zuzula6 10.08.06, 16:51 Czy mógłby mi ktoś podać adres Pani Małgorzaty Musierowicz? Bo postanowilam wyslac Jej list:) MOze odpisze :P <marzyciel> :) A czy Wy kiedys napisaliscie list do MM ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: Adres MM :) 10.08.06, 19:25 Ten temat kiedyś już przewijał się przez forum. Wydaje mi się, że nawet jesli ktoś zna dokładny adres MM nie powinien go upubliczniać. Do autorki można zawsze napisać za pośrednictwem wydawnictwa. Odpowiedz Link
jop Re: Adres MM :) 11.08.06, 08:55 Znalezienie adresu wydawnictwa Akapit Press nie powinno przekraczać możliwości intelektualnych każdego o IQ>71. Odpowiedz Link
zuzula6 Re: Adres MM :) 11.08.06, 12:02 Badz pewny, ze moje IQ jest znacznie wyzsze wiec bez watpienia poradze sobie bez Twojej pomocy. Odpowiedz Link
krystynasz Re: Adres MM :) 11.08.06, 12:21 Ale kiedyś adres M. Musierowicz został publicznie podany - było to jakieś 10 lat temu w czasopiśmie "5-10-15" (gazeta oczywiście dla dzieci - bazowała na popularności tego programu tv). Miałam ją kiedyś, ale kiedy już, już przystępowałam do pisania listu rzeczony numer zaginął. I pomimo wielokrotnych poszukiwań nie udało mi się go odnaleźć... Pomysł z pisaniem do wydawnictwa nie jest zły, zawsze tez można podczas podpisywania ksiązek poprosić p. Musierowicz o mejla (ja tak zrobiłam w przypadku wokalistki mojego ulubionego zespołu:)). Tylko, że nie wiem czy M.M. mejla posiada - spytac jednak nie zaszkodzi. Powodzenia:) Odpowiedz Link
zuzula6 Re: Adres MM :) 11.08.06, 12:43 krystynasz napisała: > Ale kiedyś adres M. Musierowicz został publicznie podany - było to jakieś 10 la > t temu w czasopiśmie "5-10-15" (gazeta oczywiście dla dzieci - bazowała na popu > larności tego programu tv). > Miałam ją kiedyś, ale kiedy już, już przystępowałam do pisania listu rzeczony n > umer zaginął. I pomimo wielokrotnych poszukiwań nie udało mi się go odnaleźć... > > Pomysł z pisaniem do wydawnictwa nie jest zły, zawsze tez można podczas podpisy > wania ksiązek poprosić p. Musierowicz o mejla (ja tak zrobiłam w przypadku woka > listki mojego ulubionego zespołu:)). Tylko, że nie wiem czy M.M. mejla posiada > - spytac jednak nie zaszkodzi. > > Powodzenia:) Dziekuje:* Odpowiedz Link
a.nancy Re: Adres MM :) 11.08.06, 19:34 wydaje mi się (powtarzam: wydaje mi sę) że kieeeeedyś dawno był też telefon podany w "Filipince". Ale numer telefonu mógł się dawno zmienić... Odpowiedz Link
jop Re: Adres MM :) 11.08.06, 13:15 Cieszymy się niezmiernie, ale jak masz potrzebę dzielenia się z całym światem opowieściami o nieumiejętności skorzystania z Google'a, to załóż bloga, a nie śmieć tutaj. Odpowiedz Link
anutek115 Re: Adres MM :) 11.08.06, 14:53 Za pozwoleniem, nie zuzula tutaj śmieci. Ona zadała pytanie. Grzecznie. Uzyskała odpowiedź i podziękowała. Nie było potrzeby zachowywac się protekcjonalnie i "brac w obronę" forum , na którym rzadko bywasz (o ile wogóle, poza tym występem). Odpowiedz Link
zuzula6 Re: Adres MM :) 11.08.06, 17:42 Dziekuje Ci anutek115:* A co do jop to chcialam Ci powiedziec, ze jezeli Ty potrafisz znalezc PRYWATNY adres MM przez Google to bardzo prosze zrob to. Odpowiedz Link
jop Re: Adres MM :) 11.08.06, 19:13 Zuzula zadała pytanie zupełnie bez sensu - do każdego, kto ma trochę oleju w głowie, powinno dotrzeć, że niczyjego adresu, zwłaszcza adresu popularnej autorki, nie podaje się bez nikomu bez jego zgody, a już na pewno podanie go na forum publicznym byłoby poważnym nadużyciem zaufania. Żeby wpaść na to, że do autorki można pisać na adres wydawnictwa, też nie trzeba być drugim Einsteinem, podobnie jak w celu użycia Google'a i znalezienia adresu tegoż wydawnictwa. Co do mojego bywania - tuszę, iż maż IQ>71 i umiesz użyć forumowej wyszukiwarki w celu weryfikacji tego faktu. Jeśli masz z tym problemy, chętnie pomogę. (A pytania w stylu "powiedzcie, ile kosztują bułki w moim sklepiku na rogu" zadawane na forach mających służyć dyskusji mnie drażnią.) Odpowiedz Link
zuzula6 Re: Adres MM :) 11.08.06, 21:21 Jak juz napisałam poradze sobie bez Twojej pomocy. naszczescie nie wszyscy uzytkownicy tego forum sa tacy nie uprzejmi. A temat ten nie jest bezsensu. Ktos kto znalby adres MM moglby przeslac mi go na maila. Nie musiałby robic tego publicznie. Ale jak widac takie proste rozwiaznie nie pojawilo sie w Twojej glowie a jak sadze nie trzeba byc drugim Einsteinem zeby na to wpasc. Odpowiedz Link
psiamama Re: Adres MM :) 11.08.06, 23:12 ja też kiedyś zadlam podobne pytanko o adres tu na forum i uzyskalam odpowiedź :)) Odrobine zaawoalowaną ale dla prostą do rozszyfrowania dla czytelników jeżycjady :) Jeśli chcesz daj znac na maila to ci ja podeśle . Pozdrówka ! Odpowiedz Link
zuzula6 Re: Adres MM :) 12.08.06, 22:18 psiamama napisała: > ja też kiedyś zadlam podobne pytanko o adres tu na forum i uzyskalam > odpowiedź :)) Odrobine zaawoalowaną ale dla prostą do rozszyfrowania dla > czytelników jeżycjady :) Jeśli chcesz daj znac na maila to ci ja podeśle . > Pozdrówka ! Dzieki napisałam Ci maila z prosba o te dane :* Odpowiedz Link
sylvie21 Re: Adres MM :) 12.08.06, 12:56 rany! dziewczyna normalnie pyta o adres i zamiast odpowiedzieć,że nie macie albo,że macie i możecie jej podać ty WY(nie wszyscy) wymyslacie jakies glupoty z Einsteinem. pozdrawiam:) P.S Ja osobiscie nie mam adresu M.M Odpowiedz Link