        osoby napiszą coś co się autorowi danego tematu nie podoba,
                        to w odpowiedzi atakowana jest cała społeczność.
                        Wtedy całe OE i wszyscy mieszkańcy są be :(
                        Proszę pamiętać, że dyskutanci reprezentują SWOJE zdanie
                        i nie używać inwektyw w stosunku do całego osiedla czy też,
                        jak w bieżącym temacie całego miasta.
                        Pozdrawiam, jasper_n

• ciekawski_1 Re: WYPADEK 16.11.05, 17:40
              Smiem twierdzic ze "zarozumiali krakowiacy" ktorzy zabieraja glos na forum maja
              niewiele wspolnego z krakowiakami jako takimi. Wystarczy zrobic przeglad
              rejestracji samochodow parkujacych pod swiezo oddawanymi blokami zeby zrozumiec
              przyczyny tego zjawiska.
              Nie wyrabiaj sobie opinii na temat mieszkancow miasta na podstawie tego co
              widac tutaj ;)
              • grabash1 Re: WYPADEK 17.11.05, 08:50
                Przepraszam jezeli ktos zle mnie zrozumial albo kogos niechcacy urazilem.
                Pozdrawiam.
              • pawel-news Re: WYPADEK 19.11.05, 09:50
                ciekawski_1 napisał:
                > zrozumiec
                > przyczyny tego zjawiska.
                > Nie wyrabiaj sobie opinii na temat mieszkancow miasta na podstawie tego co
                > widac tutaj ;)

Błąd ci "nie-krakowiacy" sa juz mieszkańcami cesarsko-krolewsko-stolecznego-
                wielkiego-miasta-krakow :D i jak najbardziej mozna sobie wyrabiac zdanie na
                podstawie zachowania mieszkancow :D.
                btw. czy nowa huta to krakow czy nie ? a mieszkancy podgorza to tez krakowiacy
                czy moze niebardzo ? no i wreszcie mieszkancy kazimierza to juz sa krakowiacy ?
                :D
                • julaa chill out 19.11.05, 11:18
                  j.w. :>
                • vanilia25 glowa do gory 27.11.05, 21:39
                  nie przejmuj sie, a myslisz ze oni wszyscy sa z krakowa???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka