mkw98 30.08.06, 12:29 www.allegro.pl/show_item.php?item=122818921 zwróćcie uwage na cenę :-) i na licytującego, który przegrał o włos... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Ciekawostka allegrowa 30.08.06, 12:43 a to faktycznie intrygujące:) jak nie wierze w teorie spiskowe, to jednakowoż chyba sie zaczne zastanawiać, co tez tam takiego jest, na boga, że trzeba wycofywać te książeczkę Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Ciekawostka allegrowa 04.09.06, 21:40 ja zwykle wierze w teorie spiskowe i tu chyba spisek jest, konkretnie cos w rodzaju "zmowy cenowej". swoja droga nie wiedzialem, ze sklepy internetowe moga aktywnie licytowac, sliskie to jakies - no, ale nie mam wielkiego doswiadczenia w aukcjach, wiec nie wiem. Odpowiedz Link
trrruskawa Re: Ciekawostka allegrowa 30.08.06, 13:04 jejku!! Czemu tak drogo?? Ja tę ksiązke bezproblemowo wypozyczyłam w biblotece. Nie wiedziałam, ze jest taka wartościowa:) - Odpowiedz Link
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Ciekawostka allegrowa 30.08.06, 13:27 Może ktoś pierze brudne pieniądze? → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link
psiamama Re: Ciekawostka allegrowa 30.08.06, 13:53 Ale cena!! Ja w zeszlym roku wylicytowalam te książkę za 50zł i myślałam ze to ogromna kwota jak na 100 kartkową książeczkę . P.S. Ale warto było ;) Odpowiedz Link
k_linka Re: Ciekawostka allegrowa 30.08.06, 16:13 A ja nie tak dawno przegladajac zakazanego e-booka uswiadomilam sobie ze ja ta ksiazke znam, czytalam i nawet mam. Odnalazla sie na regale u rodzicow. Jak mnie kiedys glod przycisnie to tez wystawie na allegro:) Odpowiedz Link
sheilla Re: Ciekawostka allegrowa 01.09.06, 13:16 A ja mam tę książkę z autografem pani MM :) Tylko nigdy nie sądziłam, że jest tyle warta...;) Odpowiedz Link
waleryana Faktycznie 04.09.06, 21:24 - chyba przeczytam jeszcze raz, bo jak dotąd nigdy nie zauważyłam tam nic bulwersującego. Ślepa jestem, czy co? Odpowiedz Link
ida14 Re: Faktycznie 05.09.06, 22:25 Chodzi o to, że akapit-press podbił cene na moment przd końcem. Odpowiedz Link
biealka Re: Faktycznie 06.09.06, 11:45 A mi sie zdaje, że nie podbił, bo jego czas jest późniejszy niż zwycięzcy. Próbował kupić, ale zwyciężca złozył ofertę z dużą górką i mu sie nie udało. Na kolejną próbę zabrakło czasu. Tylko dlaczego za wszelką cenę chciał kupić? skupuje wszystkie egzemplarze? i spali je? ;) Odpowiedz Link
krystynasz Re: Faktycznie 07.09.06, 20:38 www.allegro.pl/item121438449_tym_razem_serio_malgorzata_musierowicz.html To jest dopiero ciekawe - jak wielkie są rozbieżności z cenach. "Tym razem serio" sprzedane za 12 zł (kurczę, że teź przegapiłam te aukcję:() Odpowiedz Link
iwoniaw Widocznie akapit nie zauważył ;-) 07.09.06, 23:19 No ale co - przecież wszystkich egzemplarzy i tak nie skupią, bo jak? To po co w ogóle mieliby to robić? Dziwne to... Odpowiedz Link
zgred1967 Re: Ciekawostka allegrowa 08.09.06, 12:01 Ja tu podejrzewam 2 możliwości. 1. Autorka ujawniła w książce fakty z życia bliskich, o oni już sobie tego nie życzą. 2. Autorka ujawniła fakty z własnego życia, które obecnie uważa za co najmniej dające zły przykład. W obu wypadkach mam po jednym swoim typie. Odpowiedz Link
iwoniaw No nawet jeśli, to nadal nie widzę sensu 08.09.06, 12:08 w takim działaniu. Na ile wycofywanie książki (po tylu latach!) jest możliwe w takim trybie? Pomijając już prywatne biblioteczki, których własciciele ani myślą wyprzedawać zawartości, to przecież zawsze można z biblioteki pożyczyć... Odpowiedz Link