27.11.15, 15:44
Witam!
Mój brat za miesiąc planuje przeprowadzke, po świętach, tak na nowy roksmile Pomagam mu już teraz znaleźć firmę, która pomoże zabrać jego rzeczyy i przewiezie w odpowiedzialny sposób. To musi być naprawdę dobra firma! Bo sam na swojej skórze przekonałem się o nieprofesjonalizmie tego typu firm w przeszlości.
Więc pytam się Was czy znacie panów z relokum-przeprowadzki.pl/ ? Czy można im zaufać itp
Podstawowe informacje smile
Obserwuj wątek
    • anetaaneta12 Re: Transport 19.06.19, 14:23
      Nie jechałam bardzo daleko, tylko z okolic Warszawy do centrum ale jestem bardzo zadowolona z współpracy transportprywatny.com możesz sprawdzić tą firmę.
    • 101lulilaj90 Re: Transport 05.11.19, 11:21
      Znam ból związany z przeprowadzką i zmartwienie, żeby meble dojechały w całości. Wiele zależy od przewoźnika, jego wiedzy na temat logistyki mebli, która została szerzej opisana na www. To wszystko razem wzięte jest bardzo ważne dla bezpieczeństwa mebli i zadowolenia klienta. Ja doskonale rozumiem, wszystkie obawy i zmartwienia, ale jak zajrzycie na tę stronę, to stres już będzie mniejszy.
    • kasia445 Re: Transport 03.01.20, 13:37
      Mogę Ci polecić Wiki transport smile Sami się z nimi przeprowadzaliśmy i wszystko poszło super bez żadnych problemów. Szybciej niż myślałam przewieźli wszystko w nienaruszonym stanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka