09.09.16, 12:58
Jak u ws ze sportem? Ja nie jestem wielbicielką ale dla zdrowia uprawiam; przygotowując się do ciąży pływałam i chodziłam na zajęcia do klubu fitness, mam problemy z kręgosłupem i jak nie ruszam się regularnie to bardzo mnie bolą plecy; wczoraj lekarz dał mi zielone światło więc wracam na basen i zapisuję się na gimnastykę dla ciężarnych, pewnie padnę z nudów bo wolę energiczne skoki niż wyginanie się na pilatesie no ale..... bez tego ciężko będzie mi się ruszyć za kilka tygodni bo leków przeciwbólowych brać nie mogę, wiadomo;
Obserwuj wątek
    • redheadfreaq Re: Sport 09.09.16, 14:55
      Niestety od paru lat prowadzę osiadły tryb życia (praca biurowa, teraz studia), na szczęście w tym semestrze mam WF, więc planuję zapisać się na basen. Nie mam pojęcia, jak to będzie wyglądało w związku z moim stanem odmiennym, ale spróbuję się jakoś dogadać z prowadzącym, bym mogła pływać we własnym tempie, a nie np. wykonywać akrobacje ze styropianową deską.
    • peepy Re: Sport 12.09.16, 19:43
      Ja za sportem nigdy nie przepadałam aczkolwiek przy małych dwójce dzieci to myślę że uprawiałam z parę dyscyplin od dźwigania ciężarów po lekkoatletykę wink ale tak na serio to jeśli tylko minął mi mdłości i uczucie mega wyczerpania to zapisuję na gimnastykę dla ciężarówek
    • agusiatko24 Re: Sport 16.09.16, 09:00
      Od roku jestem,albo raczej bylam na diecie-musialam zrzucic troche kg. I udalo siesmile) -20 kg. Do diety musialam wlaczyc ruch, wiec chodzilam na fitnes, biegalam, duzo spacerowalam.Ale od 4 tyg ciazy lezalam w lozku bez sil, z mdlosciami i mega slinotokiem. Dopiero od 3 dni powoli wracam do normalnego funkcjonowania. Planuje wrocic do dlugich spacerow po lesiesmile
      • malszysz Re: Sport 16.09.16, 16:44
        Ja od dziś znowu pływm, cudowńie jest w wodzie..... Zrobiłam 2 długości mniej niż przed ciążą ale i tak jest bosko. Za kilka dni zaczynam też fitness w wersji dla ciężarówek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka