olusi-a-nia 26.03.07, 21:58 Na sam początek dobrze będzie przyblizyć miejsce naszego pobytu obecnego,wpisujcie gdzie przebywacie,mieszkacie-wszyscy którzy są związani z Krasnymstawem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-pa Re: Gdzie jesteśmy teraz 30.03.07, 17:08 Oooo jak fajnie, to nie jestem sama, ja też jestem w Warszawie:):):) i dobrze mi tu, choć czasem tęsknię za naszym miastem...To o czym porozmawiamy??? Będziemy opowiadać o życiu w stolicy czy pomożemy naszym FORUMowiczom podnieść się z tego marazmu i obudzić to miasto Krasnystaw. Wszyscy MÓWIĄ, że trzeba w tym mieście coś zrobić, żeby nie było tak nudno, tylko nikt jakoś nie garnie się aby coś ZROBIĆ. Z pustego nawet Salomon nie naleje. Czy znajdzie się ktoś chętny do podjęcia takiego wyzwania...????? Może spróbujmy na początek ożywić to forum a później to samo pójdzie- zobaczycie! Skończcie narzekać, że wam Tesco czy Biedronkę postawili a zajmijmy się sprawami bardziej z waszego podwórka, informujcie znajomych o tym forum, zachęcajcie aby tu zaglądali, bo patrząc na ilość odwiedzin to nie wygląda to zachwycająco. I nie ważne ile macie lat, ważne aby każdy miał ochotę zrobić coś dla siebie, dla innych i dla miasta. Przecież to właśnie dzięki FORUM ludzie wręcz lotem błyskawicy dowiadują się o sprawach pilnych, ważnych i ciekawych. To tą drogą jest najszybciej zorganizować jakieś spotkanie, wyjazd, pikietę, marsz, strajk i co tylko chcecie, ale bez ludzi to forum jest Martwe... No więc... Odpowiedz Link Zgłoś
ronsko Re: Gdzie jesteśmy teraz 23.04.07, 09:13 WAWA-ale prawie co tydzień Krasny :) Odpowiedz Link Zgłoś
m4ra Re: Gdzie jesteśmy teraz 24.04.07, 12:52 elle: hm...dlaczego niestety? aż tak tragicznie czujesz sie w wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
elle76 Re: Gdzie jesteśmy teraz 09.05.07, 21:46 Wawa to przytłaczjące miasto, ma swoje zalety ale brakuje mi przestrzeni, znajomych twarzy na ulicach .... Denerwuje mnie starta czasu na dojazdy i ci ludzie wpatrzeni we własne mysli w autobusach i ramwajach. Odpowiedz Link Zgłoś
alibaba1021 Re: Gdzie jesteśmy teraz 06.08.07, 13:54 Ja również mieszkam w Warszawie od kilku lat. Na początku rzeczywiście miałam podobne odczucia jak ty, ale z upływem czasu jest coraz ciekawiej, mam tu swoje ulubione miejsca i kupę znajomych. Tu nie można się nudzić. Codziennie coś dzieje się ciekawego tylko trzeba trochę poszukać. W wakacje jest np. kupę darmowych imprez np. kino plenerowe codziennie w innym parku lub przed PKiN, rejsy statkiem po Wiśle, slajdowiska, spacery z przewodnikiem lub bez po różnych klimatycznych miejscach, koncerty, wystawy pokazy slajdów...... można tak dłuuuugo wymieniać. Pozdrawiam wszystkich tych którzy zostali... Odpowiedz Link Zgłoś
katem2 Re: Gdzie jesteśmy teraz 08.08.07, 15:01 dopisuję się do warszawy, ale często odwiedzam krasny Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Re: Gdzie jesteśmy teraz 22.09.07, 23:39 Witam jestem rodowita warszawianka, z dziada-pradziada, obecnie mieszkam na wsi pod Krasnymstawem, pryjechalam tu i mieszkam, nie narzekam...nie jest zle choc zapewne wielu z Was czuje sie juz warszawiakami pełna gębą :)) to ja nie czuje sie krasnostawianka:)) Warszawa moim miastem bedzie zawsze, a tu po prostu mieszkam. Brakuje mi kina (porzadnego) teatru, knajp, imprez kulturalnych ale mam ta komfortowa sytuacje ze zawsze moge pojechac do warszawy i tam bez wynajmowania makabrycznie drogich hoteli spedzic milo weekend. Przeczytalam post wczesniejszy nt. ozywienia forum, miasta ludzi, i jestem w szoku:)) ozywiaj juz sobie ta Warszawę (dziewczyno?) skoro juz tam jesteś:))) Krasny zostanie zapadlą dziurą dopóki ludzka mentalnośc się nie zmieni, a na to trzeba jeszcze dłuuuuuuuuuuugo poczekać, bo niby kto ma miasto ożywiać, zmieniać, ulepszać, jak prawie 80% młodych ludzi jedzie do warszawy, poznania, krakowa czy np. do Londynu....no kto??? Pozdrawiam i zapraszam na wioske:)) Odpowiedz Link Zgłoś
le_monn Re: Gdzie jesteśmy teraz 30.09.07, 21:46 Masz rację iloneczka27. Łatwo jest coś mówić, tym którzy wyjechali i nawet nie mają ochoty tu wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Re: Gdzie jesteśmy teraz 06.10.07, 12:36 hej no dziekuje za popracie a ty gdzie jestes? przyznaj sie hihihihi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iw66 Re: Gdzie jesteśmy teraz 01.11.07, 17:30 To chyba polowa Krasnego jest w Wawie bo ja tez , pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardsklanu Re: Gdzie jesteśmy teraz 19.11.14, 23:25 BiletKom - Nowa aplikacja do zakupu biletów autobusowych przez smartfona! play.google.com/store/apps/details?id=pl.info.astra.biletkom&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś