bruzyna 27.07.06, 22:53 Czy zauważyłyście/zauważyliście,że bardzo spadła frekwencja na naszym forum??A może większość jest na wyjeździe??To gdzie jesteście lub zamierzacie być?Napiszcie!!Ja wybieram się nad nasze morze,a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avalon111 Re: Frekwencja 28.07.06, 12:48 Prawdę mówiąc nie zauważyłam, bo sama mało się udzielam...lecz są dwie mozliwości przyczyn takiego stanu rzeczy: pierwsza: wakacje, urlopy i wyjazdy druga: może Ci najbardziej produktywni zniechęcili się i zrezygnowali... A wracając do pytania, to ja w tym roku podróżuję po niedalekich okolicach, byłam na Roztoczu i Nadburzańskich terenach a będę jeszcze w Bieszczadach. Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: Frekwencja 29.07.06, 00:45 avalon111 napisała: > Prawdę mówiąc nie zauważyłam, bo sama mało się udzielam...lecz są dwie > mozliwości przyczyn takiego stanu rzeczy: > pierwsza: wakacje, urlopy i wyjazdy > druga: może Ci najbardziej produktywni zniechęcili się i zrezygnowali... Myślę, że ta druga może być bardziej prawdopodobna. Sama się ostatnio zniechęciłam do udzielania na forum...Nie ma z kim pisać, nie ma o czym pisać, wieje nudą i polityką. Żal mi tylko jak patrzę na inne fora (np.Zamość), że miasto nie większe niż nasze, a jednak jest o czym pisać... I nie wiem czy jest jakaś szansa żeby to u nas zmienić;((( Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Frekwencja 29.07.06, 02:59 Jest nas chyba z 10 piszących,a więc nic dziwnego,że posucha w postach. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro72 Re: Frekwencja 28.07.06, 17:53 Żona z córką wyjechały w Bieszczady, syn na obóz piłkarski do Suwałk, a ja .....ZOSTAŁEM SAM !!! Hurra, życie jest piękne, tylko w domu zaczyna brakować naczyń i głowa boli regularnie co rano... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Frekwencja 28.07.06, 18:19 donpedro72 napisał: > Hurra, życie jest piękne, tylko w domu zaczyna > brakować naczyń w takim wypadku polecam jednorazowe plastiki z marketu, naprawdę zdają egzamin ;D Co do frekwencji, to na każdym forum, na jakim bywam odczuwalny jest teraz jej spadek z powodów wakacyjno - urlopowych. Ja na razie odpoczywam pracująco i stresująco, bo w przyszłym tygodniu dotrą do mnie wreszcie wyniki z KUL-u i UW :) Potem czeka mnie załatwianie formalności, znowu praca i na wyjazd to chyba czas dopiero we wrześniu znajdę. Na razie byłam 4 dni w Bukowinie Tatrzańskiej i musi mi to wystarczać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Frekwencja 17.08.06, 17:44 > Żona z córką wyjechały w Bieszczady, syn na obóz piłkarski do Suwałk, No i jak? rodzinka wróciła? > ja .....ZOSTAŁEM SAM !!! Za jaką karę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Frekwencja 18.08.06, 15:53 Nie wiem,ale pożartować chyba można.Przypomina mi to stare anegdoty małżeńskie, Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Frekwencja 18.08.06, 18:24 > Nie wiem,ale pożartować chyba można.Przypomina mi to stare anegdoty małżeńskie, Oczywiście że tak, ja nie pytałam tak na serio;-) A skoro wspominasz anegdoty, to może jakiś jeden drobny przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Frekwencja 19.08.06, 00:13 Miałem na myśli typu o teściowej. Co to są ambiwaletne odczucia - jak teściowa wpada do przepaści Twoim nowym Mercedesem. Tak to z tym szczęściem i nadrodą samotności jest. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Frekwencja 19.08.06, 00:15 A polityczne,już z dawnych lat. Co to jest szczęście - mieszkać w prl-u, Co to jest pech - mieć takie szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś