wosga 26.04.07, 09:01 dlaczego Straz Miejska nie zlikwiduje żebractwa na parkingu przy "gmachu" ? Codziennie stoi tam mężczyzna i legalnie kieruje ruchem nsamochodów parkingu ustawia jak na wlasnym podwórku i domaga sie zapłaty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre_234 Re: żebractwo na parkingu 26.04.07, 10:38 Bo on pracuje za darmo a pieniądze bierze za nic. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
benjaminblimchen Re: żebractwo na parkingu 26.04.07, 14:02 hehe pozdro dla Pana Mietka. Dzięki niemu parkowanie tam jest o wiele prostsze. Bez niego panowałby tam prawdziwy chaos. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: żebractwo na parkingu 26.04.07, 21:46 andrzej.sawa napisał: > A informowałeś Straż? Nie strasz ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monyca1 Re: żebractwo na parkingu 26.04.07, 23:02 Przecież nie musisz jemu płacić! Odpowiedz Link Zgłoś
stelladimare Re: żebractwo na parkingu 27.04.07, 13:36 Nie chcę robić za echo ale powtórzę pytanie :informowałeś Straż Miejską?Czy po prostu jesteś niezadowolony bo nie czytają ci w myślach? Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: żebractwo na parkingu 27.04.07, 16:27 no dobrze,że pilnuje tych aut, w sumie stoi tam cały dzień, jakaś kasa mu się należy. W Sosnowcu z takiego pana skorzystałam,życzył sobie 1 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
wosga Re: żebractwo na parkingu 27.04.07, 20:32 żałosny poziom dyskusji, ja mam dzwonic do strazy? a co oni robią? ten gość stoi juz ze dwa lata skoro nie wiedzą to znaczy że z nich tacy straznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
stelladimare Re: żebractwo na parkingu 30.04.07, 13:33 Nie wiem dokładnie ilu jest strażników miejskich w Chełmie ale myślę ,że mają co robić w naszym mieście.I niekoniecznie ich głównym zadaniem musi być pilnowanie parkingu koło gmachu. Idąc twoim tokiem myślenia: do straży pożarnej też nie zadzwonisz bo to oni mają gasić pożar ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: żebractwo na parkingu 30.04.07, 16:35 Warto pamiętać - jak masz na kogoś liczyć,to lepiej licz na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: żebractwo na parkingu 29.04.07, 21:14 Nie tylko w Chełmie. W Lublinie też to występuje Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: żebractwo na parkingu 30.04.07, 18:41 Do tych co sie uzalaja nad dolą tego pana.on nie zbiera na chlebek tylko na spirt.jest namolny i najlepiej by było gdyby ktos go w końcu pogonił. Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: żebractwo na parkingu 01.05.07, 11:12 wosga napisał: > dlaczego Straz Miejska nie zlikwiduje żebractwa na parkingu przy "gmachu" ? > Codziennie stoi tam mężczyzna i legalnie kieruje ruchem nsamochodów parkingu > ustawia jak na wlasnym podwórku i domaga sie zapłaty. Ja nie lubię jeździć do "gmachu" samochodem, bo tam zawsze mam problem ze znalezieniem miejsca do parkowania. Ale tacy "usłużni" ludzie zawsze się odnajdują w miejscach gdzie jest spory ruch ludzi i samochodów, na parkingu koło Alberta był człowiek który bardzo chętnie odprowadzał wózki. A przy wejściu do "blaszaka" ul. Lwowska bardzo często spotykam jakichś głodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: żebractwo na parkingu 01.05.07, 11:14 P.S. Dlatego nie potępiam poszukiwaczy skarbów ze śmietników. Wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś