k-81 10.03.17, 19:50 Znacie już lub podejrzewacie? Macie jakies preferencje? Teoretycznie jeszcze wcześnie, ale mój gin już podejrzewa, że raczej będe miała "inżyniera" Mój syn by się ucieszył, bo bardzo chce mieć brata Jak tam u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia_22 Re: Płeć dziecka 13.03.17, 09:39 nie znam jeszcze płci i jest mi to w sumie obojętne, ale moja córka (która jeszcze nie wie, że będzie miała rodzeństwo) bardzo by chciała mieć siostrę Odpowiedz Link
anetadymek Re: Płeć dziecka 13.03.17, 19:58 Ja chce niespodzianke Mam juz parke. Wsumie mi tam wsio rybka. Ale ze wzgledow logostycznych dziewczynka by sie bardziej speawdzila:corka ma wiekszy pokoj i nie trzeba by bylo zamoeniac pokoi i przemalowywac Odpowiedz Link
anetadymek Re: Płeć dziecka 13.03.17, 20:08 Mi tez wsio ryba.mam juz parke. Bardziej sie sprawdzi dziewczynka bo Corka ma wiekszy pokoj i nie trzeba bedzie zmieniac koloru scian itd za 2-3 lata. A kto bbedzie to dowiemy sie orzy porodzie. Chce poczuc sile niespodzianki Odpowiedz Link
anetadymek Re: Płeć dziecka 13.03.17, 20:09 Kurde. Pokazuje ze nie dodalam. Pisze post jeszcze raz, wysylam atu poprzedni jest 😠 Odpowiedz Link
anetadymek Re: Płeć dziecka 14.03.17, 16:14 Czy jest jeszcze wrzesniowka, kora nie chce poznac plci przed porodem? Odpowiedz Link
nastka1980 Re: Płeć dziecka 15.03.17, 12:29 Ja (oczywiscie zeby było jasne to nie jest najważniejsze) bardzo chcialam mieć dziewczynke, bo po pierwsze mam juz syna, a dodatkowo sa sami chłopcy w mojej i partnera rodzinie, ale na poprzednim usg gin dojrzała "męski sprzęt". Powiedziala, ze to jeszcze nic pewnego, bo to bardzo wcześnie, ale ja myśle, że to jednak chłopiec. Odpowiedz Link
nus1ek Re: Płeć dziecka 17.03.17, 20:04 Moj gin na ostatniej wizycie sugerowal ze chyba chlopak ale bez pewnosci 😊 fajnie, bo w domu corka Odpowiedz Link
ash_3 Re: Płeć dziecka 18.03.17, 12:05 W czwartek na genetycznym może coś zobaczymy. Po moim początku ciąży, płeć jest mi obojętna - byle było Maleństwo Odpowiedz Link
livia_22 Re: Płeć dziecka 20.04.17, 22:18 u nas też na razie wygląda, że to dziewczynka Odpowiedz Link
justynagl Re: Płeć dziecka 23.04.17, 10:21 My będziemy mieć 4- go syna pod rząd. I fajnie. Mogę pozbyć się sukieneczek, laleczka i innych różowych pierdół😀 I chłopcy są... mniej skomplikowani😉 Odpowiedz Link
aniak37 Re: Płeć dziecka 23.04.17, 11:47 Ja za to mam nadzieję na córkę ,nie mogę jakoś z synami się dogadać Płeć poznam w maju ,choć na prenatalnych lekarka dała mi nadzieję na córkę Odpowiedz Link
nastka1980 Re: Płeć dziecka 23.04.17, 12:18 Justynagl nie strasz, że będzie jeszcze trudniej niż z synem Mój syn jest skomplikowany, albo ze mnie taka kiepska mama Odpowiedz Link
justynagl Re: Płeć dziecka 24.04.17, 11:44 Te małe Potwory i tak mają cechy i charaktery niezależnego zupełnie od nas😉😉😉 Ja sie ciesze na syna bo....wpuszcza go do pokoju reszty braci i się będą bawic. A gdyby była dziewczynka to: - różnica juz za duża między nimi by się bawiły razem( 10 lat) -a poza tym...nie chce mi się juz robić kucykow, ubierać laleczka i kupować różowych rzeczy...bleee Ale....ja juz swoje odrobilam😉 Odpowiedz Link
justynagl Re: Płeć dziecka 24.04.17, 11:49 Nastka...gdybyśmy kierowali zachowaniem dzieci to pozostali byśmy z mężem tylko przy jednym!!! Moja pierworodny była najwredniejszym wrzeszczacym dzieckiem przez 10 MIESIECY. Nawet babcia i dziadek jej nie chcieli brać na rece. Teraz...piękna, najrozsadniesza i najmadrzejsza z wszystkich moich dzieci!!! Odpowiedz Link
nastka1980 Re: Płeć dziecka 24.04.17, 11:59 To u mnie odwrotnie malestwo to anioł, a teraz pokazuje różki... U nas sytuacja skomplikowana, plus niestety jestesmy podobni do siebie i to powoduje spięcia... Odpowiedz Link
nastka1980 Re: Płeć dziecka 24.04.17, 11:57 Haha...a ja dla odmiany ciesze się jak dziecko na kucyczki, sukieneczki i falbaneczki...ciekawe jak szybko mi minie Odpowiedz Link
wesoladama24 Re: Płeć dziecka 25.04.17, 21:20 U nas drugi chłopak cieszę się bardzo mimo tego, że nie będę kupować tych pięknych sukienek jak narazie bo planujemy mieć trójkę dzieci więc nigdy nic nie wiadomo. Czas pokaże. Justynagl tak czytam zawsze imiona Twoich dzieci i mam uśmiech na twarzy bo u nas też jest Jan i bardzo Nam się teraz spodobało Bruno no ale decyzja będzie jak się dzidziuś urodzi. Odpowiedz Link
dexia Re: Płeć dziecka 26.04.17, 12:19 U nas tez drugi chlopiec i decyzje ostateczna co do imienia teraz podejmie maz, niech ma Odpowiedz Link
justynagl Re: Płeć dziecka 27.04.17, 11:13 U nas ma być Igor. Był wywiad w telewizji z jakimś nawiedzony artysta i mój mąż bez zastanowienia powiedzial."to będzie Igor".Hawk!!! No i nie ma co szukać i myslec..przychodzi samo😁 Odpowiedz Link