chiara76 19.02.05, 13:08 podczytuję Was od jakiegoś czasu:) Wychowałam się na książkach MM:) i chętnie zagoszczę na Waszym forum, jeśli mnie przyjmiecie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouisch Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 19.02.05, 13:16 To i ja sie przywitam,chociaz już pisałam na tym forum.Uwielbiam ksiązki Musierowicz i juz nie moge sie doczekac na nastepna czesc. Milo pozdrawiam. Odpowiedz Link
parapluie Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 19.02.05, 13:24 powinno być;dzień dobry,przyszłam na obiadek;) Odpowiedz Link
refiona Witam kolejne forumki:) 19.02.05, 16:07 Rosołek już przygotowany. Wszystkie kochane jesteście przyjęte, bo jak widzicie tu nie trzeba pisać żadnych "komentarzy opcjonalnych" (cóż za wyrażenie), żeby czytać i pisac na tym forum. Strasznie się cieszę, że przybywacie:). I to same sympatyczne osoby. Odpowiedz Link
ouisch Re: Witam kolejne forumki:) 19.02.05, 16:27 U mnie rosołek dopiero jutro ;-) Bardzo sie ciesze,ze znalazłam to forum i dziękuję za miłe przyjęcie :-))) Odpowiedz Link
chiara76 Re: Witam kolejne forumki:) 19.02.05, 16:53 dzięki za miłe powitanie, mam nadzieję, że Pani Małgorzata może kiedyś nas odnajdzie:) Odpowiedz Link
kasicaaa to ja też oficjalnie 21.02.05, 10:55 się przywitam - chociaż już się nie mogłam oprzeć zagadkom :)))))))))) Odpowiedz Link
magda_b Re: to ja też oficjalnie 21.02.05, 11:54 no to i ja zostawię ślad oficjalny :) Odpowiedz Link
eowyn Re: to ja też oficjalnie 26.02.05, 02:19 witajcie:) ja tez poczytuje Was od kilku dni,a dzis, w ta bezsenna noc postanowilam sie wpisac:) Z ksiazkami MM dorastalam i ciagle do nich wracam:) Odpowiedz Link
aura.ranna Re: to ja też oficjalnie 27.02.05, 10:42 Czytam forum od końca, więc dopiero teraz jestem w przywitalnym... ale w zagadkach już byłam ;) na szczęście nie ja jedna - Kasica, hmm? Dzień dobry :) Odpowiedz Link
jessy3 Re: to ja też oficjalnie 13.03.05, 17:07 to ja również się witam po raz drugi :) i strasznie miło tu jest :) Odpowiedz Link
wuefka Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 25.03.05, 21:32 To i ja wykorzystam wątek, żeby się przywitać. Trafiłam tu w poszukiwaniu "Żaby" i chyba muszę zostać ;) Odpowiedz Link
dorota_snooker Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 26.03.05, 00:29 Czas najwyższy powiedziec dzień dobry - choć pora jest raczej późna :) Pisałm juz co nie co a teraz oficjalnie się prezentuję - oto ja kulkolubna Dorota :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Lubie MM więc napiszę coś czasem :) WESOŁYCH SWIĄT Odpowiedz Link
czekolada72 Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 08.12.05, 20:49 Dowiedziałam sie o Forum i mam nadzieję, ze mnie przymiecie! Zaczynam czytanie od konca, wiec gdyby byl jakis nowszy watek "witalny" - wybaczcie! MM nalezy obok Chmielewskiej do moich ukochanych pisarek i zaczytuje sie jej ksiazkami jak tylko potrzeba mi odchandracza ;) Wracam do czytania F Odpowiedz Link
qlka_79 JA TEŻ! 08.12.05, 22:59 Jestem tu od kilku dni, ale chyba zostanę na dłużej. Mam na imię Ewa, liczę sobie 26 lat i wychowałam się na Jeżycjadzie. Mój ulubiony tom to Pulpecja. Odpowiedz Link
lewe_oko Re: JA TEŻ! 09.12.05, 00:00 To i ja się przywitam :-) Przeczytałam prawie całe forum, szybko jak ksiązki Musierki, jak mówi moja kochana mama chrzestna, która mnie tą miłością do Musierki zaraziła... Mój ulubiony tom to Opium w rosole. Odpowiedz Link
filimar Czołem! 09.12.05, 09:34 witam, czytam od kilku miesięcy, pierwszy raz napisałam wczoraj, no ale pora na oficjalna introdukcję Pozdrawiam z Poznania! Odpowiedz Link
pampeliszka to ja tez 21.12.05, 12:55 poproszę tego rosołku. Rowniez w poszukiwaniu komentarzy do Zaby tu przyszlam i tez bardzo mi sie spodobało. Czesc i czołem, dziewczyny. Odpowiedz Link
olu87 Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 21.12.05, 14:22 żeby formalnościom stało się zadość, przywitam się i ja-dzień dobry ;) odkryłam to forum kilka dni temu zaledwie, niemniej spędziłam już na nim całkiem dużo czasu. Bardzo mi się tutaj podoba :] Odpowiedz Link
oka77 Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 13.01.06, 20:27 Witam i ja także! Bardzo cieszę się, że znalazłam to forum. Jeżycjadę czytam od podstawówki - czyli od dawna:) Odpowiedz Link
tk_s Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 15.01.06, 18:43 Hm, powinienem na to wpaść wcześniej. Też tu jestem od niedawna i też mi się podoba i jestem, uwaga, facetem.:) Dzień dobry wszystkim. Odpowiedz Link
paleiko Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 16.01.06, 13:02 Melduje sie paleiko (wytężcie główki, to anagram :)), w cywilu ukochana Romea. Dotad tylko czytałam to forum, teraz zamierzam dołaczyć do grona stałych forumowiczów :) o ile mnie przyjmiecie :P A zupkę mam dziś na obiad :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylvie21 Re: dzień dobry, chciałam się przywitać 13.02.06, 19:54 ja też jestem nowa ,ale juz kilka wątków mam.Witam Cię serdecznie i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link