Dodaj do ulubionych

Tym razem serio na allegro

14.01.06, 12:19
Jak zobaczyłam cenę-wymiękłam...
www.allegro.pl/show_item.php?item=80992913
Obserwuj wątek
    • lunalovelight Re: Tym razem serio na allegro 14.01.06, 17:38
      niech mnie ktos oswieci: o co chodzi z ta ksiazka? nie jest wznawiana i nie
      bedzie? bo skoro osiaga takie ceny (!), to chyba wystawie na aukcje swoj
      egzemplarz :D.
      • psiamama Re: Tym razem serio na allegro 14.01.06, 18:17
        Nie no tu to już ktoś przegiął ! Owszem jest to już niemal biały kruk , ale ja
        kupilam za ok 50zł i podobne ceny widywalam do tej pory na allegro .
    • jhbsk Re: Tym razem serio na allegro 15.01.06, 12:33
      Na razie chętnych nie widać.
    • tk_s Re: Tym razem serio na allegro 15.01.06, 18:28
      Typowy przykład nierealnej ceny. Za tą kasę można sprzedać niewznawiany od lat 3
      tom "Dagome Iudex" Nienackiego, ale nie to;). Zresztą w dzisiejszych realiach
      raczej nie wchodzi w grę, żeby książki nie wznowili - zwłaszcza tak popularnej
      autorki. Także radzę uzbroić się w cierpliwość, albo szukać w tradycyjnych
      antykwariatach:)
      • mojuda Re: Tym razem serio na allegro 16.02.06, 18:54
        www.allegro.pl/show_item.php?item=87292086
        a to zapraszam:) jak widac ,bardziej realna cena:)
        pozdrawiam!
        • jhbsk Re: Tym razem serio na allegro 17.02.06, 09:53
          Zobaczymy do ilu dojdzie.
          • folly Re: Tym razem serio na allegro 24.02.06, 21:56
            Dziewczyny! widziałam już kiedyś (chyba ze 3 miesiące temu) na własne oczy na
            allegro TYM RAZEM SERIO wylicytowane za ponad 200 złotych... był już kiedyś
            wątek o tym, dlaczego nie wznawiaja, choć jest popyt..
            • klamczucha3 Re: Tym razem serio na allegro 26.02.06, 21:13
              A ja bylam swiecie przekonana,ze sprzedawcy sie 0 niechcacy po 12 wcisnelo...
              Skad taka cena?
              • jhbsk Re: Tym razem serio na allegro 27.02.06, 07:15
                Stąd, że chętnych dużo a egzemplarzy ksiązki przeznaczonych na sprzedaż mało.
    • wieslawa-siemiankowska Re: Tym razem serio na allegro 27.02.06, 17:11
      Oo, to chyba się zacznę zastanawiać nad sprzedażą swojego egzemplarza :)
      • kwiacia1 Czytałam, że MM nie zgodziła się na dodruk książki 17.03.06, 16:02
        Nie podano powodu. Wydaje mi się, że MM nie lubi "masówki", dlatego nie chciała
        zarabiać na opowieści o własnym życiu. MM to w ogóle ciekawa postać, nie
        uważacie? Bardzo ceni sobie swoją prywatność, nie sprzedaje wszystkiego co
        podleci o sobie, a przecież mogłaby na tym nieżle zarobić. Myślę, że ona lubi
        tajemnicę. Czytałam też kiedyś w Internecie, że nie zgodziła się na promowanie
        projektu "Śladami Jeżycjady". Miały to być jakieś wycieczki po Poznaniu, muzeum
        poświęcone Jeżycjadzie (?) Kobieta chyba wie, co robi. Nie czekalibyśmy z takim
        utęsknieniem na naszych Borejków, gdyby nas nimi przesycono...
        • agnieszka_azj Re: Czytałam, że MM nie zgodziła się na dodruk ks 18.03.06, 20:57
          kwiacia1 napisała:

Czytałam też kiedyś w Internecie, że nie zgodziła się na promowanie
          > projektu "Śladami Jeżycjady". Miały to być jakieś wycieczki po Poznaniu,
          muzeum poświęcone Jeżycjadzie (?)

Jej książki są mocno osadzone w rzeczywistości. Jakby na Roosewelta 5 zrobili
          muzeum, to gdzie podzialiby się Borejkowie ???
          • ania.zalogowana Re: Czytałam, że MM nie zgodziła się na dodruk ks 18.03.06, 22:50
            102 zł? Niewielka to cena - ja za swój egzemplarz zapłaciłam 55000zł:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka