sobiepan 06.01.04, 22:59 Ludziska 15 01 04 w warszafce w klubie proxima odbedzie sie koncert jakiego dawno juz nie bylo.a zagraja: DEEDS OF FLESH HATE ETERNAL oraz WIELKI DYING FETUS!!!!!!!!!!!!! Bileciki po 60 zl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyros1 Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 11.01.04, 12:19 tak mysle ze sie spodkamy he he Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 11.01.04, 22:55 A niech ZDYCHA, FETUS jeden !!! choćby i w Warszawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 11.01.04, 23:04 Moze nie zdechnie, bo Owsiak aparatury nakupowal wszelakiej i dzieciska tak łatwo juz nie umierają... : Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 11.01.04, 23:22 lesteer napisał: > Moze nie zdechnie, bo Owsiak aparatury nakupowal wszelakiej i dzieciska tak > łatwo juz nie umierają... > : ale ten FETUS juz zdycha!!!! i niech zdycha, a dobrze mu tak !!! było sie tak drzeć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 12.01.04, 22:16 O dziady jedne!he,he .Pewnie grzejecie dupska pod mamusinym okiem zamiast ze mną sprawdzić czy aby na pewno FETUSIK zszedł,co cwaniaczki?Komon with mną! Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 14.01.04, 17:00 TO JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 15.01.04, 09:45 Jeszcze tylko siedem godzin!Do zobaczenia w Proximie! Odpowiedz Link Zgłoś
kumoszka Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 15.01.04, 19:14 ej zaczekaj,weż mnie z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 16.01.04, 22:56 No troszkę za póżno.Ale juz po wszystkim,kto nie był niechaj żałuje.Bylo na co popatrzeć,było przy czym poszaleć,było co "łyknąć"(kurna drogo tam ). DYING FETUS zagrał naprawdę niesamowity set-pamiątki pewnie będę odczuwał jeszcze przez pewien czas.Ale warszafka zawiodła na całej linii-rozmawiałem z naprawdę wieloma ludzmi i 80% to byli ludzie z poza.W sumie było coś z 300 osób.Gdyby taki koncert odbywał się w np. Lublinie myślę że było by co najmniej 500 ludu.Ale cóż taka żyzń.Jeszcze raz DYING FETUS jest wielki I basta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kumoszka Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 17.01.04, 00:27 Szkoda ,że Ci wcześniej nie dałam mojego przepisu.Jak wychodzisz z domu zasze jedz cebule.Jak jedziesz na jakaś impreze to minimum pół kilo przed wyjściem z domu.No i w trakcie podróży też z kilo musisz zjeść.Efekt murowany.Gdzie byś nie stanął będziesz miał dużo miejsca w koło.Czosnek tak nie działa.Powodzenia na przyszłość.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pyros1 Re: DYING FETUS W WARSZAWIE !!!!!!! 21.02.04, 08:43 koncert po prostu wspominam zajebiscie, tylko piwo maja za drogie. ale jak na Warszafke p ......i....je.... Odpowiedz Link Zgłoś