dzidzia_bojowa 05.11.07, 17:21 Forum Kłodzko- reanimacja. Nie poddaję się. Walczę. Jeszcze tu wrócę.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr.jasinski Re: To już normalnie katastrofa 06.11.07, 13:39 Walcz. Ja to trochę spadochroniarz jestem, bo raczej związany rodzinnie raczej z Dusznikami niż z Kłodzkiem jestem :) Stąd też raczej wymądrzać się nie chcę, ale chętnie poczytam co w Kotlinie piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: To już normalnie katastrofa 10.11.07, 11:14 Wychodzi problem z utożsamianiem. Kurczę, naprawdę wolałbym nazwę: Hrabstwo Kłodzkie - byłoby uniwersalniej:) Piotrze, pisz śmiało!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: To już normalnie katastrofa 16.11.07, 08:52 capo_di_tutti_capi napisał: . >, naprawdę wolałbym nazwę: Hrabstwo Kłodzkie - byłoby uniwersalniej:) Już to Ci chyba wyjaśniałam, ale napiszę, żeby wszyscy wiedzieli. Nie jestem założycielem forum tylko Aesem, czyli administatorem społecznym i nie mam prawa zmieniać nazwy. Zresztą nawet gdybym miała, to nie byłoby możliwe. Jest natomiast możliwe założyć nowe forum o nazwie Hrabstwo Kłodzkie i byłoby to prywatne forum regionalne. W zasadzie mogłabym to zrobić i przenieść wszystkie wątki do nowego forum ale forum Kłodzko pozostanie i pozostanę ja jako Aes i będzie takie małe rozbicie dzielnicowe. Niech zostanie tak jak jest, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: To już normalnie katastrofa 17.11.07, 10:08 dzidzia_bojowa napisała: > capo_di_tutti_capi napisał: > . > >, naprawdę wolałbym nazwę: Hrabstwo Kłodzkie - byłoby > uniwersalniej:) > > > Już to Ci chyba wyjaśniałam Wiem, wiem ale forma nie zawsze jest chwytliwa - stąd moje ubolewanie nt nazwy forum ale nie ważne już:) Odpowiedz Link Zgłoś
kudowianka Re: To już normalnie katastrofa 17.11.07, 16:39 Dzidzia, ładnie ci w czerwonym! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: to forum jest po prostu 15.11.07, 21:13 można by rzec-ELITARNE:)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.jasinski Re: to forum jest po prostu 16.11.07, 09:50 Elity wszystkich hrabstw łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
kudowianka Re: to forum jest. po prostu 17.11.07, 16:37 Czy to aby nie podpada pod np. rasizm? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.jasinski Re: to forum jest. po prostu 19.11.07, 10:44 A czemu? Raczej wprost przeciwnie :) Odpowiedz Link Zgłoś