Gość: nowy IP: *.etobres.com.pl 21.10.02, 14:28 Szukam informacji o nauczycielach z 2 LO. Kto tam jest OK a na kogo trzeba uważać i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anucha Re: 2 liceum IP: *.future-net.pl 14.11.02, 17:08 Uwazaj na Popielewicz, albo Cie pokocha, albo znienawidzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: 2 liceum IP: *.*.*.* 17.04.03, 22:57 Moze ten link pomoze znalezc odpowiedz na pytanie? www.iilo.chelm.pl/glowna.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta K. Re: 2 liceum - zaproszenie dla maturzystek !! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 21:59 Maturzystki i absolwentki zapraszamy do naszego programu: Aupair MIKROSERWIS - jest to praca i nauka języka za granicą. Praca opiekunki do dziecka i nauka języka obcego przez codzienna konwersację i udział w kursach językowych. Wyjazdy do Europy Zachodniej i do USA. Zapewniamy całoroczna pomoc i opiekę, naszą i naszego partnera zagranicznego. Pracujemy od 1991 roku. Zorganizowaliśmy ponad 6500 wyjazdów. Pisano o nas w JESTEM i w COGITO. Kieszonkowe - w Europie ok. 200-250 Euro, w USA - 560 USD - miesięcznie. Zobacz: www.aupair.com.pl, AuPair MIKROSERWIS, os.Piastów 41, 31-625 Kraków, tel. (012) 645-98-18, 649-04-33 , 640 - 60 -00 Mamy swoje przedstawicielki na Lubelszczyźnie!! Zapraszam: Elzbieta Kwasnik info@aupair.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mazzii Re: 2 liceum - zaproszenie dla maturzystek !! 31.07.03, 17:21 Chyba nie na temat Gość portalu: Elżbieta K. napisał(a): > > Maturzystki i absolwentki zapraszamy do naszego programu: Aupair MIKROSERWIS - > jest to praca i nauka języka za granicą. Praca opiekunki do dziecka i nauka > języka obcego przez codzienna konwersację i udział w kursach językowych. > Wyjazdy do Europy Zachodniej i do USA. > Zapewniamy całoroczna pomoc i opiekę, naszą i naszego partnera zagranicznego. > Pracujemy od 1991 roku. Zorganizowaliśmy ponad 6500 wyjazdów. > Pisano o nas w JESTEM i w COGITO. > Kieszonkowe - w Europie ok. 200-250 Euro, w USA - 560 USD - miesięcznie. > Zobacz: www.aupair.com.pl, > AuPair MIKROSERWIS, os.Piastów 41, 31-625 Kraków, > tel. (012) 645-98-18, 649-04-33 , 640 - 60 -00 > > Mamy swoje przedstawicielki na Lubelszczyźnie!! > > Zapraszam: > Elzbieta Kwasnik > info@aupair.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mazzii 2 liceum 31.07.03, 17:26 A co do II LO - skonczylem je w 1997, wtedy wiekszosc belfrow byla OK, no - moze poza Kuczynska (feministka), Popielewicz (karierowiczka miala uciec do I LO - czyzby wrocila?) i taka jedna polonistka, ktora ma meza matematyka (wypadlo mi jej nazwisko z glowy), ktora tak ciekawie uczyla polskiego, ze mnie zniechecila do literatury i teatru na dlugie lata (cala III i IV klasa)- na szczescie na studiach odrobilem zaleglosci. U niej jeden klucz - LICZA SIE TYLKO OPRACOWANIA BIBLIOTEKI NARODOWEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: 2 liceum 11.09.03, 20:51 mazzii napisał: >), > Popielewicz (karierowiczka miala uciec do I LO > - czyzby wrocila?) niestety straszy nadal w pierwszym,od pierwszych dni nauki w pierwszym,to jedna z moich najbardziej znienawidzonych nauczycielek.Dlaczego ona jeszcze w ogóle uczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: 2 liceum 28.11.03, 21:13 Poczućcie wszelką nadzieję ci, którzy tu wchodzicie! ;) Ale nie jest tak źle, serio serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
anielkak A. Popielewicz 17.12.03, 22:06 Ja skończyłam II LO w 1993 r. (Oj, strasznie dawno). Miałam przez rok lekcje z jęz. polskiego z panią Drzewiecką (nie wiem czy jeszcze uczy, ale straszne flaki z olejem), a później przyszła Pani Popielewicz, bardzo energiczna (wówczas) kobieta, z entuzjazmem do pracy. Trzeba było naprawdę się starać, żeby dostać pozytywną ocenę. Ale bardzo wysoko ceniła oryginalność i inwencję twórczą. Ja dobrze wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: A. Popielewicz 19.12.03, 13:39 no dobra, może i nie jest taka zła, ale czemu ona się na lekcji musi tak na mnie gapić, jakbym jej cos niedobrego zrobiła ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 moje zdanie 18.12.03, 12:18 Kończyłam pierwsze LO. Ale w każdej szkole trzeba na kogoś uważać, nawet takiej w której najmniej się wymaga. A poza tym, chyba trzeba skończyć już z obrazem szkółki, w której odpytuje nas nauczyciel, a my wiemy jedynie jak go oszukać. Są takie czasy, w których trzeba już od wcześniejszych lat starać się o jak największa wiedze, nabywanie umiejętności bo potem o pracę cieżko, a średniaków jest mnóstwo. Także nie zastanawiać się jak ominąć kłopotliwch nauczycieli lub ich a przede wszystkim siebie oszuać, tylko przebijać głową mury i walczyć, walczyc o swoja przyszłosć. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman Re: moje zdanie 19.12.03, 19:29 A ja kończyłem II LO i mam dobre zdanie. Aczkolwiek parę lat po maturze, wróciłem tam na pewien czas i już mi się tak nie podobało. Hehe. Pewnie przez dyrektora S., który zastał szkołę murowaną a zostawił rozbudowaną, tak aby mogła przyjąć 10 czy 12 I klas;)))))))) O pani P. się nie wypowiem gdyż mnie nie uczyła, ale miałem z nią kiedyś ciekawą rozmowę:))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś