Dodaj do ulubionych

miejsca zabaw dla dzieci

23.03.06, 13:39
Czy na tym forum są może rodzice małych dzieci? Jeśli tak to może
orientujecie sie czy sa w Chełmie jakieś fajne miejsca, place zabaw dla
dzieci?Bo jak byłam ostatnio w Chełmie to raczej nic nie znalazłam, a jak już
to stare zardzewiałe huśtawki i zjeżdzalnie.A może gdzieś są ukryte ??
Obserwuj wątek
    • dzunka1 Re: miejsca zabaw dla dzieci 23.03.06, 13:54
      Zgadzam się z Tobą w 100%, że w Chełmie nie ma placów zabaw dla dzieci. Wogóle
      to przydałoby się jakieś cantrum rozrywki dla dzieci, bo nawet nie ma gdzie
      spędzić niedzielnego popołudnia z maluchem.
      • agnies_g Re: miejsca zabaw dla dzieci 23.03.06, 14:10
        no własnie.Ale nawet nie ma fajnego placu zabaw dla dzieci na powietrzu, bo juz
        o centrum rozrywkowym nawet nie wspominam, a przecież w innych mniejszych od
        Chełma miastach są place z nowymi huśtawkami,piaskownicami,itp.,oczywiście
        ogrodzonymi przed psami
        • dzunka1 Re: miejsca zabaw dla dzieci 23.03.06, 14:13
          Ja wprawdzie nie mam jeszcze dziecka, ale uważam, ze naprawdę Chełm jest ubogim
          miastem pod wzgledem rozrywki, szczególnie dla dzieci, z którymi nie ma gdzie
          pójść. Choćby jakiś fajny park?
          • agnies_g Re: miejsca zabaw dla dzieci 23.03.06, 14:16
            nie no parków to w Chełmie trochę jest...
            • dzunka1 Re: miejsca zabaw dla dzieci 23.03.06, 14:19
              parki to może i są, ale bez żadnych rozrywek
              • agnies_g Re: miejsca zabaw dla dzieci 23.03.06, 14:24
                no ale czasami coś organizuja w tych parkach-jakieś pikniki,wystepy czy coś,ale
                dla takich kilkulatków to raczej nic nie ma-ale może sie mylę
                • dzunka1 Re: miejsca zabaw dla dzieci 23.03.06, 14:28
                  no dla takich maluchów to by się przydało właśnie jakieś małe centrum rozrywki,
                  jakieś piłeczki,zjeżdzalnie, wspinaczki itp...
                  • karol1011 Re: miejsca zabaw dla dzieci 23.03.06, 17:02
                    Najfajniejszy plac zabaw był na Grota-Roweckiego przy górce do zjeżdżania.
                    Niestety wycięli go pod koniec lat osiemdziesiątych. Zniszczone zostały także
                    place w parku międzyosiedlowym. A pozostałe place miały standardowe wyposażenie,
                    obecnie wymieniane na plastik. Ten materiał jednak łatwo zniszczyć.
                    Centrum rozrywki? na piętrze w dawnym Edenie jest pusto...
    • donpedro72 muj amstaf (Azor sie wabi) 28.03.06, 17:24
      No właśnie, ciekawy wontek, z tymi placami. No bo kurna w czapke lepsza już
      normalnie nie mam gdzie swojego amstafa wyprowadzić, żeby się Azor wzioł i
      wybiegał. Każdy plac zabaw to normalnie taki zaśmiecony, że no normalnie nawet
      pies nie ma gdzie się wykasztanić, a Azorek (znaczy amstaf mój) to taki
      wrażliwy jes że hoho. A jaki ułożony, jak ras zobaczył dzielnicowego, to
      normalnie tylko szczekał, aż musiałem go dla spokojności skopać i wziąć na
      smyczę i kagańca założyć. Ale i tak żem musiał zapłacić 2 paczki, ale co tam,
      jedno radio i mandat jest, bo normalnie to dla amstafa mojego (Azor mu na imie)
      to normalnie wszystko. Raz oddałem za szczepionki nófkę Kenłuda, ale co tam,
      kocham zwierzęta i już.
      • agnies_77 Re: muj amstaf (Azor sie wabi) 30.03.06, 22:07
        tak się składa, że ten wątek dotyczył placów zabaw dla dzieci, a nie dla
        twojego azora!
    • agnies_g Re: miejsca zabaw dla dzieci 29.05.06, 11:52
      odkurzyłam ten wątek,bo w weekend byłam w parku koło Katedry na Górce i okazało
      się ,że odnowiony został tamtejszy plac zabaw -są nowe karuzele,zwierzątka
      bujawki,ślizgawki.Jak byłam tam parę miesiący wcześniej to raczej nie nadawał
      się dla małych dzieci-pamiętam że wszystko było takie stare,zardzewiałe i
      odstraszające, teraz jest bardziej przyjazne.Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka