Dodaj do ulubionych

Mdłosci i wymioty

24.04.17, 09:01
Czy któraś z Was ma jeszcze tą dolegliwość? Ja mam , normalnie chyba się wykończę , bo tu jeszcze starsze dzieci i lekcje do odrabiania z nimi. Pierwszy raz mam tak długo, zawsze trwało do końca pierwszego trymestru a teraz nadal. Mam wrażenie że do końca ciąży nie przejdzie.
Obserwuj wątek
    • olenienie88 Re: Mdłosci i wymioty 24.04.17, 11:04
      Współczujesad ja mam od 16 tyg spokój, jedynie czasem niestrawność i zgaga. Za to zaparcia straszne sad trzymaj sie!
      • nastka1980 Re: Mdłosci i wymioty 24.04.17, 12:06
        Mi minęły pod koniec lutego. Zaparcia się tez zdarzaja, ale mam wrazenie, że u mnie to w głownej mierze niedobór płynów, bo jak zaczynam wiecej pić wody to sie zaczyna regulować. Generalnie gdyby nie jakies ciagniecia w brzuchu to czuje sie jakbym w ciazy nie była (podobnie jak w pierwszej ciązy)
        Aniak bardzo wspołczuje i trzymam kciuki, żeby przeszło Ci jak najszybciej !
    • justynagl Re: Mdłosci i wymioty 25.04.17, 20:53
      Mam nadzieję że trochę Ci juz lepiej. Możesz iść do lekarza po tabletki przeciwwymiotne.
      Ja nigdy nie wymiotowalam ale moja brata wszystkie cztery ciążę ...9 całych miesiecy..
      Trzymaj się dzielnie😚
      • aniak37 Re: Mdłosci i wymioty 27.04.17, 10:22
        Na pewno jest lepiej niż było, ale nadal mdłości sa. USG mam dopiero 17.05. zobaczymy czy ta wszystko w porządku.
        • justynagl Re: Mdłosci i wymioty 27.04.17, 11:09
          Na pewno!!!
          Ja dziś musiałam zmienić termin USG...mój numer 4 skręcił wczoraj nogę w szkole i teraz siedzę z dwoma maluchami w domu(bo drugi chce się bratem opiekowac😉)
          Ale doktora była zła. .21 tc a ja byłam tylko na jednej wizycie!!! Skandal 😁
          • justynagl Re: Mdłosci i wymioty 27.04.17, 11:10
            I do tego mąż lekarz!!! Jakby to miało wpływ na to co dzieje się z dzieckiem..
            Miłego weekendu.
    • livia_22 Re: Mdłosci i wymioty 25.04.17, 21:30
      w ciąży ze starszą córką nie miałam ani mdłości ani wymiotów. W tej ciąży na początku co 2-3 dni miałam wrażenie jakbym miała rotawirusa sad
      Teraz jest już lepiej, ale mdłości jeszcze czasami się pojawiają, jak za długą przerwę robię między posiłkami, a i sporadycznie zdarzą się wymioty uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka