moniczkarek 26.02.08, 22:39 Słyszeliście o zespole Bingo z Chełma , wiecie czy dobrze zabawiają gości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_jang Re: Zespół na wesele 05.03.08, 16:23 przyłaczam sie do pytania zespół na wesele. Co sadzicie o zespole "Otchłań" ?? www.otchlan.boo.pl/index.html Z tego co widze to swietnie prowadzi, chciałbym poznać opinie o nich... Odpowiedz Link Zgłoś
jola2703 Re: Zespół na wesele 30.12.08, 19:37 Dla mnie zespol bingo z chelma to zespol ktory moze i sie stara.Ale nie podobalo mi sie prowadzenie.Wszystko juz oklepane odczepiny tez nic nowego.A zespol ktory nie wychodzi do gosci z akordeonem itp to typowi udawacze Odpowiedz Link Zgłoś
ja.mazi Re: Zespół na wesele 30.12.08, 23:32 Jesli chce sie Wam przejechac do Radomia to dysponuje namiarem na naprawde swietnych grajkow. Sprawdzeni na kilku imprezach :) Pisac jak cos :) Odpowiedz Link Zgłoś
betim112 Re: Zespół na wesele 31.01.09, 08:57 a ja polecam zespół syndrom z zamoscia :) goscie byli zachwyceni, graja tylko 1 raz kazda piosenke no chyba ze na specjalne zyczenie ale to zawsze mówią , polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anitka_81 Re: Zespół na wesele 31.01.09, 18:16 ...a u mnie na weselu grał Dj. Było naprawdę super. Rewelacyjna muzyka dla wszystkich, świetne oczepiny i wszyscy (starsi i młodzi goście) bawili się do rana Odpowiedz Link Zgłoś