cold_summer 02.11.08, 23:24 Planujemy zorganizować koncert w Chełmie, Doda lub Pectus, od Was zależy kto zagra więc prosze o opinie i czekam na Wasze głosy! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakiwredny Re: Pectus czy Doda? 03.11.08, 10:01 Violetta Villas,Petrus,Tercet Egzotyczny,Ich Troje,Feel czy Doda wszyscy ci twórcy w mojej subiektywnej ocenie są "kontrowersyjni". Oprócz Dody wszyscy wymienieni są ciepło wzmiankowani w Wikipedii. Tylko o Dorocie Rabczewskiej, a nie o zjawisku artystycznym - Doda tymczasem jest takaż notka biograficzna. Nim wielki spodziewany sukces artystyczny Dody 8 listopada w Sali Kongresowej spowoduje zwiększenie gaży i nim Jej działalność nie została uwieczniona w Wiki proponuje wybór Dody! Chełmianie w pełni zasługują na godziwą rozrywkę. Sam nie będę na koncercie ponieważ d'emploi tej wykonawczyni powoduje że zęby mnie bolą. Zapiski na mankietach. Elvis pomimo że na koncertach ubiory i cały sztafaż miał "ło matko!"- śpiewał,trochę później też nikt się nie rozpisywał jaką miseczkę ma Agnetha z ABBY a ówczesną jedyną sensacją dotyczącą Violetty Villas był sposób mycia włosów. Zachowanie aktualnych celebrities: "petrus* Cichopek","aktorstwo braci Mroczek","Jola Rutowicz radzi". *to po łacinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: Pectus czy Doda? 07.11.08, 05:24 Miało być Pectus (pierś) nie Petrus (skała) -jakieś freudowskie przejęzyczenie. Hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Doda? 22.12.08, 14:02 Samosprawdzająca się przepowiednia? Czyżby w efekcie mojego bałwanienia na temat tej artystki wybór organizatorów jest jaki jest? Odpowiedz Link Zgłoś
cold_summer Re: Doda! 29.12.08, 22:27 Czyżby poparcie 70 ze 100 zapytanych Chełmian dla tej artystki to też efekt Twojego bałwanienia a może wynik ten odzwierciedla poziom zbałwanienia zapytanych... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś