Dodaj do ulubionych

Otyłość

16.07.12, 22:54
Witam jestem dwa miesiące po zmniejszenia żołądka operacie miałam w szpitalu w Łęcznej jestem szczęśliwa zaczęłam żyć od nowa wspaniała opieka szpital super lekarze ,pielęgniarki cudowne kochani uwierzcie ze warto się operować badania i operacje miałam za darmo czekałam miesiąc na przyjecie waga przed operacja 97 dziś 80 zapeszam na forum otyłość.org tam więcej się dowiecie.
Obserwuj wątek
    • jocelyne Re: Otyłość 24.07.12, 23:00
      97 kilo i juz zmniejszenie żołądka ot tak? ;-) oj ktoś tu ściemnia i bawi się w naganiacza.
      • avalon111 Re: Otyłość 28.07.12, 20:05
        ale gdzie nagania do Łęcznej? Ja jestem zdziwiona informacją o takich zabiegach w Łęcznej.
        • 1monik80s Re: Otyłość 13.08.12, 21:40
          poczytaj w necie to się zdziwisz ze w Łęcznej powstał taki oddział !!!!!!!!!!!!!!!
    • 1monik80s Re: Otyłość 13.08.12, 21:38
      NIE MIERZ SWOJĄ MIARĄ WSZYSTKICH ZE TY JESTEŚ OSOBĄ NIEUCZCIWĄ TO NIE ZNACZY ZE WSZYSCY SĄ TACY
      otyłość to jest choroba która zabija i jak ktoś sobie sam nie może już pomóc to są inne sposoby każdy wybiera to co dla niego jest lepsze !!!!!!!!!!
      a ze jestem osobą otyłą to nie znaczy ze siedziałam i się obżerałam w dzieciństwie miałam bardzo poważny wypadek przez 18 lat byłam na sterydach przytyłam i niestety nie radziłam sobie z otyłość
      nie oskarżaj ludzi do półki ich nie poznasz bo możesz kogoś bardzo zranić
    • kibeliuss Re: Otyłość 18.01.13, 07:12
      demotywatory.pl/4019985/Problem-otylosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka