ribezla
16.01.18, 17:26
Może Diana/Nela/Lidia mogłaby się wypowiedzieć lub spróbować takie coś stworzyć (FF na ten temat o którym zaraz napiszę) i pokazać na forum, że można porozmawiać na inne niż bardzo osobiste tematy.
Zawsze ciekawiło mnie jak wyglądał związek Laury i Naszpana pomiędzy mega romantycznym początkiem a ślubem. O ile dobrze kojarzę to było pomiędzy czerwcem 2009 a grudniem 2010 (między Sprężyną a McDusią). Laura jako zbuntowana indywidualistka powoli poskramiana do roli sarenki. Jak układał się im ten związek. Ja wyobrażam sobie, że musiały być wzloty i upadki, jakieś kłótnie, burzliwe rozstania i romantyczne pojednania, zabawne i interesujące przygody. Szkoda, że właściwie niewiadomo jak z niezależnego Tygrysa zrobiła się uległa Sarenka. Nie wierzę, że ten ich związek wyglądał tak mdło i nudno cały czas jak to jest pokazane w okolicach ślubu.(Aaadammm... itp itd) I czy naprawdę taka się zrobiła czy to tylko chwilowe. Diana w wątku Dlaczego nie mogę tu pisać? ciągnie temat sporu na forum.A może faktycznie warto porozmawiać o Laurze skoro ma coś do powiedzenia na ten temat?