sonia_781 18.07.06, 12:28 Możecie mi polecić fryzjerkę, która zrobi mi ładny ślubny koczek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeremy33 Re: fryzjer w białej 18.07.06, 12:38 wiesz co,moja siostra jeździła do Lublina,bo na próbnym czesaniu taką chałkę jej fryzjerka wywinęla-szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: fryzjer w białej 18.07.06, 12:53 ja polecam fryzjerkę w SASie na piętrze, młoda dziewczyna, z dyplomami- uwaga Jeremy z Wa-wy, świetnie czesze, umie doradzić,super. Jeremy, panów też strzyże możesz się nie bać o swoją czuprynę, jeśli taką posiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: fryzjer w białej 18.07.06, 12:57 nagev56 masz może jakieś namiary na nią ? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: fryzjer w białej 18.07.06, 12:56 ale w dzień wesela do Lublina ?? o boże ... w życu się nie wyrobię ... Naprawdę nie ma w białej porządnej fryzjerki ?? która ma pojęcie i troche polotu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: fryzjer w białej 18.07.06, 12:57 popytaj, poszukaj ... pamietaj o najwazniejszym - nie sluchac usera 'Jeremy33' ... ot tyle na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: fryzjer w białej 18.07.06, 13:07 jerry.s napisał: > popytaj, poszukaj ... pamietaj o najwazniejszym - nie sluchac usera 'Jeremy33' > ... ot tyle na ten temat :) właśnie pytam i szukam ... :D bo czas mi leci jak szalony :D Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: fryzjer w białej 18.07.06, 13:25 soniu podaję nr.komórki fryzjerki 508238190, ma na imię Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy33 Re: fryzjer w białej 18.07.06, 13:24 Ja przynajmniej podpowiadam soni,nie musi przecież korzystać z moich rad.Zamiast się wymądrzać dalibyście dziewczynie jakieś namiary na fryzjeró godnych polecenia.Sami konkretni ludzie na tym forum.Sonia głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: fryzjer w białej 18.07.06, 22:13 znasz to? strzyże, goli i z forum jeremiego ....li:)))) urodziłeś się marudą? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.iza Re: fryzjer w białej 18.07.06, 14:00 A ja polecam zakład fryzjerski, który jest pomiędzy Brzeską a Szkolnym Dworem (Monika). Wprawdzie nie robiłam tam ślubnego koka, ale najczęściej tam chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta76 Re: fryzjer w białej 18.07.06, 14:05 Zgadzam się z gosia.iza . Jesli chodzi o koki to Monika jest super :) . Zawsze mozesz sie umówić na czesanie próbne i jesli ci sie nie spodoba to szukać gdzie indziej :)To namiary 344 03 22 Odpowiedz Link Zgłoś
bakino Re: fryzjer w białej 21.07.06, 15:32 Ja co prawda jestem z Wawy, ale ślub i wesele organizuję w Janowie, bo pieknie tam u Was jest. Na koka umówiłam się do zakładu "URODA", ul. 1000-lecia 28a/12, tel. 344-42-18, do Pani Beaty. Jeszcze nie byłam na czesaniu próbnym, ale kilka osób mi polecało to miejsce. Pozatym podobno niexle tez czeszą tu: 1) ul. Szkolny Dwór, tel. 691-665-572, p. Monika 2) ul. Szkolny Dwór, tel. 342-00-125, p. Agnieszka Napiszcie czy dobrze wybrałam! Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: fryzjer w białej 08.08.06, 21:35 posłuchajcie. będę akurat w Białej w najbliższą sobotę. potrzebuję obciąć włosy - maszynką na 3 mm. możecie polecić mi jakiś saloon? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: fryzjer w białej 09.08.06, 06:34 Polecić nie mogę, ale na pewno mogę odradzić: nie idź do salonu (ekhm) w EPI na Sidorskiej. Po tym, jak spędziłam tam 5 (słownie: pięć) godzin na banalnym, wydawałoby się, balejażu, wcześniej wypytana szczegółowo przez fryzjerkę o wszystko, łącznie z rodzajem farby, jakiego ma użyć (myślałam, że za chwilę powie mi, żebym sama robiła ten balejaż, taka była niepewna i niezdecydowana), omijam to miejsce szerokim łukiem. _________________________________________ UWAGA: Trzy kociaki z czerwca'06 do oddania w dobre ręce! - Warszawa i okolice, transport do domu :) athropos@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: fryzjer w białej 09.08.06, 09:29 ale ja potrzebuję zwykłego, maszynowego strzyżenia pały! no może jeśli fryzjerka będzie zalotna, to pozwolę poużywać brzytwy na mojej mordeczce i dam się ogolić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: fryzjer w białej 09.08.06, 17:37 przeczytaj w tym wątku moje posty, właśnie P.Justynę z SAS-a polecam, ale wcześniej umów się telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: fryzjer w białej 09.08.06, 22:41 a co to jest SAS? domyślam się, że jedno z wielu Centrów Handlowych w BP... ale które? Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: fryzjer w białej 09.08.06, 22:59 hm... to jest na Sidorskiej, wjeżdżając z ul.łomaskiej albo H.Sawickiej / nigdy nie pamiętam jak one się nazywają/ od strony centrum i zaraz po lewej stronie, nie ma możliwości przeoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: fryzjer w białej 10.08.06, 09:03 i wszystko jasne. zagospodarowane stare budynki po jakichś melioracjach, czy czymś takim. bywam tam nawet często - są dwa sklepy z artykułami dla dzieci. tyle, że nigdy nie wiedziałem, że to SAS się nazywa. a co do nazw ulic - to obecnie jest to zdecydowanie Łomaska. stara nazwa (H.Sawickiej) już kilka lat temu stała się niepoprawna politycznie i została zmieniona. tylko dlaczego akurat na Łomaską??? przecież za cholerę nie prowadzi ona do Łomaz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: fryzjer w białej 10.08.06, 10:37 jak to nie prowadzi? jedziesz do konca Łomaska, potem po cichu przechodzisz przez siatke na teren bylego lotniska ... potem przebijasz sie ciagle prosto az do kolejnego ogrodzenia ... opuszczasz teren exlotniska ... kawalek w bok, troche prosto ... i trafiasz idealnie na droge prowadzaca do Łomaz ... proste ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: fryzjer w białej 10.08.06, 11:01 a co z autem? zostawiam pod siatką ogrodzeniową lotniska? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: fryzjer w białej 10.08.06, 12:15 JAKą SIATKą??? Dawno Cię chyba nie było w mieście..coooo Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: fryzjer w białej 10.08.06, 12:48 bywam.. tyle, że nie w okolicach lotniska. ostatni raz kręciłem sie tam za czasów, kiedy nie miałem gdzie jeździć na motorze. pas startowy idealnie się do tego nadawał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: fryzjer w białej 10.08.06, 13:08 Uprzejmię więc Cię informuję,iż okoliczni mieszkańcy zadbali o to,aby przepiękny pas zieleni ,nie był ogrodzony żadną burą siatką.A dzieci miały swobodny dostęp do placu zabaw,zwanym dalej pasem startowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: fryzjer w białej 10.08.06, 13:40 w sumie dlaczego nie? skoro Wahap Toy wycofał się z planów swojej wspaniałej inwestycji, a miasto nie bardzo ma pomysł na sensowne zagospodarownie terenu - szkoda, żeby się marnowało tyle placu. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: fryzjer w białej 10.08.06, 23:29 odwołuję zapotrzebowanie na fryzjera. właśnie chwyciłem za maszynkę i ostrzygłem się samodzielnie. znowu jestem piękny ;-) i moja siwizna nieco mniej widoczna... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaijuz Re: fryzjer w białej 18.09.06, 12:52 dziwne - czemu wszyscy jęczą na siwiznę - ja bardzo lubię siwe włosy i wybieram farby które ich nie pokrywają :) Odpowiedz Link Zgłoś