jocelyne 14.05.04, 17:44 Jest, jest, jest! Możemy już się wybrać do wesołego miasteczka! Kosz, ośmiorciczka, samochodziki, voyager. ale tam jest słiit ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek_chelm Re: wesołe miasteczko 15.05.04, 09:54 a gdzie się mieści? bo ja nie w temacie wesołomiasteczkowym. może zabiorę wnuki. :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: wesołe miasteczko 15.05.04, 10:25 ja chyba usunę ten wątek, bo mi na nerwy działa. Wczoraj o mało z domu nie uciekłam przez to @*&%#%&* wesołe miasteczko. Mówimy stanowcze nie takim siedliskom zła w naszym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: wesołe miasteczko 16.05.04, 10:46 mieści się w okolicach bazaru, przy ogrodniczej, słoneczka... ejst tak taki duży [żeby nie powiedzieć p** ] plac. Ech, łatwo to zauważyć - duże toto i głośne [siedlisko mini-menadżerek ;-) ] Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_chelm Re: wesołe miasteczko 18.05.04, 12:29 łeeee, to nie moje rejony:(( a może to i lepiej:)) ps. czemu nie wpisał się tu gość z Fiku-Miku? Czuję niedosyt;)) Odpowiedz Link Zgłoś