Dodaj do ulubionych

Poniedziałek???

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 08:44

Witam ! No co z Wami ????????????
Ja dopiero teraz dotarłam, myślałam, że będzie tutaj zażarta dyskusja na temat
Oskarów, a tu ................????????
Proszę się niezwłocznie meldować !!!
:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Poniedziałek??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 08:53
      Cześć, Oskarów nie widziaąm- transisja tylko na Pro 7, we wtorek ma byc skrót.
      O wyniakch dowiedziałam się dzisiaj z internetu.
      I szczerze mówiąc jakoś mnie mało obeszły, sama nie wiem czemu.
      Wczoraj Mysza się przwróciła i ma "ała" na wardze i to mnie w tej chwili
      najbardziej interesuje.:((
      No OK, jakieś inne myśli tez mi chodza po głowie - "Pięknego umysłu" nie
      widziałam, więc nie wiem czy słusznie został nagrodzony, czy nie. WP - wydaje
      mi się , że na Oskara zasłużył "Gandalf" - nie pamiętam, nazwiska - i trochę
      żałuję, że go nie dostał.
      Pozdrawiam
      Smutna Meve
      • Gość: Nala Re: Poniedziałek??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 09:06

"Piękny umysł" zasłużył na swoje 4(?) Oskary. Byłam wczoraj, gorąco polecam !!!
        Bardzo dobry film, świetny R.C.!

BIEDNA MYSZA !!!!!!!!!! :-((((((((((((( I mama Myszy też ! :-)
        Czy z ząbkami wszystko w porządku ???

"W.P." - wielki przegrany ! Szkoda !
        To tak w telegraficznym skrócie.
        Pozdrawiam.

P.S. U mnie okropnie zimno, prószy śnieg, buro, szaro i ponuro !
        Dopraszam się stanowczo pomocy w uzyskaniu lepszego chumoru ! :-)))

• Gość: Nala ałłłćććć !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 09:09
          Gość portalu: Nala napisał(a):

chumoru ! - wcale się się sobie nie dziwię że mam TAKI HUMOR !!!!!!

O ja ............. !!!!!!!!!!!!! Dodam że wtórna !!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: meve Optymizm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 09:24
            Optymizmu mi też brakuje.
            No więc spróbuję - już za tydzień święta. Jajka i te inne majonezy.
            A mnie biedna czeka wielkie przygotowywanie świątecznego obiadu i deseru.
            Łojojojojoj. Nie chce mie się.
            Chyba będę musiała spróbować sposobu żółwia Kleofasa(jeśli znacie Halamę,
            wiecie o co chodzi)
            A miało byc optymistycznie.
            Ej...
            • Gość: Nala Re: Optymizm IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 09:41

..... jak wyżej - też mi jakoś bokiem uszedł ! CZEMU ???????

Sposobu żółwia Kleofasa nie znam. Ale chętnie poznam ! :-)))
              Masz pomysł na (rodzinny jak mniemam) obiad ?
              • Gość: Meve Re: Optymizm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 09:51
                Polecam Halamę, na www.shorty.pl (chyba, jeszcze sprwdzę) możżna znależć
                krótkie filmiki.
                Ten przebój - "No co Ty robisz, jestś przezciez z Łodzi, a nie z Nairobii"- to
                tez oni:)))
                Żółw Kleofas (jeden z członków kabaretu) przy akompaniamencie muzyki
                klasycznej wczołguje się na scenę, ledwo sie sunie, jest zmęczony i
                zniechęcony. Nagle z kieszeni wyjmuje skręta , wciąga go przez nos i zaczyna
                sjkakć na czworaka. Nie wiem czemu ale zawsze mnie to śmieszy. końcówka w
                każdym razie jest taka, że po kilku chwilach takiego skakania przewraca się na
                plecy ze sztywnymi kończynami w górze. Pada komentarz: Kto zażywa ten
                przegrywa:))

Nie mam żadnego pomusłu na ten cholerny rodzinny obiad.
                HELP!
                • Gość: monia Re: Optymizm IP: 217.97.138.* 25.03.02, 09:57
                  Jak to - nie mam pomysłu??!! Przecież to proste! Przygotuj cos smacznego, i tyle! :-))))))))))))))))))))))))
                  Witam panie (czemu takie smutne? przecież wiosna!!!)
                  • Gość: Meve Re: Optymizm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:01
                    Gość portalu: monia napisał(a):

> Jak to - nie mam pomysłu??!! Przecież to proste! Przygotuj cos smacznego, i tyl
                    > e! :-))))))))))))))))))))))))

Ty Monia, dowcipna kobieto moze byś coś zaproponowała?:))))

> Witam panie (czemu takie smutne? przecież wiosna!!!)

Może tam u Ciebie , w Brombergu ni widu ni słychu:((

• Gość: Meve Re: Optymizm IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:05

> Jak to - nie mam pomysłu??!! Przecież to proste! Przygotuj cos smacznego, i tyl
                    > e! :-))))))))))))))))))))))))

Ty Monia, dowcipna kobieto moze byś coś zaproponowała?:))))

> Witam panie (czemu takie smutne? przecież wiosna!!!)

Może tam u Ciebie , w Brombergu ni widu ni słychu:((

• Gość: Jarek Re: Optymizm IP: 80.72.33.* 25.03.02, 10:08
                      Gość portalu: Meve napisał(a):

> Może tam u Ciebie , w Brombergu ni widu ni słychu:((

In Warschau hab' ich heute auch nicht Frau Fruhling gesehen.

Ziec dobry!
                      • Gość: Meve Deutche IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:40
                        Ja, ja, Volkswagen das ist sehr gut panzernen Auto:)))))))))
                  • Gość: Nala Re: ..... błłłeeeeeeee ............ !!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:09

Aaaaa, bo jakoś taaak ....... !!!!! Uchhhhhhh !!!!!!!!!
                    Żyć się odniechciewa ! Z każdej strony coś człowieka ładuje po czaszce !
                    A pogoda szczególnie !!! Przecież na Święta powinno być cudownie pięknie, a tu
                    co ???????

Meve, a na schabik ze śliweczką co byś powiedziała ?
                    Do tego siwa kapustka ??? (czy czerwona?, jak kto woli?) :-)
                    • Gość: Meve Schabik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:41

>>
                      > Meve, a na schabik ze śliweczką co byś powiedziała ?

fajne - skomplikowwane czy nie?
                      > Do tego siwa kapustka ??? (czy czerwona?, jak kto woli?) :-)
                      Ojojoj, była w tę niedzielę, ale co tam zawsze mile widzinae powtórki z
                      rozrywki:)))

• Gość: monia Re: Schabik IP: 217.97.138.* 25.03.02, 10:47
                        A żurek na białej kiełbasie z jajkiem i oną kiełbaską???? Dobrze przyprawiony...czosnek + majeranek...mmmmmm
                        • Gość: monia Re: pogoda IP: 217.97.138.* 25.03.02, 10:49
                          Pogoda jest u nas taka raczej do ...........(tak, tak własnie!). Wolałabym, aby było o parę kresek cieplej bo kurtki
                          zimowej mam już dosc!!!
                      • Gość: Nala Re: Schabik IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:08

1,5 kg schabu, 25 dag susz. śliwek bez pestek, 1/2 szklanki białego wina, masło
                        (3-4 łyżki), 2 ząbki czosnku, 2 pomarańcze, majeranek, sól pieprz (najlepiej
                        biały)

Sól, pieprz i majeranek utrzeć z czosnkiem. Umyty i wysuszony schab natrzeć tym
                        czymś, skropić sokiem z pomarańczy i odstawić na 2 godz. w chłodne miejsce.
                        Potem nożem poniacinać (dość głęboko) mięcho i w otworki(hihi) powciskać
                        śliweczki. W czymś głębokim (jakaś brytfanna) rozgrzać masełko i w nim
                        podrumienić mięsko. Następnie polać to wszystko wodą (ok. 3-4 łyżki) i wstawić
                        do piekarnika na 1 godz. Piec i często podlewać sosikiem który się będzie
                        robił, po ok. pół godz. dodać winko. Po upieczeniu można obłożyć pomarańczą w
                        plasterkach.
                        Szybko i naprawdę niekłopotliwie.
                        Smacznego!
                        • Gość: MEVE NALA IS THE BEST IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:24
                          Już drukuje Naleńko, Ma...uniu itp. I jaki zmyśłny ten przepisik- ile radości moż
                          e człowiekowi dać takie przygotowanie schabu: - dziurki w mięchu można robić
                          sztlecikiem i śliwki w nie wpychać - ach .... Piękne, Dziękuję o Mistrzyni:))
    • Gość: Meve Menu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:07
      bardzo Paniom dziękuję, mam już menu obiadku:

1. Żurek -(chociaż chciałam ich sadystycznie potraktować zupą z soczewicy i
      zapowiedzieć obiad wegetariański - już widzę te miny:)) )z:
      *białą kiełbasą (ale ona - ta kiełbasa ma pływac w żurku czy obok Assani Moniu?
      bo u nas to się robiło z boczkiem wędzonym, co w środku pływał:))
      *jajkiem
      *chrzanem

2. Schab ze śliwkami (jak to się robi - jakaś dziura na śliwki czy co?- do
      Assani Nali)- bo rozumiem, że śliwki obok schabu to za łatwe?

3. Kapusta czerwona próżóna ( a nie żadna siwa):)))

4. Marchewka z groszkiem i szafranem a la Tunesie:)) - moja firmówka:))

5. Deser - ???????Help!!!!!!One more time!!Please, Hilfe, Aidez- moi, s'il vous
      plait!
      • Gość: Nala Re: Menu IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:13

A co powiesz na sałatkę owocową ?

Winogrona, kawałki brzoskwini w syropie, jabłuszka, pomarańcze lub mandarynki,
        trochę orzechów włoskich, może być ananas (tyż z puchy), jak ktoś lubi to i
        trochę rodzynek (wypłukanych) i do tego bita śmietanka polana jakimś (najlepiej
        czekoladowym) sosikiem.

No i co ???
        :-)
        • Gość: Meve Re: Menu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:18

>
          > A co powiesz na sałatkę owocową ?
          >
          > Winogrona, kawałki brzoskwini w syropie, jabłuszka, pomarańcze lub mandarynki,
          > trochę orzechów włoskich, może być ananas (tyż z puchy), jak ktoś lubi to i
          > trochę rodzynek (wypłukanych) i do tego bita śmietanka polana jakimś (najlepiej
          >
          > czekoladowym) sosikiem.
          >
          > No i co ???
          > :-)
          Uch, pychota:))Po prostu wymieszać? Bez bitej śmietany oczywiście?:)

A co z tym schabem, że tak drążę skałę?:)))

• Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 11:28
            jestem głodna...znowu!!!
            • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 11:30
              Lo, rany!!! Toz to po takim menu z obrzydzenia kanapek z kielbasa podwawelska
              teraz nie tkne!!!
              ;-)
              • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 11:33
                Łooooj, ja taka łobrzydliwa nie byłabym..:-)))))))))))))))))))))
                • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 11:42
                  Assani Monia to zawsze na odwyrtke mnie rozumiec raczy... Toc po smakach
                  takowych, jak na sucha bulke z nedznym kawalkiem wedliny patrzec teraz?

;-)
                  • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 12:01
                    Nie patrzeć!!! Zamknąć oczy, pomysleć o ojczyźnie i....zjesc!!! :-))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 12:29

> pomysleć o ojczyźnie i....zjesc!!! :-))))))))))))))))))))))))

Kanapka zwana "patriotyczna"?
                      ;-)
                      • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 12:34
                        Jak zwał - tak zwał, ale zjesc trzeba! :-))) Zwłaszcza jesli kanapeczki zrobiła ukochana kobieta !!! :-)))
                        • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 13:04
                          Kanapeczki zrobilem sam, dzieki temu wiem co jest w srodku, a Ukochana wraz z
                          Latorosla spali jak wycjodzilem z domu.
                          ;-)
                          • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 13:19
                            Pozazdroscic Ukochanej..Ooo, ale kanapeczki umiesz sobie zrobić? To nie jest z tobą tak tragicznie....
                            • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 13:51

> Ooo, ale kanapeczki umiesz sobie zrobić?

Mam instrukcje obslugi:

1 przeciac bulke na pol
                              2 usiac plasterek masla i polozyc go na dowolnie wybranej polowce bulki
                              3 usiac plaster wedliny/sera/pasztetu (lub temu podobnego) i polozyc na dowolnie
                              wybranej polowce bulki
                              4 zlozyc bulke i zapakowac w papier/folie lub temu podobne

Nawet blondyn moze to zapamietac ;-)
                              • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:02
                                Nie może!!! I własnie dlatego masz to napisane! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                Rozumiem, że instrukcja nie przewiduje ogóreczka czy innego pomidorka?
                                • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:13

> Rozumiem, że instrukcja nie przewiduje ogóreczka czy innego pomidorka?

Po pierwsze primo - szkoda czasu
                                  Po drugie primo - musialbym pojsc po sloik z ogorkami do piwnicy, a jakos od
                                  dwoch tygodni mi nie podrodze

;-))))
                                  • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:16
                                    A nie szkoda ci tych biednych, zapomnianych i niechcianych ogórków?????? No, wiesz...
                                    Leniuszek
                                    • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:18
                                      Zostaly same kiszone :-((( a lubie konserwowe.
                                      • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:19
                                        Ale sok z kiszonych lepszy....
                                        • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:29
                                          To akurat pija moja Ukochana
                                          • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:35
                                            To co? To biedna słaba kobieta ma isc sobie sama po słoik ogórków do ciemnej piwnicy?????
                                            • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:37
                                              Tylko nie "stara"!!! Mlodsza ode mnie jest!!! A poza tym - przeciez moze mnie
                                              poprosic? Nie?
                                              ;-)
                                              • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:41
                                                No tak - wyszlo szydlo z worka - szybciej pisze, niz czytam.

"Slaba kobieta" jak wstawi swoje autko do garazu, to przy okazji moze siegnac
                                                po sloik, ale znajac zycie, to nie wstawi.
                                                • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:46
                                                  Noooo....Bo już się nabzdyczyłam bojowo....
                                                  Może się boi poprosić...?
                                                  • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:54

> Może się boi poprosić...?

No co Ty?!? Kobieta z Malopolski i sie boi??? Z reszta zapytaj Nali, czy by
                                                    sie "bojala".
                                                    ;-))))
                                                  • Gość: monia Re: jejuuuuuu IP: 217.97.138.* 25.03.02, 15:02
                                                    Oj, boję się...:-))))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: jejuuuuuu IP: 80.72.33.* 25.03.02, 15:07
                                                    Sama widzisz... ;-))))))
      • Gość: monia Re: biała... IP: 217.97.138.* 25.03.02, 11:31
        Na białej kiełbasce robi się wywar do żurku. Żurek - z butelki..A ugotowaną w wywarze kiełbaskę kroimy w
        plasterki i wrzucamy do talerza przed wlaniem żurku. Do wywaru trzeba dodać cos wędzonego - ogonówkę lub
        chudy boczek - koniecznie! I suszonego grzybka....
        • Gość: Jarek Re: biała... IP: 80.72.33.* 25.03.02, 11:43
          No teraz to juz na pewno bede glodowal!
          • Gość: monia Re: biała... IP: 217.97.138.* 25.03.02, 12:03
            jak to w Wielkim Poscie...:-(((((((((((((((((
            Cierpienie uszlachetnia....
            A - żurek trzeba podprawić smietaną z mąką...:-)))
            • Gość: Jarek Re: biała... IP: 80.72.33.* 25.03.02, 12:31

> Cierpienie uszlachetnia....

W moim przypadku sprawia raczej, ze rzebra bardziej wystaja.
              ;-)
              • Gość: Meve Żebra i zebra IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:57
                Żebra - ziobro Adamowe :)))))
                • Gość: Jarek Re: Żebra i zebra IP: 80.72.33.* 25.03.02, 13:04
                  A wlasnie, ze nie!!! Bo Jarkowe!
                  • Gość: monia Re: Żebra i zebra IP: 217.97.138.* 25.03.02, 13:13
                    Kto to jest BoJarek??? :-))))
                    • Gość: Jarek Re: Żebra i zebra IP: 80.72.33.* 25.03.02, 13:52
                      Nie slyszalas?!? Kiedys byl JanekBo, a teraz jest BoJarek... ;-))))))))))
                      • Gość: monia Re: Żebra i zebra IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:03
                        :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: Jarek Re: biała... IP: 80.72.33.* 25.03.02, 12:57

> Cierpienie uszlachetnia....

W moim przypadku sprawia raczej, ze rzebra bardziej wystaja.
              ;-)
        • Gość: Meve Co za dobre kobiety IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:44
          jesteście, dziękuję o Moniu!!!
          Lżej mi na duszy, nie mogę sie już doczekać tego nakłuwania i białej w
          palsterkach, ach...
          jak będziecie miały chwilę, to wpadnijcie na poczestunek!
          • Gość: Jarek Re: Co za dobre kobiety IP: 80.72.33.* 25.03.02, 11:51

> jak będziecie miały chwilę, to wpadnijcie na poczestunek!

... a ty z glodu zdychaj, oberwancze o imieniu Jarek.

:-(
            • Gość: Meve Oberwaniec IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:15
              Oberwaniec dobrze wie, że za te chęci szczere do stawania na palcu ubitym i nne
              słodkie słowa:)) ma karnet na wizyty obiadkowe n Anno Domini 2002:))
              A jakby jakim przepisikiem błysnął, to bym i na świąteczny obiad zaprosiła!
              • Gość: Nala Re: Oberwaniec IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:28

No, wróciłam !

Meve, co znaczy - a co z tym schabem, itd...????????????????
                Ni ponimaju ??????

• Gość: Meve Re: Oberwaniec IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:35

>
                  > No, wróciłam !
                  >
                  > Meve, co znaczy - a co z tym schabem, itd...????????????????
                  > Ni ponimaju ??????
                  >
                  Już się spostzregłąm, podziękowania dalsze slę:)))

• Gość: Nala Re: Oberwaniec IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:49

Ależ proszę bardzo !!!!!! :-)))
              • Gość: Jarek Re: Oberwaniec IP: 80.72.33.* 25.03.02, 12:28

> A jakby jakim przepisikiem błysnął, to bym i na świąteczny obiad zaprosiła!

Oberwaniec moze blysnac przepisikiem na "wrzatek na herbate", ewentualnie "jajka
                na twardo", ale to chyba odbiega od oczekiwan. W tzw. "chudych dniach" (tj. bez
                domowego obiadku) zawsze przeciez jest XXL, albo "chinczyk".
                ;-)
                • Gość: Meve wrzątek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:41
                  Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Oberwaniec moze blysnac przepisikiem na "wrzatek na herbate",

Czy opcja wrzatek na kawę też jest w zasięgu możliwości, jakby to powiedział
                  dziennikarz TVN?:))))

• Gość: Nala Re: wrzątek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 12:59

..hihihi...!
                    Sama znam przypadki "przypalenia" wody na herbatę ! :-)))
                    A i ugotowanie jajek na Bardzo Twardo, razem z garnuszkiem nie jest mi obce !!!
                    Sama tego dokonałam (bardzo, baaaardzo dawno temu!??), :-) - woda się
                    wygotowała a jajeczka (2) po prostu strzeliły !!! Skorupki i nie tylko,
                    zbierałam potem ze ścian i z sufitu !!!, w świeżo pomalowanym mieszkanku !
                    :-)))))))) Sama z siebie się śmieję na samo wspomnienie.
                    • Gość: Meve Woda na twardo i inne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:06
                      A jak kiedyś byłam, baaardzo zakochana, to do zupy pomiodorowej z makaronem
                      przyrządzonej przez moją mamusię z własnej inicjatywy obrałam i wrzuciłam 1 kg
                      ziemniaczków. Dopiero wtedy rodzina zajarzyła, że coś się święci:))
                  • Gość: Jarek Re: wrzątek IP: 80.72.33.* 25.03.02, 13:01

> Czy opcja wrzatek na kawę też jest w zasięgu możliwości, jakby to powiedział
                    > dziennikarz TVN?:))))

Jestem pod wrazeniem pytania - jakby to powiedzial dziennikarz TVN - ale
                    odpowiedzi bede mogl udzielic po wsparciu mej inteligencji (w koncu blondyn ze
                    mnie) Ksiazka kucharska.
                    ;-)))))))
    • Gość: Nala Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:27

Monia ! Ty tak nie wychwalaj tego "naszego" Rycerza, - jaki to on u-dzielny, i
      że sam sobie śniadanko robi !
      Jeszzce się zbiesi ?!?! :-)))

A niech sobie robi !!! Żona na pewno ma dużo innych problemów ! Jeszcze będzie
      niańczyła dorosłego Ry.., yhhyyy, chciałam powiedzieć, faceta ?!?! A co ???
      Rączek toto nie ma ??? :-)))
      Jeszcze mu może do dziobka ma podawać ???

:-)

• Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 13:32
        Jak chce - może podawać do dziobka..:-)))
        Ja go nie chwalę, tylko doceniam...Mógłby być gorszy...:-)))))
        • Gość: Nala Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:39

Chwalisz, chwalisz !!!
          I wpadasz w zachwyt !!! :-))))))))))))))))))

ONI od czegoś takiego łatwo wpadają w samouwielbienie !!! I rączki im się
          wykrzywiają na wszelkie możliwe strony ! :-)
          • Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 13:48
            W zachwyt??? Nad kanapką??????????? Nieee...
            Ale podobno jak się pochwali, a potem nagrodzi, to łatwiej przyswajają sobie pewne rzeczy...
            Oj, czy to chodziło o facetów..? :-))))) No, w każdym razie - też. :-)))
            • Gość: Jarek Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 80.72.33.* 25.03.02, 13:55
              He, he, he, he, he...

Nawet kwiatki umiem podlewac... tylko trzeba mi przypominac ;-))))))))
              • Gość: Nala Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 14:03

NO WIDZISZ MONIA ?????????????????????
                Już wpadł w zachwyt nad sobą !!!!!! I jeszcze się przechwala !!!!!!
                Z nimi tak nie można !!!
                Tn. chwalić owszem (żeby się nie zniechęcali), ale z umiarem !!!
                A jak się rozzuchwali, to kubeł zimnej wody na ł... yhyy, głowę !

Metoda kija i marchewki jest - to jest to !!!

• Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:04
                a łapkę podasz..??? :-)))))))))))))))))))))))))))

Oj, tylko nie strzelaj!!!!!!
                • Gość: Nala Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 14:07

> a łapkę podasz..??? :-)))))))))))))))))))))))))))
                  >
                  > Oj, tylko nie strzelaj!!!!!!

JAAAAAAAAA ?????????????????????????????????????????

• Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:09
                    Nieee!!!!!
                    :-)))))))))))
        • Gość: Jarek Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:02

> Mógłby być gorszy...:-)))))

Potwierdzam! Potrafie byc gorszy i... nie zrobic sobie kanapek do pracy.
          ;-)))))))))
          • Gość: Nala Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 14:06

Ooooo, widzisz ??? Nawet się odgraża !!! (A może obiecuje???) :-)

• Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:08
              Jak go rozdrażnisz, to się jeszcze zagłodzi...no, wiesz..tak nam na złosc! :-)))
          • Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:06
            No i jak ty tak możesz ze sobą postępować!!!!
          • Gość: Meve Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 14:09
            Gość portalu: Jarek napisał(a):

>
            > Potwierdzam! Potrafie byc gorszy i... nie zrobic sobie kanapek do pracy.
            > ;-)))))))))

Uchhh, zły człowiek zły. Potwór. Bać się :))
            • Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:10
              Nooo...Strach się bać!!!!!!! :-)))
              • Gość: Nala Re: Powolne - pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 14:16

Pozdrowionka dla drugiej i kolejnej zmiany !!!

Ja już znikam, do jutra !!!
                Czy u Was też tak zzzzzzimmnno ??????
                Aż mi się nie chce wychodzić, a domciu tak daleko !

P.S. Co Z naszą WWB ??? Jakoś "zdechło" śmiercią naturalną ? Czemu ???????
                Zapytowywuję ????????
                • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:18
                  1. Pa, pa...
                  2. Bababarrrdzooo zizizimmmmnnno, brrrrr
                  3. A co to????
                  • Gość: Nala Re: Powolne - pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 14:23

Ad. 3 - Wielką Wiosenną Biesiadą !!! :-)

Pa, pa !
              • Gość: Jarek Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:16
                No dobra... Z ciezkim sercem obiecuje robic sobie kanapki...

A tym kijem i marchewka to slyszalem, ze kijem wali sie w glowe, a marchewke
                wpycha w ...
                No i kogo tu sie bac?!?
                • Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:20
                  w.....???????
                • Gość: Nala Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 14:20

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  Już sobie wyobrażam niektórych osobników z marchewką w ..........., no
                  przecież mówię że w zębach !!!!!!!!!

:-))))
                  • Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:34
                    OOOOOOooooooo! To okrutne....
                    • Gość: Jarek Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:39
                      No wlasnie!!! A takowe rozwiazanie proponowala ktoras z Wacpanien...
                      • Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 14:48
                        Oj, to chyba w chwili słabosci...:-))))))))
                        albo szczerosci...
                        Okrutna Monia
                        • Gość: Jarek Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 80.72.33.* 25.03.02, 14:56

> w chwili słabosci...:-))))))))

To w takim razie nie chce byc gdzies w poblizu "w chwili Twojej slabosci"... Na
                          pewno z marchewka mi nie do... twarzy oczywiscie
                          ;-))))))))
                          • Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 15:05
                            :-)))))))))))))))))))))))))))
                            starałabym nad sobą zapanować. Fakt - nie zawsze mi to wychodzi...:-))))))))))))))))
                            A każda marchewka ma dwa końce......
                            • Gość: Jarek Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 80.72.33.* 25.03.02, 15:08
                              Buuuuuuuaaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahah !!!!!
                              • Gość: monia Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 217.97.138.* 25.03.02, 15:16
                                :-))))))))))))))))))
                                No, cóż....pora na mnie...miłego dnia!
                                • Gość: Jarek Re: Pieśni pochwalne ??? :-))) IP: 80.72.33.* 25.03.02, 15:19
                                  Do uslyszenia jutro.
                                  ;-)
    • Gość: Jarek Pa, pa, pa (no text) IP: 80.72.33.* 25.03.02, 17:21

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka