Dodaj do ulubionych

Pectus czy Doda?

02.11.08, 23:24
Planujemy zorganizować koncert w Chełmie, Doda lub Pectus, od Was
zależy kto zagra więc prosze o opinie i czekam na Wasze głosy! pzdr
Obserwuj wątek
    • jakiwredny Re: Pectus czy Doda? 03.11.08, 10:01
      Violetta Villas,Petrus,Tercet Egzotyczny,Ich Troje,Feel czy Doda wszyscy ci twórcy w mojej subiektywnej ocenie są "kontrowersyjni".

Oprócz Dody wszyscy wymienieni są ciepło wzmiankowani w Wikipedii.
      Tylko o Dorocie Rabczewskiej, a nie o zjawisku artystycznym - Doda tymczasem jest takaż notka biograficzna.

Nim wielki spodziewany sukces artystyczny Dody 8 listopada w Sali Kongresowej spowoduje zwiększenie gaży i nim Jej działalność nie została uwieczniona w Wiki proponuje wybór Dody!

Chełmianie w pełni zasługują na godziwą rozrywkę.
      Sam nie będę na koncercie ponieważ d'emploi tej wykonawczyni powoduje że zęby mnie bolą.

Zapiski na mankietach.
      Elvis pomimo że na koncertach ubiory i cały sztafaż miał "ło matko!"- śpiewał,trochę później też nikt się nie rozpisywał jaką miseczkę ma Agnetha z ABBY a ówczesną jedyną sensacją dotyczącą Violetty Villas był sposób mycia włosów.
      Zachowanie aktualnych celebrities: "petrus* Cichopek","aktorstwo braci Mroczek","Jola Rutowicz radzi".

*to po łacinie ;)
      • jakiwredny Re: Pectus czy Doda? 07.11.08, 05:24
        Miało być Pectus (pierś) nie Petrus (skała) -jakieś freudowskie przejęzyczenie.
        Hi,hi.
    • jakiwredny Doda? 22.12.08, 14:02
      Samosprawdzająca się przepowiednia?

Czyżby w efekcie mojego bałwanienia na temat tej artystki wybór organizatorów jest jaki jest?
      • cold_summer Re: Doda! 29.12.08, 22:27

Czyżby poparcie 70 ze 100 zapytanych Chełmian dla tej artystki to
        też efekt Twojego bałwanienia a może wynik ten odzwierciedla poziom
        zbałwanienia zapytanych...
        pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka