andrzej.sawa 05.06.06, 20:26 Co sądzicie o takim pytaniu? Wbrew pozorom jest ono ciekawe,chociaż nie wiem czy pytacz wie o tym dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benjaminblimchen Re: No ale pytanie-czy arcybiskup Sawa to mój kuz 05.06.06, 20:31 hehe... dobre pytanie :) domyślam się, że chodzi w nim o prawosławnego metropolitę Warszawy i całej Poslki - metropolitę (a nie arcybiskupa) Sawę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: No ale pytanie-czy arcybiskup Sawa to mój kuz 05.06.06, 20:58 Ja dla zabawy powtarzam tylko pytanie pytacza. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: No ale pytanie-czy arcybiskup Sawa to mój kuz 05.06.06, 23:29 A po co w nowym wątku pytasz, mogłeś odpowiedzieć w wątku, w którym cię o to zapytano. Koniecznie chcesz zostać gwiazdą? A może to ty założyłeś Warszawę? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: No ale pytanie-czy arcybiskup Sawa to mój kuz 05.06.06, 23:42 Nie znam się na tytulaturze prawosławia. Odpowiedz Link Zgłoś
diakon.piotr.ukgk Metr. Sawa = Michał Hrycuniak 05.06.06, 23:44 andrzej.sawa napisał: > Co sądzicie o takim pytaniu? > Wbrew pozorom jest ono ciekawe,chociaż nie wiem czy pytacz wie o tym dlaczego. Pytanie "pytacza" jest raczej mało sensowne. Pan ma "Sawa" na nazwisko, a Prawosławny Metropolita Warszawski i całej Polski - na imię, i to zakonne, bo "w świecie" nazywa się Michał HRYCUNIAK. Skądinąd pochodzi z Chełmszczyzny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Metr. Sawa = Michał Hrycuniak 05.06.06, 23:54 Dlatego wiedząc o tym prowokacyjnie puściłem ten wątek i dzięki temu inni uzyskali pełną wiedzę,a ja nie musiałem odpowiadać człowiekowi,który lubi się mnie czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: Metr. Sawa = Michał Hrycuniak 06.06.06, 17:13 diakon.piotr.ukgk napisał: > andrzej.sawa napisał: > > > Co sądzicie o takim pytaniu? > > Wbrew pozorom jest ono ciekawe,chociaż nie wiem czy pytacz wie o tym dlac > zego. > > Pytanie "pytacza" jest raczej mało sensowne. Pan ma "Sawa" na nazwisko, a > Prawosławny Metropolita Warszawski i całej Polski - na imię, i to zakonne, > bo "w świecie" nazywa się Michał HRYCUNIAK. Skądinąd pochodzi z > Chełmszczyzny. :-) Bo zapłać dobry człowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś